עבור לתוכן

איזה מאוורים עדיפים 120 מ"מ של tt או ac?

Featured Replies

פורסם
לגבי מאווררים, הם יחליפו לך. לגבי מוצרים יותר רציניים כמו קירורים של AC, הם נונתים אחלה אחריות. הייתה לי בעיה עם הסיילנסר, והוא הוחלף

סבבה, מקווה שלא אצתרך לבדוק.

DB זו יחידת הגבר שלא תלויה בתדר, אני לט יודע לגבי המקרה הספציפי שלך עם ה TT באיזה סל"ד הוא הסתובב ??

למשל המאוורר סטוק שהיה לי הסתובב ב 4,800 סל"ד והרעש היה בהתאם.

הDBA שמצויין לגבי המאוורר הוא אמור להיות מקסימלי או כמו שעשו ב AC שלי ציינו טווח כלשהו, אבל זה לגמרי לא בולשיט.

פורסם

db בהחלט תלויה בתדר.

אם אני אשמיע לך 30 דציבל בתדר של 100 הרץ, אתה בקושי תשים לב לזה. ובטח שזה לא יציק.

מצד שני, בתדר של 3-4 קילוהרץ לדוגמה, זה יחורר לך את השכל |:

המאווררים של AC פשוט פולטים רעש בתדר נמוך מאוד.

לי יש את הזוועה הזו-

http://thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp

והוא תמיד על המינימום, 1300RPM. כי אם לא, זה נשמע כמו שדה תעופה. סון זו יחידה כל כך הרבה יותר טובה |:

פורסם

כל הקטע של 2000000000000 שעות MTBF זה בולשיט, הסטנדרט זה 30-50 אלף, זה מה שרוב המאוררים האיכותיים מציגים.

בקשר לרמת ה-DBA במאוררי TT, באופן גורף בכל המאוררים שלהם המידע שקרי, תמיד הם ירעישו הרבה יותר מאשר מאורר של חברה אחרת עם אותה רמת DBA ואפילו גבוהה יותר.

בכל אופן ה AC הם מאוררים דיי סבירים מבחינת CFM, אם אתה מסתפק בזה אז בכיף, אם לא, אז הייתי ממליץ בחום לקחת מאוררים יותר רציניים.

אגב, אני לא חושב שבכלל יש לך איפה לקנות את הסיילנט קט 120ממ בארץ, הוא לא הגיע עד היום לשום קטלוג שראיתי...

פורסם

לא נכון זה כמו שתגיד שאמפר זה נתון ששווה לתחת ואם תתחשמל מ 1A ב 50HZ או ב 200HZ לא יהיה הבדל.

נכון באמת לא יהיה הבדל אם הוולטאז יהיה שווה בשני המקרים

פורסם

כל הקטע של 2000000000000 שעות MTBF זה בולשיט, הסטנדרט זה 30-50 אלף, זה מה שרוב המאוררים האיכותיים מציגים.

בקשר לרמת ה-DBA במאוררי TT, באופן גורף בכל המאוררים שלהם המידע שקרי, תמיד הם ירעישו הרבה יותר מאשר מאורר של חברה אחרת עם אותה רמת DBA ואפילו גבוהה יותר.

בכל אופן ה AC הם מאוררים דיי סבירים מבחינת CFM, אם אתה מסתפק בזה אז בכיף, אם לא, אז הייתי ממליץ בחום לקחת מאוררים יותר רציניים.

אגב, אני לא חושב שבכלל יש לך איפה לקנות את הסיילנט קט 120ממ בארץ, הוא לא הגיע עד היום לשום קטלוג שראיתי...

אתה טועה, ובענק. מאווררי AC הם היחידים שמשתמשים בשיטת ה Fluid baring, זה פטנט ייחודי. שים את האצבע על מרכז המאוורר ותראה שהוא לא מתחמם כמו אחרים. הם כן מחזיקים 240,000 שעות כמו שנטען.

הם משתמשים בשיטה הזו בשביל המאווררים שלהם של גופי הקירור, ובעצם של הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים