פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים האודיו פיל יהיה לדעתי שילוב מעולה על רסיבר כי היציאה שלו טובה(כן גם אני)וגם יש לו יציאה מוגברת לאוזניות ואת כל שאר פיענוח למשחקים יעשה הרסיבר שיהיה טוב מכל XFIאתה מודע לזה שבשביל פינוח סראונד במשחקים אתה צריך דולבי דיגיטל לייב או DTS לייב?בגלל זה יצאו שני כרטיסים חדשים של auzentech משהו כזהאחד שהוא בסביבות 400 שקל שהוא עם דולבי דיגיטל לייבואחד יותר טוב ב600 שקל שיש לו DTS דיגיטל לייב וכמובן לDTS יש איכות יותר טובה
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר אתם בעצם אומרים שבכלל לא שווה להשקיע על כרטיס קולכי מה שצריך בוא זה רק היציאה הדיגיטלים לרסיבר טוב שבעצם עדיף בהרבה כי תומך ביותר אפשרויות ובעל יותר כניסות ויציאות.- מה טווח מחירים של רסיבר בנזונה מה שנקרא ?בעל רוב האפשרויות האפשריות.[ + המלצות על המובילים בסקטור אם אפשר]- מה, בעצם הרסיבר מקיים את התפקיד של כרטיס כל רק ביעילות יותר גבוהה ?מה בדיוק ההבדל בתפקידים שלהם ...!?- אם יש רסיבר טוב, זה משנה איכשהו אם הוא מחובר לכרטיס ב - 700 ש"חאו לכרטיס ב - 1700 ?? [בעלי יציאה דיגיטלית כמובן]
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים בדיגיטלי אין הבדל אבל אם תיקנה כרטיס טוב אתה תוכל לחבר באופטי רסיבר טוב 2000-3500 ואני מדבר על טוב לא מאד טוב או מיצועי ממליץ על הרמן קרדון גם יפה וגם מנגן
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים המשמעות של העברה בדיגיטלי זה שאתה מעביר את נטל העיבוד על הרסיבר ככה שכרטיס טוב לא יעזור פה.אני הייתי משקיע כמה שפחות בכרטיס קול אם יש לך יציאה דיגיטלית על הלוח-מה טובהרסיבר יעשה כל מה שכרטיס טוב יעשה -רק הרבה יותר טוביש אפשרות לייבא מחו"ל?אפשרויות מהארץהרמן AVR 235 דנון-2105(אני הייתי הולך עליו)אונקיו- SR303צא לשמוע את הרסיברים הנ"ל ותחליט מה טוב בשבילך
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים fungusזה גם טוב אבל אם אתה לא צריך סראונד במשחקיםכי משחק שהוא לא דולבי דיגיטל או DTS (ואין הרבה) לא יתן לך סראונד אלא אם יש לך כרטיס שמקודד לדולבי או DTS בזמן אמת כמו כרטיסי הhda החדשים
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים גם ימה זה לא רע לאוהבי הבאסים עריכה אפשר לחבר רמקולים בעלי חוט חסוף חרסיבר ואז הדיגיטלי מעביר להם
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר אם כבר אני שמקיע בכרטיס + רסיבר רציני אז כמובן שאני מחפש להנות מכל האפשרויות והעולמות האפשריים. כמובן שגם בין היתר למשחקים, ואם אין רסיבר שיכול לקודד לסראונד בזמן אמת או מה שלא יהייה... אז עדיף להשקיע עוד קצת הכרטיס שכן ייתן לי את האפשרות. אני מאוהבי הסראונד ויש לי 5.1 [אולי בעתיד 7.1] וגם זה אמור להלקח בחשבון... בעיקרון, אני מתכוון לחבר את הרסיבר קודם כל למחשב, שהוא ספריית המוזיקה העיקרית שלי ושייתן מקסימום ביצועים ואם כבר אז שיתמוך בכל פורמט של סאונד וגם במשחקים. חוץ מהמחשב, אני מתכנן לחבר לרסיבר את הטלויזיה, הדיוידי והפלייסטיין. ביתיים כמובן, מי יודע מה בעתיד אני עוד יחבר אליו. אם ישנה האפשרות לחבר את כולם בחיבור אופטי כדיי לקבל את איכות בסאונד הטובה ביותר [חוץ מהטלויזיה בינתיים שאין לה יציאה אופטית אך גם ל - LCD המתוכננת בעתיד] ושעדיין יהיו בערוצים נפרדים ... !? גם האפשרות הקיימת ברסיברים למיניהם שמתאמים קונפיגורציות בכל חלל באופן אוטומטי נראת לי רצוייה ! אני לא מבין יותר מידי ויודע את כל האפשרויות הקיימות... אך חשוב לי שיהייו כדיי שבעתיד אני כן אדע אני יוכל להיות רגוע ולדעת שהם קיימות גם ברסיבר שלי ושאני אני יכול להשתמש בהם ולהגיע לסאונד האידיאלי שאפשר. בקיצור, High End. התקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 3,500 אם אפשר להשיג את אותם דרישות וביצועים בפחות מחיר אז מה טוב ואם ישנה חריגה של עד 500 ש"ח אז וואלה זה שווה את השקט הנפשי שלי לגביי בחירת המגבר. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה !
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים HIGH END ב 4000 אין לי מושג אם אפשר לימצוא כי אני לא כל כך בקי במחירים אני לא בטוח שאפשר לחבר את כל המכשירים שאמרת ב5.1 כי כמה כבר כניסות יש לרסיבר 1-2 אופטי ועוד אנלוגי מלא ודיגיטלי אני חושב שיש רסיברים שהם מספקים עם שלל חיבורים הרמן קרדון זה די איכותי תדאג לאחריות ארוכה 3-100000000 שנים כלומר מינימום 3
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אם ככה אני הייתי מתלבט בין :דנון-2106אונקיו(אולי תאהב אותו)-601הרמן קרדון-330קמבריידג' אודיו-540Rנאד-T743אני הייתי הולך במידה ויחובר אל הרסיבר מסך LCD על הדנון אבל תלך בלי דעות קדומות ותשמע את כולם ותחליט מה טוב בשבילך
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אמממ תודה רבה על העזרה !! עוד כמה שעות אני טס לגרמניה... מקווה שאני אחזור לראות עוד המלצות או חוות דעת וחיזוקים לגביי ההמלצות הנוכחיות ... תודה ! :biggthumpup:
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם אתה נוסע לגרמניה זה רעיון טוב ליקנות שם רסיבר המשקל לא ישפיע על המחיר זה נקודה חשובה לבדיקה ליפני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.