פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים תקשיבו אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל ...יש לי סרט והוא לא עם תרגום מובנה והוא בא עם קובץ תרגוםעכשיו הבעיה שסוג הקובץ של התרגום הוא SRT והוא נפתח באמצעות BS Player ושאני מנסה להפעיל את הסרט עם BS Playerאז זה נותן לי הודעה שאומרת שה bsplayer לא מזהה את סוג הקובץ ובסוגריים רשום DIV3והבעיה היא שהסרט לא יכול להיפתח עם bsplayer אבל התירגום הוא קובץ של bsplayer אז שאני מנסה להפעיל עם המדיה פלייר זה לא עובדוכבר הכנסתי את הקבצים לאותה תיקייה ולשניהם יש את השם של הסרט.מה לעשות ?!?!?!?!?!?!?!?!? בקשה זה דחוףףףף
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים שום דבר לא דחוף....אם הסרט עובד במדיה פלייר אבל בלי תרגום, תוריד Vobsub והכל יעבוד כמו שצריך.http://www.free-codecs.com/download/VobSub.htmזה יותר מתאים לפורום תוכנה.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים תוכנה שלא משנה באיזה תכונה את מפעיל את הסרט, תמיד התרגום יעבוד איתו... אבל אתה חייב שהתרגום והסרט יהיו באותה תקייה עם אותו שם.נתתי לך לינק להורדה מקודם.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אני הייתי ממליץ לך ךהוריד את אוסף הקודקים של קאזהלייט פאקhttp://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים גם אני חשבתי שישי לו בעיית קודקים, אבל הוא אמר (ניראה לי) שהסרט עבד לו במדיה פלייר.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אז מה אם זה עובד לו במדיה פלייר זה לא אומר כלום?!?!יש סרטים שמתנגנים ב BS ובמדיה פלייר נכשלים יש ב קודק פק תמיכה ב DIV3באחריות
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר הסרט עובד לי במדיה פלייר אבל קובץ התרגום הוא של בי אס פלייר ולכן אני לא יכול להפעיל את הסרט במדיה פלייר עם התרגוםואיך אני משתמש בתוכנה הזאת שהבאת לי !?!?!??!ומישהו יכול להביא לי קודק שבעזרתו אני אוכל להפעיל קבצים שהם DIV3 בבי אס פלייר ?
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים הסרט עובד לי במדיה פלייר אבל קובץ התרגום הוא של בי אס פלייר ולכן אני לא יכול להפעיל את הסרט במדיה פלייר עם התרגוםואיך אני משתמש בתוכנה הזאת שהבאת לי !?!?!??!ומישהו יכול להביא לי קודק שבעזרתו אני אוכל להפעיל קבצים שהם DIV3 בבי אס פלייר ?אין כזה דברהקובץ כתוביות של ה-bs playerכתוביות זה כתוביות יעבוד בכל תוכנה אותו הדבראתה פשוט מתקין את התוכנהואז איזה משנה את השמות של הקבצים לאותו הדבר נגידLost.AviLost.Srtככה זה ינגן את הכתוביות יחד עם הסרטבשביל להכניס כתוביות לסרט או שתעשה עם ה-vobsubוישר ה-bsplayer יקלוט או שעם זה לא עושה את זהתפתח את הסרט עם bsplayer ותגרור את הכתוביות למסך של הסרט
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים הרגע נתתי לך את קובץ ההורדה של כל הקודקים האפשרייםרק תתקין ותפעיל רגיל דרך BS
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים זה יותר דחוף מהבחור כאן ששואל מה יש בתמונה?יותר דחוף מהבחור כאן שמבקש המלצה על פלאפון?אם קשה לך לחשוב אז לא, הנושא שלך לא יותר דחוףהכותרת שלך דורשת עבודה ועריכהוגם כישורי הניווט שלך בפורומים צריכים עזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.