עבור לתוכן

מפרט למחשב משחקים עד 6500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD ויציאת הקונרו החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש.

בקשות ספציפיות:

0) המחיר לא כולל מסך וציוד הקפי.

1) מחשב שקט -> מארז שקט ועדיפות לקרור פסיבי של הרכיבים.

2) HD של Seagate בנפח מינ' של 200Gb

3) כ' מסך כולל VIVO (עדיף - לא חובה).

4) 2Gb זכרון.

5) אם אין הבדל גדול במחיר אז לוח אם עם WiFi

6) חנות באזור המרכז.

* אין תכנון ל-OC.

נ.ב.

אם יש בעיה עם הדרישות והתקציב, ניתן להגדיל את התקציב או לשנות את חלק מהבקשות (אני די נעול על Seagate בגלל האיכות והשקט, וכמובן על ה-2Gb זכרון).

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

דרישות גדולות.

ללא ספק תהיה חריגה.

בוא נראה...

דגם מחיר כמות

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1350 ₪ 1

DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ₪ 1

G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ₪ 1

SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 8MB 525 ₪ 1

CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 1680 ₪ 1

LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250 ₪ 1

COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ₪ 1

ENERMAX LIBERTY 400W 500 ₪ 1

ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ₪ 1

סה"כ: ₪ 7235

המפרט הורכב בNOACOMP.CO.IL. החנות ממוקמת בצפון, אבל יש להם את המבחר הכי "איכותי", ואפשרות לשלב רכיבים מצויינים. המשלוח אגב, חינם, והם נותנים 3 תשלומים בכ. אשראי על המחיר הנקוב או 3% הנחת מזומן.

לגבי הדרישות - 200GB לא משתלם, למעשה עולה אותו דבר כמו 250GB. סיגייט חברה טובה, לא ממש שקטה - אם אתה רוצה שקט - אז סמסונג, וזה יעלה אותו דבר, אבל לא בחנות בה הרכבתי.

WIFI במחשב נייח זה מיותר לחלוטין. לוחות עם WIFI עולים הרבה יותר, כמו מפלצות הפיצ'רים של אסוס שעולות 1500 שקלים ++. WIFI תקנה בנפרד, או כדיל עם ספק האינטרנט שלך - ראוטר + כרטיס USB ב300 שקל בבלי סוף תשלומים.

המחשב יהיה שקט מאוד - כ. המסך והמעבד מקוררים ע"י קירורים צד שלישי מעולים, המארז הוא הטוב ביותר למארזים שאינם אלומיניום, הלוח מקורר פאסיבית.

לגבי משחקים - זה כרטיס HIGH END לכל דבר, אבל זה לא X1900XT. אם לא היית מתעקש על דברים אחרים, היינו יכולים להכניס אותו לתקציב.

בכל אופן, הנה אלטרנטיבה מהמרכז:

№ Code Product Price Quant. Summ

0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ₪ 1 167 ₪

1 4973 Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case 391.00 ₪ 1 391 ₪

2 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ₪ 1 461 ₪

3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ₪ 1 1750 ₪

4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ₪ 1 671 ₪

5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ₪ 1 1230 ₪

6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ₪ 1 200 ₪

7 7614 Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 470.00 ₪ 1 470 ₪

8 7551 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory 481.00 ₪ 2 962 ₪

9 9025 Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 220.00 ₪ 1 220 ₪

6522 ₪

logicpc.co.il

הזכרונות והלוח זולים משמעותית - כי אתה לא צריך OC. כל שאר הרכיבים למעשה די זהים, והמחשב עומד בתקציב ובדרישות. כרטיס המסך שונה - לכרטיס בעל ביצועים זהים, שצורך פחות כח, פולט פחות חום, והוספתי לו קירור איכותי ביותר.

החנות מאפשרת 2 תשלומים בכ. אשראי למחיר הנקוב או 2% הנחת מזומן, וממוקמת ברמת גן.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה :xyxthumbs:

אני מתכוון לקנות רק מהמרכז (למקרה ש... וגם לאסוף ישירות כדי לבדוק).

(כל השאלות בקשר ל-logicpc)

אני לא יודע בקשר ל-HD של סמסונג, כי ממה שהבנתי עד עכשיו התחרות מבחינת איכות היא בדר"כ בין WD ל-Seagate.

בקשר למארז ולספק: לא עדיף כבר למשל sonata II? הוא אמור להיות מאד שקט, זה גם יוצא יותר זול וזה גם עוד כמה וואטים למקרה הצורך (מה דעתכם?)

בקשר לכ. מסך: יש VIVO? וחוץ מזה יש מצב שאני אחסוך עליו קצת ואקנה Sapphire Radeon X1800GTO, האם הוא נחשב טוב מבחינת חברה וביצועים? (החסכון נובע מכך שגם ככה ידרש שדרוג ל DX10 מתישהו)

האם הצורב של LG יותר טוב מה- NEC 3550 (מבחינת ביצועים או רעש)?

ושוב תודה רבה!

פורסם

תודה על התגובה המהירה :xyxthumbs:

אני מתכוון לקנות רק מהמרכז (למקרה ש... וגם לאסוף ישירות כדי לבדוק).

(כל השאלות בקשר ל-logicpc)

אני לא יודע בקשר ל-HD של סמסונג, כי ממה שהבנתי עד עכשיו התחרות מבחינת איכות היא בדר"כ בין WD ל-Seagate.

סמסונג עדיף. לך תשאל בפורום אחסון מבחינתי ותקבל את אותה תשובה.

בקשר למארז ולספק: לא עדיף כבר למשל sonata II? הוא אמור להיות מאד שקט, זה גם יוצא יותר זול וזה גם עוד כמה וואטים למקרה הצורך (מה דעתכם?)

האנרמקס ליברטי 400W הרבה הרבה יותר טוב מהSMART POWER 450 שמגיע עם הסונטה. מבחינת איכות מארז, לדעתי הקולרמאסטר לוקח, אבל זה קרב צמוד.

בקשר לכ. מסך: יש VIVO? וחוץ מזה יש מצב שאני אחסוך עליו קצת ואקנה Sapphire Radeon X1800GTO, האם הוא נחשב טוב מבחינת חברה וביצועים? (החסכון נובע מכך שגם ככה ידרש שדרוג ל DX10 מתישהו)

לא משתלם בשום צורה להשקיע בX1800GTO. כרטיס גרוע ביותר. אולי בX1800GTO2, אבל הוא כבר עולה כמו הכרטיס שהצעתי לך ודורש אוברקלוק כדי להגיע לביצועים נורמליים.

אם אתה לא לוקח 7900GT וקונה בלוג'יק, הבחירה ההגיונית היא 7600GS של לידטק ב700 שקל, שיריץ כל משחק עדכני, ולחכות לDX10. יכול להיות שתחכה הרבהההה מאוד זמן.

לגבי VIVO - שלילי. בין כה וכה VIVO זה חרא. אם אתה רציני לגבי להקליט וידאו, תשקיע את ה700 שקל בכרטיס טלויזיה נורמלי, זה ישתלם לך כויסטה יצא.

האם הצורב של LG יותר טוב מה- NEC 3550 (מבחינת ביצועים או רעש)?

זהים. הLG מאוד שקט, ותומך גם בDVD-RAM, לא שזה הכי שימושי.

ושוב תודה רבה!

פורסם

הכרטיס מסך GTO שהצעת נחמד אבל יקר מה7600GT ב200 שקל וההפרש בעוצמה ביניהם די שווה אבל מצד שני הGTO תומך ב2 פילטרים באותו הזמן

ככה שאם זה חשוב לך לשחק בפילטרים תיקח את הGTO אם לא תיקח את הGT

כמארז לדעתי תיקח את ה500# COMPUCASE CI-6A19 400W בשחור אבל גם הסונטה שהצעת סבבה

לגבי הHD סמסונג נחשבת כחברה טובה..

לגבי הצורב עכשיו בדיוק שאלתי את השאלה הזאת בפורום של הצורבים הם יענו לי ואני יגיד לך את התשובה..

--- יכול להיות שתחכה הרבהההה מאוד זמן.

עוד 3 חודשים אמורים לצאת כרטיסי המסך של הDX10 ככה שתוכל לקנות כבר אבל משחקים שיתמכו בזה תצטרך לחכות יותר מחצי שנה עד שנה..

פורסם

כל מה שהוא אמר קח בערבון מוגבל.

הקומפיוקייס מארז לשוק נמוך מינוס. הוא נחמד ביותר כשאין תקציב לשום דבר אחר. הספק שמגיע איתו רועש כמו טרקטור, גם אם הוא חזק מספיק.

להשקיע בכרטיסי מסך MID RANGE זאת שטות, או שאתה קונה HIGH END ונשאר איתו שנתיים, או שאתה קונה ENTRY LEVEL ומחכה לHIGH END של הדור הבא. להתעסק עם כרטיסי GTO זה בזבוז זמן וכסף וכבר אמרתי את זה. ולמי אכפת מפילטרים בו זמנית אם אתה משתמש בכרטיס MID RANGE? גם ככה הוא לא יסחוב פילטר אחד, אז שניים בו זמנית? אתה מערבב פה נושאים לא קשורים בעליל, פרגולה.

אני מציע שלא תייעץ על מפרטים שלא אתה הרכבת. אם אתה רוצה, תציע מפרט חלופי ותסביר למה הוא יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אתם מהירים! :yelclap:

תודה על ההסברים וההצעות, שאלה נוספת: במה האנרמקס ליברטי 400W הרבה יותר טוב? (מתוך חוסר הבנה מוחלט בספקים)

פורסם

כל מה שהוא אמר קח בערבון מוגבל.

הקומפיוקייס מארז לשוק נמוך מינוס. הוא נחמד ביותר כשאין תקציב לשום דבר אחר. הספק שמגיע איתו רועש כמו טרקטור, גם אם הוא חזק מספיק.

להשקיע בכרטיסי מסך MID RANGE זאת שטות, או שאתה קונה HIGH END ונשאר איתו שנתיים, או שאתה קונה ENTRY LEVEL ומחכה לHIGH END של הדור הבא. להתעסק עם כרטיסי GTO זה בזבוז זמן וכסף וכבר אמרתי את זה. ולמי אכפת מפילטרים בו זמנית אם אתה משתמש בכרטיס MID RANGE? גם ככה הוא לא יסחוב פילטר אחד, אז שניים בו זמנית? אתה מערבב פה נושאים לא קשורים בעליל, פרגולה.

אני מציע שלא תייעץ על מפרטים שלא אתה הרכבת. אם אתה רוצה, תציע מפרט חלופי ותסביר למה הוא יותר טוב.

מה זה בשבילך כרטיס ENTRY LEVEL?

בכל מקרה, רוב האנשים יצטרכו לשדרג כרטיס מסך לאחד שתומך DX10.

ככה אם זה GTO או 19XT..

פורסם

---אני מציע שלא תייעץ על מפרטים שלא אתה הרכבת. אם אתה רוצה, תציע מפרט חלופי ותסביר למה הוא יותר טוב.

קודם כל לא ייעצתי על המפרט שלך ואפילו לא קראתי את המפרט שהבאת..

הוא שאל על הGTO ועניתי הוא נחשב ככרטיס נחמד אבל כמו שאמרת יהיה קשה להשתמש ב2 פילטרים בכזה כרטיס

לכן עדיף את הGT שהוא גם יותר זול ..

לגבי מה שאמרת שעדיף לקחת כרטיס מסך מהENTRY אתה צודק אם הוא מתכנן לקנות בחצי השנה הקרובה את הכרטיס מסך אבל אם הוא מתכנן לקנות את הכרטיס רק כשיצאו המשחקים שתומכים DX10 שזה עוד שנה והוא רוצה בינתיים לשחק במשחקים באיכויות טובות ועל רזולוציות גבוהות הGT יהיה סבבה בשבילו וכרטיס MID RANGE למשך שנה הוא יהיה מצויין ועדיף לו כבר לקחת את הGT

הוא שאל איך הסונטה גם אז אמרתי שהוא סבבה והצעתי עוד מארז שהוא יכול לשקול.. שבעלות ביצועים הוא נחשב אחלה מארז וספק

לגבי הHD עניתי לו שסאמסונג נחשבת כחברה טובה.. כמו שאתה אמרת

לגבי צורב הוא שאל מה יותר טוב אמרתי לו שאמורים לענות לי בפורום של הצורבים על בדיוק אותה שאלה כדי שידע בטוח מה עדיף לו..

ככה שאני לא מבין מה אתה רוצה ממני..

אני עניתי לשאלות שהוא רצה ושהוא שאל ולא הגבתי על המפרט שלך כי תמיד אתה מביא מפרטים טובים ככה שאפילו לא ניסתי לקרוא

---במה האנרמקס ליברטי 400W הרבה יותר טוב?

הרבה יותר חזק ומחזיק כרטיסים הרבה יותר חזקים ויחזיק גם כרטיסים מהDX10 אם אתה מתכנן לקנות מהDX10 תיקח את הספק הזה..

בנוסף הוא גם שקט יחסית ונחשב אחלה ספק.. תמיד גם ממליצים עליו

פורסם
  • מחבר

איזה 7600gt כדאי לקנות מ-logicpc (מבחינת חברה וכסף)? כי שמעתי שיש הרבה בעיות עם הכרטיס של EVGA .

עריכה: עכשיו הסתכלתי באתר של logicpc וראיתי שהחיבורים ב-front של המארז נמצאים למטה. אולי זה קצת קטנוני אבל הייתי מעדיף, למטרות נוחות, שהם יהיו למעלה. יש איזשהו מארז שהוא גם שקט וגם עם חיבורים כאלו?

ושוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים