עבור לתוכן

מפרט מחשב חדש, חוות דעת אחרונות (בתקציב של 7000)

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז השבוע אני מתכוון לקנות מחשב מהחנות SKYPC (המפרט גם לקוח משם, אז אם אתם נותנים עצות אז שיהיה גם מהאתר SKYPC).

מטרות המחשב: תיכנות, עבודות משרד, משחקים (אבל לא ברמת גיימר מטורף) איכות צפייה טובה.

התקציב שלי צריך לעלות בסביבובות 7000 עם חריגה, אבל עדיין נשאר לי לקנות עכבר ומקלדת שהם לא במפרט, והעכבר די יקר (300) מסדרת MX של logitech.

הבעיה היחידה שלי באמת היא הכרטיס מסך שלגביו אני לא בטוח: יש גם סוגי 7600GS באתר הזה, אמורים לי ש 512MB לא שווה את המחיר. בנוסף לא כתוב ממש שיש יציאת TV לכרטיס הספציפי שבחרתי, מה שכן כתוב זה: HDTV-OUT. האם זה אומר TV OUT?

והנה המפרט :)

מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box

מחיר לפריט - 1,227.00 ¤

לוח אם: לוח אם Gigabyte 945P-S3

מחיר לפריט - 640.00 ¤

דיסק קשיח: דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS

מחיר לפריט - 466.00 ¤

זכרונות: זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos X2

מחיר לפריט - 492.00*2= 984 ¤

מסך: מסך דק LG 19" LCD L1970HR

מחיר לפריט - 2,094.00 ¤

קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec

מחיר לפריט - 235.00 ¤

צורב: צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16

מחיר לפריט - 182.00 ¤

כרטיס מסך: כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M

מחיר לפריט - 616.00 ¤

מארז: מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400WATT

מחיר לפריט - 440.00 ¤

מחיר כולל: מחיר 6,819.00 ¤

אשמח לחוות דעת,

תודה.

פורסם

מפרט מעולה.

אולי רק להביא AB9 מKSP במקום הS3.

פורסם

מפרט אכן מעולה , אבל בכרטיס מסך , שווה להשקיע עוד טיפה ולקחת GT , שווה את הכסף שמושקע בו ויותר

פורסם
  • מחבר

מה רע ב- S3?

לא ציינתי שהמחשב לא מיועד ל OC

פורסם

אם לא יהיה אוברקלוק הS3 הוא בחירה מעולה.

פורסם

אם לא יהיה אוברקלוק אז למה שמת Big Typhoon?? אין צורך! המאוורר שבא עם הקונרו יספיק לך ביותר.

ולמה לקחת את ה-NEC כצורב, יש את הLG-H10 ב-100 ש"ח פחות ונותן אותם ביצועים בדיוק, חבל על הכסף...

ואם תחסוך את הדברים האלה אז יהיה לך בדיוק מספיק כסף להוסיף ל-7600GT... לא יכול להזק אף פעם.

פורסם

אם לא יהיה אוברקלוק אז למה שמת Big Typhoon?? אין צורך! המאוורר שבא עם הקונרו יספיק לך ביותר.

ולמה לקחת את ה-NEC כצורב, יש את הLG-H10 ב-100 ש"ח פחות ונותן אותם ביצועים בדיוק, חבל על הכסף...

ואם תחסוך את הדברים האלה אז יהיה לך בדיוק מספיק כסף להוסיף ל-7600GT... לא יכול להזק אף פעם.

yeap מסכים , לי עצמי המליץ פה מישהו על LG-H10 וגם בלי קשר LG היא חברה נהדרת לכאלה דברים אז בכלל , אתה מרוויח פה המון , ככה שגם כשסתם תראה סרטים על המחשב שלך , הכרטיס הזה יעבוד כמו ענק , בקיצור , לך על זה

פורסם
  • מחבר

לגבי הכונן, החלפתי ביניהם.

לגבי הקירור אני חושב שאני צריך אותו, כי אני גם רוצה שהמאורר יהיה הרבה יותר שקט וגם כי אולי בעתיד יהיה OC אבל בכל מקרה אני מעדיף לשמור על המעבד קר ככל היותר וכמה שפחות רועש.

לגבי הכרטיס מסך, אני לא רואה שום טעם לקנות את ה 7600GT במיוחד כי אני לא הולך לשחק הרבה במהלך השנה והוא סתם יתבזבז, אני רוצה כרטיס שאני אוכל להריץ את המשחקים ולהנות ולא יותר מזה.

גם אם אני אראה סרטים עם הכרטיס 7600GS אני אהנה באותה מידה זה לא ממש ישפיעץ

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות חברה

פורסם

אני ממליץ לך לקחת ספק יותר חזק,HEC 400TRT יתאים.

צורב של LG,להוריד תביג טייפון,ולשדרג כרטיס מסך ל76GT.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בספק חזק יותר...

אם בעתיד אני אשדרג לכרטיס מסך הרבה יותר טוב אז אני אחליף ספק.

פורסם

לפי מה שאתה אומר אז אין טעם ל-76GT או לספק יותר חזק.

אבל באותה מידה אין צורך ב-BT, מקסימום קח AC freezer 7 pro שלא פחות טוב וגם עדין יותר ממה שאתה צריך ותחסוך כמה שקלים על הדרך. כך או כך BT מיותר לך לחלוטין! כדי לשמור רק על קרור וכדי שתהיה אופציה ל-OC לא קונים כזה קירור...

חוץ מזה שהלוח די מגביל אותך ב-OC והמאוורר שבא עם המעבד כלל לא רועש ולא תשים לב אליו בכלל.

זה ביזבוז של 250 ש"ח. כמו שאמרת לגבי הכרטיס, אם תרצה אז תשדרג בעתיד...

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אוריד את הקירור.

זה שאני מתכנת הרבה ומתעסק הרבה עם הזכרון לא מצריך קירור חוץ מהקירור של אינטל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים