עבור לתוכן

דיסק גיבוי חיצוני . . .איזה חיבור לבחור?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן. נקווה לטוב :D

============================

יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות:

1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להיות בתוך הMY BOOK 7200 16 מגהבייט קאש חצי טרהבייט (500 ג'יגהבייט).

2) אם אכן המהירות עוברת את ה 100 מגה, מי מבין החיבורים הבאים נותן את קצב ההעברה ה "ריאלי", ה"אמיתי" המהיר ביותר(מהירות תכלס חברים,שאמרו לי בערך 30-60 מגה לשנייה וכלל לא מגיעה לנפח המוצהר של 800 מגה ל FIREWIRE 800 או 100 מגה ל RJ45) . . .

3) האם באמת עדיף לי להשקיע בכונן FIREWIRE 800 ובבקר ייעודי בשבילו?! או שחיבור רשת יספק אותי ב RJ45 ?!

*אני מתכוון להקים רשת ביתית ככה שה NET CENTER(סדרת ה RJ 45 שך WD) יספק אותי, התשובות לשאלות לפיכך מאוד מהותיות בשבילי.

** MONEY IS NOT AN ISSUE .

תודה מראש. :xyxthumbs:

נ.ב - איך שכחתי . . . eSATA שמתחיל לצוץ בכל לוח חדש (של ASUS לפחות). צרפו אותו למשוואות. לא יודע אם הטבלה ממש נכונה, היא מהאתר של Thermaltake. מה ההבדל בין העמודות אגב?

comparison.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים