עבור לתוכן

האם ירגישו בהבדל בין 6600 (לא GT) לבין X1600XT על ATHLON2000? (שניהם 256, AGP)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מנסה לעזור לחברים של המשפחה עם שדרוג של הATHLON2000 שלהם

מטרה - שיפור בביצועי משחקים

אני מאמין כי בסכום שהם ציינו שהוא 1000+- עדיף לשדרג את המחשב הנוכחי

שהוא כמו שציינתי ATHLON2000 (תדר של 1666 או משו בסגנון נראה לי - לא שזה משנה)

לוח CHAINTECH עם GF440MX און בורד

אז חשבתי להוסף להם 512 מגה זכרון בכ300 שקל

וגם כרטיס מסך בסדר גודל של 700-800 שקל שיכולים לקנות:

GF6600 (רגיל - לא GT) או

X1600XT 256 או

X1600PRO 512

לשני הרדאונים מחיר זהה הגבוהה ב-100 שקל מהג'יפורס, באופן כללי הכי נראה לי הX1600XT

השאלה אם יהיה הבדל בינו לGF על כזה מחשב.

ואולי עדיף בכלל את הX1600PRO 512? קו המחשבה שלי היה שאם משחק דורש כרטיס מסך עם זכרון של 512 מגה גם ככה לא יעלה על המחשב הזה....

דעות יתקבלו בברכה!

פורסם

איפה ראית X1600XT ל AGP במחיר של 700-800?

ההבדל יהיה מאוד גדול.

אם באמת יש את ה X1600XT במחיר הזה לAGP, קח אותו מבלי לחשוב, והמערכת לא תגביל את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

כנראה שטעיתי, יש את הXT אצל KSP במחירים כאלה אבל רק PCI-E

משום מה הייתי בטוח שראיתי אתמול גם AGP ::)

פורסם
  • מחבר

וואי מניב זה נראה לי הכי משתלם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא כדאי לשדרג בסכום שכזה עדיף כבר לקנות חדש :jump:

המעבד מהווה צוואר בקבוק מה שגם בעוד חצי שנה הוא בקושי יזיז משחקים כבדים וכבר כיום הוא מהווה מגבלה!!!!!

תוסיף עוד 800 ש"ח ותקבל מחשב חזק בהרבה

פורסם

ב 1800שח אפשר להרכיב מחשב טוב יותר מאשר הנוחכי עם 1G זיכרון ו X800GTO?

שתף אותנו...

פורסם

ב 1800שח אפשר להרכיב מחשב טוב יותר מאשר הנוחכי עם 1G זיכרון ו X800GTO?

שתף אותנו...

בו נתחיל עם זה שטעיתה דבר ראשון המעבד מהווה צוואר בקבוק ובעוד שנה הוא כבר לא יפעיל חצי אם לא יותר מהמשחקים וגם היום חלקם בקושי זזים!!!!!

עכשיו בו ננסה להרכיב לו מחשב סביר ב1800 ולא נשכח שיש לו חלק מהחלקים מהמחשב הישן ולא לשכוח שהוא יוכל להרוויח כמה שקלים מהמעבד והלוח

אם במידה וימכור אותם!!!!

אוקיי אז הרדיסק יש לו 512MB יש לו מארז יש לו(אולי יצטרך ספק חדש) מה שגם ככה הוא יצטרך אם הוא רוצה להשים כרטיס מסך חדש כמו שהמלצתה!!!

CD או מה שלא יהיה יש

עכבר מקלדת ושאר שטויות יש

מה נשאר 512MB + מעבד +לוח אם +כרטיס מסך

Athlon64 3200+ (s939) Venice Core 1

510

510

לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות

מחיר סה"כ

A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 1

420

420

זכרונות? DDR 400 כמות

מחיר סה"כ

512MB 400MHz Aeneon 1

240

240

כרטיסי מסך? eVGA כמות

מחיר סה"כ

7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E

סה"כ 1880 סטייה של 80 שקלים שאותם תוכל להרוויח ממחירת החלקים הישנים שלא תצטרך כמו הלוח אם והמעבד אני מאמין שתוכל בקלות להוציא עליהם 200 שקלים אבל קיבלתה מחשב חזק פי כמה וכמה ממה שהמליצו לך וגם יחזיק זמן רב יותר

ודרך אגב אם תקנה תחלקים מכל מקום בנפרד תוכל לחסוך עד 150 שקלים אני ריכזתי לך הכל מחנות אחת KSP

פורסם

אז מה הרווחנו פה? ::)

אתה מציע לו להוסיף עוד 800שח לתקציב בשביל לקבל מחשב חלש יותר במשחקים? (הכרטיס פה חלש יותר, וזה מה שמשנה).

וגם אם בגלל המעבד ה GTO "ירד" לרמה של ה 7600GS (מאוד בספק, המעבד אמור להחזיק טוב).

הוא צריך להוסיף 800 שח שאולי ואין לו, בשביל לקבל משהו קרוב למחשב שהיה לו?

פורסם

אז מה הרווחנו פה? ::)

אתה מציע לו להוסיף עוד 800שח לתקציב בשביל לקבל מחשב חלש יותר במשחקים? (הכרטיס פה חלש יותר, וזה מה שמשנה).

וגם אם בגלל המעבד ה GTO "ירד" לרמה של ה 7600GS (מאוד בספק, המעבד אמור להחזיק טוב).

הוא צריך להוסיף 800 שח שאולי ואין לו, בשביל לקבל משהו קרוב למחשב שהיה לו?

לא קרוב יותר אלא יותר טוב !!!! :screwy:

ועזוב אם אתה רוצה להמשיך לדבוק בעמדתך זה בסדר גמור זכותך לחשוב שמעבד מלפני כ4 שנים יחזיק משחקים חדשים של היום ושל עוד שנה

וזכותך להמליץ לאדם לבזבז 1000 שקל על משהו שיועיל בכל כך מעט ובעוד חצי שנה אולי אפילו פחות יצטרך לבצע השקעה מחדש על כל המחשב

וזה שאולי אין לו כסף והוא ביקש שידרוג זה לא אומר שאתה צריך סתם לזרוק לו חלקים למחשב ב1000 שקל ושלא יעזרו לו :s07:

אתה צריך להסביר לו שיש לו מעבד מיושן ושהשיפור שהוא יקבל הוא זניח להשקעה ושעדיף לו להוסיף עוד כמה שקלים ולקבל תמורה יותר טובה תמורה

שתחזיק לו לפחות שנה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים