עבור לתוכן

3.3GHZ ל-E6400 בלי קירור. 420 באס ל-Gigabyte DS3. עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בלי לבלבל אף אחד:

בבאס 400, המהירות הכי נמוכה שאתה יכול לעבוד עם הזכרונות זה 800 (1:1, כשבעצם זה כפול מהירות לזכרונות). אתה יכול לעבוד על מהירויות יותר גבוהות של הזיכרון אבל לא יותר נמוכות.

ולכן זכרונות 667 לא יהיו טובים עבורך כי VALUE לעולם לא יגיע ל-800 בלי לעשות בעיות.

זו הסיבה שאני הלכתי על זכרונות 800 VALUE, ככה שהמקסימום שאני אריץ אותם זה 820 או 840 (באס 410 או 420... כלומר חצי), מה שכמעט בטוח שהם יצליחו להשיג (זה OC ממש קטן). ככה אני מנצל את כל המערכת. סביר להניח שהיא מסוגלת ליותר אבל ככה אני הולך על בטוח, בלי בעיות יציבות.

• תגובות 37
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי לבלבל אף אחד:

בבאס 400, המהירות הכי נמוכה שאתה יכול לעבוד עם הזכרונות זה 800 (1:1, כשבעצם זה כפול מהירות לזכרונות). אתה יכול לעבוד על מהירויות יותר גבוהות של הזיכרון אבל לא יותר נמוכות.

ולכן זכרונות 667 לא יהיו טובים עבורך כי VALUE לעולם לא יגיע ל-800 בלי לעשות בעיות.

זו הסיבה שאני הלכתי על זכרונות 800 VALUE, ככה שהמקסימום שאני אריץ אותם זה 820 או 840 (באס 410 או 420... כלומר חצי), מה שכמעט בטוח שהם יצליחו להשיג (זה OC ממש קטן). ככה אני מנצל את כל המערכת. סביר להניח שהיא מסוגלת ליותר אבל ככה אני הולך על בטוח, בלי בעיות יציבות.

בגלל זה אני עובר ל800,חחח

אין על זה וויכוח,בהצתחלה פשוט היה לי מחיר טוב על ה 667 אחרת לא הייתי בכלל נוגע בהם,על כול פנים כבר הזמנתי לפני כמה ימים את הזיכרונות 800mhz

פורסם

שאלה קטנה לי אליכם.

האים בכול פעם שמשחקים עם מהירות הבאס של המעבד חייבים גם לשחק עם היחס זיכרון-מעבד,

או שלא צריך והכל מסתדר שקוף למשתמש?

פורסם

כשמעלים את הבאס מהירות הזכרון גם עולה, כל עוד לא תוריד בחזרה את היחס באס\זכרון, לפעמים הזכרון מסוגל לכך ולפעמים לא,

ולפעמים זה עדיין בתחום התדרים האפשריים של הזכרון למשל זכרון 800 שעובד ביחס 1:1 עם המעבד (שזה פחות מ800), כשמעלים את הבאס מתקרבים לגבול הזכרון, אבל עדיין נשארים בתחום האפשר.

פורסם

אז אם הבנתי נכון אם יש לי מעבד שעובד במהירות 266MHZ וקניתי זיכרון DDR800 אז כדי לנצל את

מהירות הזיכרון אני צריך לשים את היחסים על 1:1.5 (כלומר אני צריך לשחק בביוס)?

פורסם

עקרונית כן

אלא אם כן יש לך ביוס כזה שמתוכנת למצוא את המכפלה הגבוה ביותר עבור הזכרון.

פורסם

תודה.

או קי הבנתי אני חושב שהפונקציה של הביוס למצוא את המכפלה הגבוה ביותר נקראת AUTO

פורסם

אכן כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים