עבור לתוכן

כנסו בבקשה כל בעלי הכרטיס X1800XT

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

פורסם

זה כרטיס מצוין ויש לו יכולות VIVO מעולות (+AVIVO)

פורסם

היה לי נסיון ממש גרוע עם הVIVO בכרטיס שלי. עד כדי כך שהפסקתי בכלל לנסות לראות טלוויזיה דרך המחשב והממיר של YES יושב לי סתאם בחדר כשכל השימוש שלו זה שאני שומע דרכו רדיו לפעמים. :s07:

נתחיל מזה, שלא באה עם הכרטיס (שלי) שום תכנה להצגת ווידאו של הVIVO, וגם לא מצאתי כלום באתר של ATI. אולי יש אבל אני ממש התאמצתי למצוא וכלום.

במקרה, כשראיתי איזה סרט עם הMV2 שמתי לב שיש לו אופציית TV CAPTURE בתפריט אז הפעלתי. וזה באמת הציג תמונה מהממיר... הבעיה שהאיכות היתה כל כך על הפנים שבסרטים עם כתוביות בקושי היה אפשר להבין מה כתוב בהן, ועל אותיות יותר קטנות אין מה לדבר. :(

ככה ראיתי טלוויזיה כמה ימים עד שזה פשוט הפסיק לעבוד. מפעילים את הפונקציה ורואים תמונה אחת מרגע ההפעלה תקועה על המסך. :nixweiss:

אז אמרתי אולי נביא איזה תכנה יעודית לצפיה בטלוויזיה. חבר המליץ לי לנסות משהו בשם CHRISTV והורדתי גרסת נסיון כזו לחודש.

גם שם חזר הסיפור עם התמונה הקפואה, עד שמצאתי אופציה שאומרת באיזה רזולוציה ללכוד את הווידאו. וכששמתי את ההגדרה על האופציה הכי נמוכה כמעט (300 ומשו על 200 ומשו) היה אפשר לראות ווידאו חי. ואגב זה נראה בדיוק כמו מקודם בMV2 כלומר גם שם האיכת היתה בסדר גודל כזה גם שם.

בנוסף הבחנתי בכך שהתמונה "מתנדנדת" למעלה-למטה וכל מה שעשיתי לא עזר, ויכול ליהיות שהיה את זה עם הMV2 ולא שמתי לב....

ביינתיים פג לי התוקף של הCHRIS ולמען האמת יצא לי כל החשק למצוא משהו אחר...

אציין גם שהיו לי לא מעט נפילות וקריסות של המחשב כשהתעסקתי עם הנושא (למשל - תוך כדי נסיון להחליף רזולוציית לכידה)

בביקור הקרוב במעבדה אני אבקש לבדוק את העניין אולי נפלתי פשוט על כרטיס דפוק או משהו... ביצועי התלת מימד שלו דווקה סבבה זה רק הVIDEO IN שעושה צרות. אגב בVIDEO OUT עוד לא יצא לי להשתמש.

אני מאוד אשמח (באמת!) אם יבוא מישהו ויגיד "יא אהבל! לא הפעלת את האופציות X ו-Y בדרייבר איך רצית שזה יעבוד לך" או משהו בסגנון, אבל לא נראה לי שזה יקרה....

פורסם

יש לי Connect3D X800GTO עם VIVO

ואני מאוד מרוצה מהאיכות. לא נופל מה Flyvideo 2000 שהיה לי D:

אין לי מושג מה הולך עם הכרטיס שלך o_O

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים