עבור לתוכן

לוח-אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך - בערך 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אממ ניראה לי שזה יותר משבועיים כי עד שההוזלה תגיע לארץ זה יקח יותר משבועיים

עדיף שתשאל בפורום גרפיקה ניראה לי אבל בסביבות החודש..

לגבי ההחנות לא אני אישית ממלית או על פנדה או נועה או logicpc גם KSP סבבה.

פורסם

פרגולה, לא ציינת שהמפרט שהצעת לו הוא מכמה חנויות.

פורסם

מעבד כרטיס מסך וזיכרון(לא משנה איזה חברה) אפשר למצוא בכל חנות את מה שרשמתי רק את הלוח אם לא בכל אחת

עדיף שימצא חנות עם הלוח אם הזה באחת מהחנויות נועה Logicpc פנדה KSP וכשהוא ימצא יש גם את המעבד הכרטיס מסך זיכרון תמיד יש פשוט מחברה אחרת והספק בכל חנות יש כמעט אותו ואם אין אז אפשר להמליץ לו על משהו אחר משם..

פורסם

אני אישית ממלית או על פנדה או נועה או logicpc גם KSP סבבה.

פעם הבאה תשתדל לא לעבור על חוקי הפורום....

מעבד כרטיס מסך וזיכרון(לא משנה איזה חברה) אפשר למצוא בכל חנות את מה שרשמתי רק את הלוח אם לא בכל אחת

עדיף שימצא חנות עם הלוח אם הזה באחת מהחנויות נועה Logicpc פנדה KSP וכשהוא ימצא יש גם את המעבד הכרטיס מסך זיכרון תמיד יש פשוט מחברה אחרת והספק בכל חנות יש כמעט אותו ואם אין אז אפשר להמליץ לו על משהו אחר משם..

ולא עושים כזה דבר, בשביל זה בונים כל פעם מפרט מדוייק (לא בערך!) מהחנות המתאימה, כי לכל חנות יש את הייתרונות שלך מבחינת מחירים וחלקים... לא בכל חנות יש הכל ואנשים לא צריכים לנחש איפה יש מה.

פורסם

---פעם הבאה תשתדל לא לעבור על חוקי הפורום....

איזה חוק אחי..? אסור להציע חנויות לא ידעתי..

אבל למה אסור את זה.?? זה לא שהאתר פה ממליץ על חנויות מסויימות שזה אני מדעה פרטית ממליץ זה אסור?

--ולא עושים כזה דבר, בשביל זה בונים כל פעם מפרט מדוייק (לא בערך!) מהחנות המתאימה, כי לכל חנות יש את הייתרונות שלך מבחינת מחירים וחלקים... לא בכל חנות יש הכל ואנשים לא צריכים לנחש איפה יש מה.

צודק אבל אני תמיד מביא חלקים שיש כמעט בכל חנות ומה שאין זה איזה חלק אחד שתמיד מוצאים לו תחליף ברמה שלו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים