עבור לתוכן

רוצה לקנות LCD DELL 2407WFP אבל לא בטוח!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל אני מצטער שאני קצת מעצבן ואני יודע שזה הדיון השלישי בערך שאני פותח בנושא, אבל חברה אני צריך עזרה וזה די דחוף!!!

אני רוצה לקנות את המסך הזה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242&PHPSESSID=eb650cb0d573ddfd254ef41fe9e04d7d

ויש לי כמה שאלות:

1) ראיתי תמונות של המסך במשחקים וזה ניראה מצוין אבל מישהו אמר לי שתיהיה לי בעיה עם הווינדוס, איך אני אראה את הווינדוס והאינטרנט ברזולוציה של 1920x1200 זה יהיה ממש קטן לא?

2) אני יודע שעדיף למסך ליהיות ברזולוציה הטיבעית שלו, מישהו יכול להסביר לי מה זה רזולוציה טיבעית?? מה יקרה אם אני לא ישחק על הרזולוציה הטיבעית של המסך,באמת יהיו מריחות ?? זה לא עניין של זמן תגובה, כל המריחות האלהה?? 8MS לא אמור לתת לי 0 מריחות? הרי יש המון מסכים בעלי זמן תגובה של 8MS ואין בהם שום מריחות... מישהו יכול להסביר לי את זה?

בקיצור, במידה והמסך לא יהיה ברזולוציה הטיבעית שלו, האם יהיו לי מריחות במסך ?

3) המסך מיועד למשחקים, אולם בביקרות שמעתי עליו דעות לכאן ולכאן~~, מישהו יודע איך הוא במשחקים?

אני מקווה שתעזרו לי זה די דחוף!! בכל מקרה תנסו לא לתת תשובות שיטחיות (כן, לא וכו') אלא לפרט..!

תודה רבה!

• תגובות 41
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטרף לכל השאלות שלו.. גם אני מתכנן לקנות את המסך ויש לי אותם שאלות.. מקווה שתענו :)

פורסם

תם יכולים להירגע ולקנות את החלום הזה של כל גיימר בשקט ......אין שום מריחות ושום בטיח

מישהו שאני מכיר והוא גיימר כבד במיוחד .....מריץ איתו הכל אבל הכל על ה 2407 של DELL ..מה שכן אתה כמובן וכמובןןן צריך כרטיס מסך חזק במיוחד שיסחוב לך את המשחקים ב 1600 רזולוציה ...

חוץ מזה זה המחיר כרגע ?? כנראה ירד פעם אחרונה שאני ביררתי לגביו זה היה בארץ 6400 שקל הדבר הזה.

באמת מסך לכל החיים .

המסך הזה ניצח בכל המבדקים שעשו לו ונתן פייט רציני ביותר ל CINEMA של APPLE שזה מסך פי 2 יותר ייקר .

בכל אופן חכה לתגובות יש כאן 3..4...אנשים בפורום עם המסך הזה או יותר נכון עם ה 2405 ..אבל זה אותו דבר בעיקרון .

נ.ב שלא נדבר שזה גם טלויזיה לכל דבר ואף טובה יותר באיכות התמונה משמות ידועים אפילו .

אין ספק ש DELL זו חברה מצויינת שיודעת להוציא מוצרים איכותיים במיוחד .

שים לב אגב למחירים בחו"ל ...רק קח איתך כמה ממחטות לניגוב הדמעות :kopfpatsch:

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=Ultrasharp+2407FPW+

שכחתי להוסיף משהו חשוב אז ערכתי :

חשוב לוודא שהמסך יהיה ב REVISION האחרון .."A02 revision" חשוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

באמת, מי שיש לו מסך כזה, שלא יתבייש להגיב!! אנחנו צריכים אתכם!

עוד דבר, כשאתה אומר כ.מסך חזק במיוחד למה אתה מתכוון, אתה יכול לתת דוגמא לכרטיס כזה, למשל X1900XT?? או יותר חלש (או יותר חזק?!)..?

תודה רבה!

פורסם

שים לב אגב למחירים בחו"ל ...רק קח איתך כמה ממחטות לניגוב הדמעות :kopfpatsch:

http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&satitle=Ultrasharp+2407FPW+

הוא יכול לקנות באיביי בלי הרבה בעיות , כנס לנענע תעבור על המדריך שלהם וזהו אתה מוזמן לקנות אותו שם .
פורסם

---הוא יכול לקנות באיביי בלי הרבה בעיות , כנס לנענע תעבור על המדריך שלהם וזהו אתה מוזמן לקנות אותו שם .

1.וואלה?!?!??! וואייי פצצההההה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אתה יכול להביא לי קישור למדריך??

אבל אממ מה עם אחריות?? אני אדפק אם יקרה משהו.. לא?

2.לגבי מי שאמר שלחבר שלו יש את המסך אמרת שהוא מפעיל כל משחק ואין לו בכלל בכלל מריחות?!

3.ואיזה כרטיס בדיוק אני צריך? (כמו ששאלו מעלי) ה1900XT יספיק?

4.אם ראית אצלו את המשחקים הכתב במשחקים או במשחקי רשת לא קטן מדי? ואפשר לקרוא מה שרשום?

5.רגע ומה עם ווינדוס? ההתחל וכל האייקונים ומה שרשום באינטרנט והמועדפים האינטרנט הכל ניראה נורמלי או שזה קטן מדי ואי אפשר לקרוא?

6. יש אפשרות להוריד את הרגלית ולתלות אותו על הקיר ושלא יראו את הרגלית כמו פלאזמה כזה?

מחכים לתשובות מאנשים שיש להם את המסך..

ותודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

באמת, מי שיש לו מסך כזה, שלא יתבייש להגיב!! אנחנו צריכים אתכם!

עוד דבר, כשאתה אומר כ.מסך חזק במיוחד למה אתה מתכוון, אתה יכול לתת דוגמא לכרטיס כזה, למשל X1900XT?? או יותר חלש (או יותר חזק?!)..?

תודה רבה!

(1900XT(X או GF7950GX2.

או איזה קרוספייר או SLI לביצועים מטורפים.

אם אתם רוצים שהמישחקים ירוצו על המסך הזה טוב עם הרבה EYECANDY תתכוננו להשקיע הרבה מאד מכ.מסך ורצוי מאד גם איזה קונרו נחמד.

פורסם

---הוא יכול לקנות באיביי בלי הרבה בעיות , כנס לנענע תעבור על המדריך שלהם וזהו אתה מוזמן לקנות אותו שם .

1.וואלה?!?!??! וואייי פצצההההה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אתה יכול להביא לי קישור למדריך??

אבל אממ מה עם אחריות?? אני אדפק אם יקרה משהו.. לא?

2.לגבי מי שאמר שלחבר שלו יש את המסך אמרת שהוא מפעיל כל משחק ואין לו בכלל בכלל מריחות?!

3.ואיזה כרטיס בדיוק אני צריך? (כמו ששאלו מעלי) ה1900XT יספיק?

4.אם ראית אצלו את המשחקים הכתב במשחקים או במשחקי רשת לא קטן מדי? ואפשר לקרוא מה שרשום?

5.רגע ומה עם ווינדוס? ההתחל וכל האייקונים ומה שרשום באינטרנט והמועדפים האינטרנט הכל ניראה נורמלי או שזה קטן מדי ואי אפשר לקרוא?

6. יש אפשרות להוריד את הרגלית ולתלות אותו על הקיר ושלא יראו את הרגלית כמו פלאזמה כזה?

מחכים לתשובות מאנשים שיש להם את המסך..

ותודה על העזרה :xyxthumbs:

אני בעצמי קניתי כמה פרטים באיבי בעיקר בגלל שזה הרבה יותר זול .

בקשר לאחריות אני לא כל כך בטוח תצתרך לשאול ולבדוק באתר הזה תקרא הכל לפני שאתה מבצע קנייה .

http://mymoney.nana.co.il/Category/?CategoryID=10507

אם תקנה את המסך יהיה לך הרבה כסף לבזבז על כרטיס מסך ואפילו על כל מיני דברים למחשב .

על השאר אני לא יודע לענות לך למה יש לי מסך CRT רגיל ומסריח :smile1:

תהנה אחלה מסך

פורסם

אם אני משחק בלי פילטרים X1900XT יספיק? כל כמה זמן אני אצטרך לקנות כרטיחס מסך חדש כל שנה?

האם שמים לב בהבדל בין עם פילטרים לבלי פילטרים? כאילו יש הבדל ממשי??

ואם למישהו יש את המסך הזה בבקה להגיד איך הוא..

פורסם

אם אני משחק בלי פילטרים X1900XT יספיק? כל כמה זמן אני אצטרך לקנות כרטיחס מסך חדש כל שנה?

האם שמים לב בהבדל בין עם פילטרים לבלי פילטרים? כאילו יש הבדל ממשי??

ואם למישהו יש את המסך הזה בבקה להגיד איך הוא..

תשמע אתה קונה מסך שעולה הרבה להיות מסך גרוע הוא לא יכול להיות .

עם הX1900XT תוכל לשחק עם פילטרים וברזלוציה גבוהה .

לדעתי .

פורסם

האאא זה שאלה ממש חשובה מה אני עושה במשחקים כמו FARCRY ומשחקים יותר ישנים שמעתי שהם לא תומכים בכלל ברזולוציה

1920X1200 אז איך אני אמור לשחק בהם הרי זה לא טוב לשחק לא ברזולוציה טבעית כי יהיה מריחות והמשחק לא תומך בכזאת רזולוציה בגלל שזה רחב

אז מה אני אמור לעשות?!?!

פורסם

גבר אם ביכולתך לקנות את המסך לך על זה!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני הבאתי אתי לפני שבוע וחצי את ה DELL 3007 וזה חלום ,הרזולוציה הטבעית שלו היא 2560X1600 (כמובן שהכרטיס מסך חייב להיות חזק ,לי למשל יש את ה 1900XT ) לקח לי יומיים שלושה להתרגל ,לטובה כמובן והלוואי שאלו יהיו הצרות שלי,התלבטתי אם לקנות אותו או לא אבל אחרי שהייתי בתערוכת מחשבים בווגאס וראיתי אותו ,כבר לא חשבתי פעמיים ושמתי את הכסף על השולחן ;D (תמיד הייתי משתמש במסכים של SAMSUNG ואני שמח להגיד שגם DELL ממש לא איכזבו אותי) בכל מקרה מסך ברמה והנה -3 תמונות ......

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהלן

מישהו יודע מה המידות של הWFP 4207 DELL?

תודה

ניר

פורסם

אהלן

מישהו יודע מה המידות של הWFP 2407 DELL?

ומה המידות של ה- אינץ'30?

תודה

ניר

פורסם

של ה-30" המידות הן:

70ס"מ על 45ס"מ כמובן ללא המעמד,מידות של המסך נטו.

דרך אגב מידת האלכסון היא 83ס"מ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים