עבור לתוכן

3.3GHZ ל-E6400 בלי קירור. 420 באס ל-Gigabyte DS3. עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבנת בסדר גמור :)

תודה.

• תגובות 37
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל אל תיקפוץ ישר ל-410, כל פעם תעלה 10, אתה רואה שזה יציב, תמשיך, לא יציב, תוריד את ה-10, ותיגש לפורום.... (כמובן לבדוק טמפ', אולי צריך לעלות קצת מטח למעבד, יש הברבה דברים שיכולים לעצור אותך).

פורסם

אבל אל תיקפוץ ישר ל-410, כל פעם תעלה 10, אתה רואה שזה יציב, תמשיך, לא יציב, תוריד את ה-10, ותיגש לפורום.... (כמובן לבדוק טמפ', אולי צריך לעלות קצת מטח למעבד, יש הברבה דברים שיכולים לעצור אותך).

אולי השיטה הזאת עובדת.. אבל תמיד צריך לדעת למה המעבד שלך אמור להגיע ככה שכשאני התחלתי אוברקלוק למעבד(לא משנה איזה - כל מעבד) התחלתי בקפיצה גדולה שידעתי שהוא צריך להיות יציב בה בתכלס - תקפוץ ישר ל350 ומשם תמשיך לאט לאט. כי 350 אמור להיות בכיס שלך מבחינת הלוח וגם המעבד.

ואם לא - סימן שמשהו לא בסדר וצריך לבדוק מה.

פורסם

אולי השיטה הזאת עובדת.. אבל תמיד צריך לדעת למה המעבד שלך אמור להגיע ככה שכשאני התחלתי אוברקלוק למעבד(לא משנה איזה - כל מעבד) התחלתי בקפיצה גדולה שידעתי שהוא צריך להיות יציב בה בתכלס - תקפוץ ישר ל350 ומשם תמשיך לאט לאט. כי 350 אמור להיות בכיס שלך מבחינת הלוח וגם המעבד.

ואם לא - סימן שמשהו לא בסדר וצריך לבדוק מה.

לא יודע מה איתך אבל, אצלי התדר ש"בכיס שלך מבחינת הלוח וגם המעבד" שונה לגמרי ממה שתשיג בהאצה הדרגתית והאצה מסיבית.

פורסם

זה לא נכון.. כאשר אתה מתחיל להתקע בקשיים אתה תתקע גם אם תעשה את זה הדרגתית.. אבל בשביל לייצב את המערכת בתדר יותר גבוהה אז ואללה אתה צריך לעשות את זה הדרגתית.. אבל בשביל אוברקלוק ליום יום משהו לא רציני אתה יכול לתת קפיצות גדולות ולראות אם הוא יציב - ואם לא, מתחילים להוריד עד שהוא כן מתייצב.

פורסם

זה לא נכון.. כאשר אתה מתחיל להתקע בקשיים אתה תתקע גם אם תעשה את זה הדרגתית.. אבל בשביל לייצב את המערכת בתדר יותר גבוהה אז ואללה אתה צריך לעשות את זה הדרגתית.. אבל בשביל אוברקלוק ליום יום משהו לא רציני אתה יכול לתת קפיצות גדולות ולראות אם הוא יציב - ואם לא, מתחילים להוריד עד שהוא כן מתייצב.

אני מתכוון לכך, שבמידה והגעת בהדרגתיות (לדוגמא) ל400MHz, לא תגיע לאותו תדר בהאצה מסיבית.

פורסם

זה מאוד תלוי.. אם העלנו בהדרגתיות והגענו ל500MHZ לצורך העניין.. לקפוץ ישר ל400MHZ היה עובד גם בלי שהיינו עולים מדרגה מדרגה.. היינו יכולים לדלג על כמה מדרגות וזה לא היה מפריע לנו בכלל. אם היינו קופצים ל400 והיינו נופלים ובקושי מגיעים אז זאת אומרת שהיינו צריכים לעלות בהדרגתיות וזה מה שנעשה. אבל קודם מנסים לקפוץ גבוהה.. אחרכך בהדרגתיות - ככה אני עושה וזה תמיד עובד.

פורסם

ואני חשבתי שרק לי אין סבלנות,חחחח

אציל ב 6300 קפצתי ישר ל 400,בהתחלה הלוח לא קיבל אבל אם קצת שיכנוע,הכול הסתדר!!!,חחחח

425,והמעבד נותן הרגשה של עוד,אבל משהו עוצר,אני עכשיו מחילף את הזיכרונות מ667 ל800 בשביל לוודאות שהכן הזיכרונות לא עוצרים,

אם זה הספק,אז אני הסתפק בזה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אציל ב 6300 קפצתי ישר ל 400,בהתחלה הלוח לא קיבל אבל אם קצת שיכנוע,הכול הסתדר!!!,חחחח

425,והמעבד נותן הרגשה של עוד,אבל משהו עוצר,אני עכשיו מחילף את הזיכרונות מ667 ל800 בשביל לוודאות שהכן הזיכרונות לא עוצרים,

איך אתה תסדר את המחלק עם זכרונות 800 ובאס מעל 400? אני מתכנן על 1:1 ולהאיץ את הזכרונות ל-820 או 840 (באס 410-420). אם יש לך סידור מחלק אחר אני אשמח לדעת.

אני "אסתפק" בבאס 420 כיוון שאני לא רוצה בעיות יציבות. חשוב לי לנצל את יכולות המעבד (המדהימות) אבל יותר חשוב לי שהכל יעבוד כשורה. יש להניח שהלוח יאפשר 420 בלי בעיה, וכנראה גם המעבד. אני אנסה להתחיל עם 400 ואם הכל בסדר אני אעלה ב-10 עד 420. אם תיהיה בעיה אתם עוד תשמעו ממני :)

בכל מקרה זו פעם ראשונה שאני עושה OC אז איפה בדיוק אני מוצא הדרכה בנושא? אני לא יודע, למשל, מתי להעלות את המתח ואם בכלל. אני לא יודע מהי טמפרטורה טובה למעבד ולשאר החלקים.

אשמח לסיוע.

פורסם

גם אני חושב שזה זכרונות... אלא אם אלה זכרונות מסדרות VALUE למיניהם. 667 בסטוק ולהגיע ל850 :lol: זה לא הגיוני כל כך

פורסם

גם אני חושב שזה זכרונות... אלא אם אלה זכרונות מסדרות VALUE למיניהם. 667 בסטוק ולהגיע ל850 :lol: זה לא הגיוני כל כך

וחוץ מזה אם אני מוריד את ה 667 ל 400mhz אז אחרי שאני מעלה את הבאס ל 425 הוא עדיין לא מגיע לתדר המקורי שלו,

אז go 800 ;D

פורסם

^^^ לא הבנתי אותך כל כך ^^^

ואם כן, אז אולי אתה חושב שכאשר הבאס על 425, והמחלק על 1:1 אז הזכרון עובד בתדר של 667 אך למעשה הוא עובד על תדר של 850 מה שקשה לי מאוד להאמין לזכרונות 667 "רגילים".

אשמח מאוד אם תסביר את עצמך בצורה טובה יותר.

פורסם

^^^ לא הבנתי אותך כל כך ^^^

ואם כן, אז אולי אתה חושב שכאשר הבאס על 425, והמחלק על 1:1 אז הזכרון עובד בתדר של 667 אך למעשה הוא עובד על תדר של 850 מה שקשה לי מאוד להאמין לזכרונות 667 "רגילים".

אשמח מאוד אם תסביר את עצמך בצורה טובה יותר.

הזיכרון מגיע מקסימום ל 750 וגם אז הוא כבר מתחיל להשתגע!!!!,ואני לא התפלא אם גם ב 668 הוא כבר עושה בעיות סמויות,חחח

ואז שאני מוריד אותו ל 400mhz ומתחיל לעלות את הבאס אז אני נעצר באיזה 640=-(פלוס מינוס-אין לי כוח לחשב עכשיו,חחח),

כך שזה לא הכי מתאים לי,וגם תוקע אותי,בגדול נביא g skill 800 ונביא לזיכרון בראש,

אחרי שהשקעתי כול כך הרבה במחשב חבל שהזיכרונות יגבילו אותי!!!

או יהיו פחות ממהירות הסטוק שלהם-אני רוצה יותר

פורסם

בשום מחלק שקיים (עד כמה שאני זוכר :lol:) אין אפשרות לקחת זיכרון 667, להוריד אותו ל400, להעלות באס ל425 ושהזיכרון יהיה קרוב/ שווה לתדר הסטוק...

גם ב1:1 שזהו המחלק הקטן ביותר, אתה מגיע ל850 בתדר הזיכרון.

אתה יודע מה זה תדר אקטיבי ואפקטיבי? יכול להיות שזה מה שמבלבל אותך, בכל מקרה אשמח לעזור לך.

פורסם

בשום מחלק שקיים (עד כמה שאני זוכר :lol:) אין אפשרות לקחת זיכרון 667, להוריד אותו ל400, להעלות באס ל425 ושהזיכרון יהיה קרוב/ שווה לתדר הסטוק...

גם ב1:1 שזהו המחלק הקטן ביותר, אתה מגיע ל850 בתדר הזיכרון.

אתה יודע מה זה תדר אקטיבי ואפקטיבי? יכול להיות שזה מה שמבלבל אותך, בכל מקרה אשמח לעזור לך.

אני לא מנסה להגיע ל 850 כי אני לא יכול לעשות את זה,

מה שאני אומר זה שאם אני משנה את התדר ל 400mhz ... ל 1:1 (את זה אני יוכל לעשות עם ה 800mhz),הוא דופק אותי\

זה לא משנה אם אני יכול להגיע לסטוק או לא,אני רוצה זיכרון שיעבוד ב oc בלי להגביל אותי,זה הכול :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים