עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זכרונות DDR-II 800mhz מחו"ל לשלב עם E6300

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

אני מתכנן לרכוש בקרוב שילוש קדוש.. המעבד יהיה ככל הנראה ה-E6300, בעיקר כי חבל לי על עוד 300 ש"ח בשביל מכפלת 8 לעומת 7..

בקשר ללוח אני עדיין לא בטוח, אני מחכה לראות מה המגוון של לוחות 965 שמגיעים החודש, יכול להיות DS3, יכול להיות ABIT, ואולי אלבטרון יביאו אחד בזול.. (השאלה רק מה יוכל לעמוד בבאס של 400 בערך)

אני ארצה אוברקלוק.. איפשהו בין 2.8-3.0Ghz יספק אותי ככל הנראה (הקירור יהיה ה-Big Typhoon שכבר יש לי).

אני חושב להביא את הזיכרון מחו"ל, כי דווקא שם אפשר להשיג 800 מ"ה במחירים סבירים, עד איזור ה-200 דולר נראה לי הגיוני.

חשבתי על OCZ Platinium PC2 6400

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820227089

מהביקורות משתמשים שם יש אחד שהגיע איתו ל-1040 מ"ה על 2.2v

יש הצעות אחרות שכדאי לשקול?

פורסם

אפשר לינק שמספיק BT לבאס 400.

בבקשה?

פורסם
  • מחבר

הא אני לא אומר בהכרח שזה אפשרי :) פשוט אני יודע שזה יתכן עם קירור אוויר, וה-BT הוא לא קירור רע.

בכל מקרה שקט יותר חשוב לי מביצועים בקטע הזה ואני אסתפק במה שאוכל להשיג.

פורסם

אני קניתי את הזכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145590

לפני בערך חודש זה היה 148$ AR אחלה זכרון רק ביקורות טובות עליו,במיוחד ב HARDFORUM (במחיר שהוא היה זה היה פשע לא לקנות).

פורסם

אפשר לינק שמספיק BT לבאס 400.

בבקשה?

אם אתה מדבר על המעבד אז הינה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196875.0

הוא עשה את זה על נינג'ה, אבל הם בערך באותה רמה.

אם אתה מדבר על הלוח אם, אז אתה יכול להכנס לפורומים של אקסטרים סיסטמס ותיראה מספיק לוחות DS3 שעושים 450 יציב (!!), לפעמים גם 480 יציב.

פורסם
  • מחבר

ה-DS3 הוא קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא, אני אחכה לראות התפתחויות עד שאני אזמין זיכרון והוא יגיע.

fredy אחלה מחיר קנית אין מה להגיד, אבל במקומות שאני רואה המחיר הרבה יותר גבוה, מעל ה-250 דולר לפני משלוח, אז אני מקווה למצוא את ה-OCZ במחיר יותר נורמאלי.

אגב יש סטפינג המומלץ למעבד E6300? כי עד כמה שאני יודע כל הריטייל הם B2 6 לא? זה משהו שאולי כדאי להזמין עכשיו לפני שהם ישתנו, כל עוד אני אוכל להבטיח לעצמי סטפינג מסויים.

פורסם

אם הספינג ישתנה זה לא בהכרח לטובה?

דרך אגב גם אני מתכנן לקנות מערכת כמו שאתה רוצה ואני לא מבין למה כולם מתלהבים מה DS3... צריך לעשות לו איזה מוד או ביוס פרוץ כדי שהוא יהיה טוב לOC לא?

מה עם אסוס, אין להם לוחות לOC לCore 2 Duo?

פורסם
  • מחבר

שינוי סטפינג הוא לא בהכרח לטובה במקרים של אוברקלוק, כבר היו מקרים בעבר.

פורסם

אם הספינג ישתנה זה לא בהכרח לטובה?

דרך אגב גם אני מתכנן לקנות מערכת כמו שאתה רוצה ואני לא מבין למה כולם מתלהבים מה DS3... צריך לעשות לו איזה מוד או ביוס פרוץ כדי שהוא יהיה טוב לOC לא?

מה עם אסוס, אין להם לוחות לOC לCore 2 Duo?

לא צריך לעשות מוד ל-DS3, ולרוב אתה יכול להגיעה למהירויות מטורפות גם עם הביוס של ג'יגה בייט.

לאסוס יש את P5B שעולה כמו ה-DS3 אבל אני לא יודע מה היכולות שלו, אבל יש ללוח הזה אח גדול, P5B דלוקס, שעושה 500 בלי בעיות ובלי שום מוד או ביוס פרוץ, כל זה לפי פורומים בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.