פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים האם ניתן/רצוי להפעיל במקביל שני אנטי וירוסים ולהגדיל את מיגון המחשבלחילופין להפעיל סריקת וירוסים ע"י האחד, לכבותו ולעשות פעולה דומה ע"י השניתודה
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים לפי מה שאני זוכר בקרספסקיהוא אומר לך בהתקנה בהתחלה שאתה צריך להסיר כל אנטי וירוס אחר-בשביל ששניהם לא יתנגשו,אפילו עם היה אפשר אין טעם,עם שני ה-AV יעבדו ביחדעם יכולים ליתנגש אחד בשני וזה יגרום בעיות למחשבממש לא מומלץ
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים לא מומלץ ולא נחוץ להפעיל שתי אנטי וירוס במקביל סתם יכול ליצור תקלות לא רצויותעדיף לבחור את האנטי וירוס הטוב בשבילך ולהשתמש בו
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מנסיון עם שתי התוכנות קספרסקי עושה את העבודה מצוין והיא תוכנת האנטי וירוס הכי טובה שאני מכיר והיא מוצאת הרבה וירוסים שאנטי וירוסים אחרים לא מוצאים והיא גם מתעדכנת כמה פעמים ביום .לעומת זאת AVG היא תוכנה חלשה וכאשר התקנתי אותה אצל בן דוד כי לא הצלחתי להתקין לו קספרסקי,אז AVG לא הצליחה אפילו למחוק את כל הוירוסים שהיא זיהתה.ואם תחפש אפילו בפורומים תראה שהרבה ממליצים על קספרסקי.תשאיר רק את קספרסקי
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים חלק גדול מהאנטי-וירוסים (אני יודע על נורטון וקספרסקי) עושים הרבה "טריקים מלוכלכים" כדי להגן על עצמם מצד אחד, וכדי לגלות וירוסים שמנסים להתחבא וצד שני.להתקין שניים כאלה במערכת נשמע לי כמו לחפש צרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.