עבור לתוכן

המחשב החדש שלי-מיפרט סופי(כמעט)

Featured Replies

פורסם

Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case 1 284

LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200

Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167

Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 2050

Maxtor 250GB 16MB Buffer MaxlLine SATAII HDD 1 520

ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1686

Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 672

Computer Assembly + New Operating System Installat 1 250

סה''כ: 8 5829 ¤

ללא הובלה , מזומן (-2%) סה''כ לתשלום: 5712 ¤

ובנוסף :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282

שנירכשו ב-1290

וספינת הדגל... :)

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682

סה"כ

9402 ש"ח

עכשיו נשאר להחליט לגבי מסך...ואולי גם זיכרונות אחרים...

ניר

פורסם
  • מחבר

ok,

אשמח לקבל חוות דעת :)

עד שאקבל את החלקים זה יקח בטח שבוע שבועיים כך שעוד ניתן לשנות

אני מזכיר שהחשב הוא רב שימושי(עבודה מישחקים אינטרנט קידודי אודיו וידיאו)

תקציב עד 10K ללא מסך

ניר

פורסם

ביזבוז על הלוח אם גם אם מתוכנן OC גדול הDFI שעולה 1050 יספיק לך אין טעם לקנות כזה לוח אם טוב..לדעתי ממש ביזבוז שיכלתי להשקיע בדברים אחרים..

מארז ההייתי מציע לקחת את ה600# Aurora 570 מארז מצויין והרבה יותר יפה ואוורירי ויש לך את הכסף ככה שלמה לא להשקיע בזה..

לגבי זיכרונות אם כבר אתה קונה מנועה אז תיקנה גם תזיכרונות משם את ה1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5

שגם יותר זולים ויותר טובים ניראה לי..

לגבי כרטיס מסך זה תלוי בך אם אתה מתכנן עוד חצי שנה או שנה לשדרג לDX10 שזה עדיף לדעתי תקנה בינתיים X1800XT 256MB שזה גם יספק אותך לחצי שנה שנה וגם כשתקנה את הDX10 לא תרגיש מופסד שהשקעת בכרטיס מסך הרבה כסף.. אבל אם אתה מתכנן לקנות עוד יותר משנה עוד כרטיס מסך אז אין טעם ותקנה את מה שהתכוונת לקנות דעתי האישית זה עדיך עוד שנה לקנות את הDX10 בדיוק כשיצאו המשחקים שתומכים ובינתיים להנות שנה שלמה בכרטיס HIGHEND שלא עולה יותר מדי כמו הX1800XT 256MB

לגבי מסך או LG L1970HR 2ms DVI 2100# או שתקנה טלוויזית LCD כמו שהד"ר הציע או את LCD DELL 2407WFP

אני אישית עדיין לא החלטתי מה לבחור..

פורסם
  • מחבר

ביזבוז על הלוח אם גם אם מתוכנן OC גדול הDFI שעולה 1050 יספיק לך אין טעם לקנות כזה לוח אם טוב..לדעתי ממש ביזבוז שיכלתי להשקיע בדברים אחרים..

מארז ההייתי מציע לקחת את ה600# Aurora 570 מארז מצויין והרבה יותר יפה ואוורירי ויש לך את הכסף ככה שלמה לא להשקיע בזה..

לגבי זיכרונות אם כבר אתה קונה מנועה אז תיקנה גם תזיכרונות משם את ה1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5

שגם יותר זולים ויותר טובים ניראה לי..

לגבי כרטיס מסך זה תלוי בך אם אתה מתכנן עוד חצי שנה או שנה לשדרג לDX10 שזה עדיף לדעתי תקנה בינתיים X1800XT 256MB שזה גם יספק אותך לחצי שנה שנה וגם כשתקנה את הDX10 לא תרגיש מופסד שהשקעת בכרטיס מסך הרבה כסף.. אבל אם אתה מתכנן לקנות עוד יותר משנה עוד כרטיס מסך אז אין טעם ותקנה את מה שהתכוונת לקנות דעתי האישית זה עדיך עוד שנה לקנות את הDX10 בדיוק כשיצאו המשחקים שתומכים ובינתיים להנות שנה שלמה בכרטיס HIGHEND שלא עולה יותר מדי כמו הX1800XT 256MB

לגבי מסך או LG L1970HR 2ms DVI 2100# או שתקנה טלוויזית LCD כמו שהד"ר הציע או את LCD DELL 2407WFP

אני אישית עדיין לא החלטתי מה לבחור..

לגבי לוח אם-חשבתי על זה והגעתי למסקנה שהלוח הזה הכי מתאים לי בגלל שהכל נשלט בתוכנה כולל בקרה על המאוררים המתח וכו כמו כן יש לו ביוס "אנטיקראש" שחשוב לי כיוון שאני מתכוון לעשות OC וכבר קרה לי במערכת הנוכחית שהיה צורך להשתמש בביוס הנוסף כתוצאה מקריסה עקב אובקרקלוק (ASUS P4C-E 800 DELUX)

כמו כן אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל "שקט נפשי" לדעת שאני לוקח לוח אם שהוא חלק עיקרי במערכת THE BEST

חוץ מזה יש לו קירורים מצוינים לצ'יפסט עם HEAT PIPES.

לגבי כרטיס מסך-היום יש לי רדיאון 9700PRO שקניתי לפני 3 וחצי שנים והוא עדיין מתפקד היטב(במחיר שקניתי היום את הX1900XT) כמו כן ע"פ הסטיקי בפורום תצוגה הבנתי שהוא הכי משתלם במיוחד עם הבנדל של נועה לכן רכשתי אותו(הוא כבר אצלי)

לגבי זיכרונות -רציתי מושקין כי שמעתי שהם מעולים לOC לכן רכשתי אותם(ממתין להגעת מלאי עוד לא קיבלתי אותם)

מה שעדיין לא סגור זה המיפרט הראשי שהזמנתי מ LOGIC PC

את המארז בחרתי לא בגלל מחיר אלא כיוון שמאד מצא חן בעיני(סולידי) הוא איכותי מחברה טובה TOOLLESS מגיע עם שני מאווררי 120 ובנוסף בדלת פתח איוורור למעבד(גם היום יש לי קומפיוקייס ואני מאוד מרוצה מהמארז ומתחזוקתו)

ניר

פורסם

סבבה על הכל אם ממש אתה משתמש בפונקציות של הלוח אם תיקח אותו.. הזיכורנות אני לא שמעתי שהם יותר טובים לOC אבל אם זה נכון ואתה עשוה OC תיקח אותם אבל אז זה פיצול ל3 חנויות.. לגבי הכרטיס מסך אני פחות מסכים כשיש את הDX10 בפתח לדעתי עדיף לקנות עכשיו משהו כמוX1800XT 256MB

למרות שהX1900XT ממש משתלם ואפילו משהו יותר פשוט ועוד 3 חודשים יצאו הכרטיסים אבל אין טעם לקנות כרטיס שאין לך שימוש בו רק עוד שנה כשיצאו המשחקים יהיה לך שימוש ולכן עוד שנה לקנות כרטיס מהDX10 ואז גם לא תרגיש מופסד שהוצאת הרבה על כרטיס מסך גם יהיה לך כרטיס שתומךD3D10 וגם במשך השנה הזאת נהנתה מביצועים מצויינים עם פילטרים כי למשך השנה הזאת הכרטיס יהיה מצויין.. אבל זה שיקול שלך תלוי מתי אתה מתכוון לקנותכרטיס שתומך בD3D10 ואם בכלל אתה מתכוון.. סה"כ מפרט סבבה לגמרי.. תראה את האורורה תמונות שלו לדעתי הוא עדיף בגלל היופי אבל אם אתה מסתדר עם המארז שאתה רוצה אז סבבה אחי סה"כ תהנה מהמחשב ;) ויהיה קטלני למשחקים וכל דבר אחר..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הי חברים

זהו זה,סוף סוף כל הפריטים הגיעו והורכבו למערכת המושלמת :yelclap:

Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case 1 284

LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200

Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 2050

Maxtor 250GB 16MB Buffer MaxlLine SATAII HDD 1 520

ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1690

Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 672

AS5-35 ש"ח

סה''כ: 5451¤

ובנוסף :

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7916&catid=936

שעלתה לי 762 ש"ח אך לא היתה ברירה אלא לרכוש אותה ע"מ להפיק מהקונרו את המיטב

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282

שנירכשו ב-1290

וספינת הדגל... :)

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682

סה"כ

9903 ש"ח

(מערכת ללא ציוד היקפי)

כמו כן נירכשו מסך DELL 24 אינץ' ב-5338

עכבר לייזר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 6000 220 ש"ח

עברנו את 15K כולל מסך וציוד היקפי ועדיין לא החלטנו על רמקולים...קודם ניקח קצת אויר מההוצאות ונחליט(כרגע מתלבט בין הATP3 לMX5021 של אלטק לנסינג)

כל הפריטים נאספו במהלך החודש האחרון ,הלוח אם המעבד והזיכרונות הגיעו השבוע

הלוח אם מנועה

הכרטיס מסך גם(נתקבל כבר לפני שבועיים)

ביום שישי נאספו הפריטים הנותרים מלוג'יק(ספק,מארז,צורב,הרדיסק) וכל המערכת הורכבה על ידי מא' עד ת' .

:xyxthumbs:

את צורב הLG החליפו לי בצורב של NEC באותו מחיר (למרות שהNEC יקר יותר)כיוון שלא היה להם LG שחור.

ויתרתי על ההרכבה בלוג'יק והחלטתי להרכיב בעצמי בעיקר עקב הרצון לשלוט באופן ההרכבה ולנצל את המיטב מהפריטים היקרים.

כמו כן ויתרתי כרגע על קירור משתי סיבות:

רוצה לבדוק איך עובד קירור הסטוק עם הAS5

מחכה לטייפון VX שיגיע לארץ

ניר

פורסם

ווינדואוס 64 ביט? מובן שהוא יותר טוב בקטע של התמיכה במעבד וכמות כמעט בלתי מוגבלת של זכרון, אבל עדיין, תמיכתו בהרבה תוכנות עדיין מאוד צולעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים