עבור לתוכן

12 אלף ש"ח, מחשב לגיימר כבד מאוד.

Featured Replies

פורסם

2.53B

Thermalright AX478

Abit IT7-MAX

2x512mb Corsair 512mb PC3200 C2

2x120GB Western Digital 7200 JB

Gigabyte Radeon9700 Pro

Creative Audigy 2

Floppy 1.44

DVD 16/48 BenQ/Aopen

Lian Li PC 65 with window

Hec 475 PSU

12,100 ש"ח.

אם הוא באמת רוצה לבזבז את שאר הכסף שישקיע או בקירור מים, או במאווררים עם לדים כחולים, נורות וכתודות.

• תגובות 85
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי המפרט שנתתי לו הוא הכי טוב למשחקים .... כי אין מצב ל DDR מול ה RDRAM 1066 עם כל הכבוד ... ולצערי לא מצאתי שני סטקים של RDRAM שהם 512 מגה לכן הכנסתי לו "רק" 512 סה"כ אבל גם זה הרבה מאוד ועוד בשביל זכרון מהיר כמו RDRAM והוא גם יותר טוב למשחקים כי יותר מהיר , ומה הקטע בלקחת גיגה אחד של DDR שגם ככה לא יהיה שימוש בכל ה 512 מגה של RDRAM שהמלצתי עוד הרבה זמן ...

בקיצור אני אומר שהמפרט שלי בסדר גמור ויהיה לו עוד כסף להוסיף בעתיד רכיבים .... בתקציב גבוה לא הולכים על DDR ....

פורסם

אוברקלוקינג+שקט ואפשרויות שידרוג באנלגית- מבין את הפירוש של אלה?

ובהתייחסות למפרט של ביו, המפרט שאינ הצעתי פחות או יותר, רק להחליף את המעבד ל2.66 (C1).

פורסם

כי כולם פשוט לא מבינים והולכים עם השם, ההרקולס אוברקלוקר די גרוע שלא עושה יותר מ-350/350.

צודק השם לא מצדיק את המחיר! הבדל של כמעט 400 ש"ח!! ולמה בגלל השם של החברה!! :lol:

פורסם

תחשבו שיש ילדים שבקושי יש להם מה לאכול ואתם מדברים לי על כונן SCSI ו1GB RAM :nono:

מה אתה דפוק ? מה הקשר ? נו אז מה אתה רוצה שהם ילכו לתת את כל הכסף שיש להם לאנשים שצריכים ? נראה לך באמת ?!

חוץ מזה , תראה איזה מפרט יש לך ... ! מה רע בו בדיוק ? ואתה יודע כמה אוכל היית יכול לקנות לילדים האלה עם הכסף שעלה לך המחשב ?

פורסם

400 שח הבדל זה על הקירור פלוס זכרונות 2.2NS ולא "סתם" 400 שח עשה טובה .... ועוד הוא לא טוב ל O/C ? למה זה ? בגלל שיש לו זכרונות יותר טובים לO/C משל גיגה בייט ? :bash:

פורסם

אבל עם תשים לב בהרבה מאוד ביקורות הגיגהבייט עובר את ההרקולס! מה אתה אומר על זה? :bash:

פורסם

400 שח הבדל זה על הקירור פלוס זכרונות 2.2NS ולא "סתם" 400 שח עשה טובה .... ועוד הוא לא טוב ל O/C ? למה זה ? בגלל שיש לו זכרונות יותר טובים לO/C משל גיגה בייט ? :bash:

ההרקולס מגיע עם זיכרונות של 2.8NS.

ואין לו שום קירור מיוחד...לא שוהו את התוספת של ה400 שקל.

פורסם

למה פתאום אתה מסכים איתי? :)

פורסם

איפה מחבר הת'רד? מה אנחנו מדברים פה ליופי ? ???

שיבוא ויגיד בדיוק מה הוא רוצה למשל אני יכול לעשות מפרט ב 12000 שח כולל 1.5 גיגה של DDR 333 .... כולל AMD 2200 ולוח טוב מאוד ABIT כולל קירור טוב למעבד.... וכולל REDEON 9700 כמובן ... :) אז עם תרצה לשמוע .... ;)

פורסם

ספאם, ספאם ועוד קצת ספאם לתוספת..מספיק עם זה...

פורסם
  • מחבר

איפה מחבר הת'רד? מה אנחנו מדברים פה ליופי ? ???

שיבוא ויגיד בדיוק מה הוא רוצה למשל אני יכול לעשות מפרט ב 12000 שח כולל 1.5 גיגה של DDR 333 .... כולל AMD 2200 ולוח טוב מאוד ABIT כולל קירור טוב למעבד.... וכולל REDEON 9700 כמובן ... :) אז עם תרצה לשמוע .... ;)

אני פה...... :D

אני צריך מפרט ב15K והדגש הוא על המעבד והכרטיס מסך...

פורסם

נו אז מה לא טוב במפרט הראשון שנתתי ? ??? ומה זה 15K?

פורסם

מה אל טוב? שיש טובים יותר ממנו...(ע"ע שלי ושל רן).

15K- 15,000.

פורסם

אתה לא מבין שבשביל משחקים יש צורך בזכרון מהיר? וכאן ה RDRAM לוקח !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים