עבור לתוכן

TV OUT - הפרעות באיכות התמונה

Featured Replies

פורסם

יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתכוון בהפרעות בצבע אפור, אבל נסה לנתק את האנטנה מה-TV ותראה זה משפר במשהו.

באופן כללי הרבה פעמים אם הכבלים לא ממסוכים טוב אז נגרמות הפרעות שכאלה במיוחד עם כבלים ארוכים.

פורסם
  • מחבר

כן הכבל הוא 5 מטר אבל אני די בטוח שהוא מסוכך..הטלויזיה מחוברת לממיר והניתוק שלו לא תורם כלום..

פורסם

לא רוצה לפתוח נושא חדש על זה..כי בעבר ניסו לעזור לי בכרטיס הקודם שהיה לי ולא כ"כ הצלחתי...

טוב אז ככה.

אני מקבל תמונה בTV שלי, אך בשחור לבן אפור כזה.

ניסיתי את כל האופציות של PAL ן ובלה בלה באופציות דרייברים של הכרטיס שלי, אך נאדה!!!

יכול ליהות שזה בעייה בTV?

האם יש מקרה שהTV שלי לא יכולה להראות תמונה תקינה בצבעים מהכרטיס מסך שלי? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

למרות שאתה גונב לי את הטופיק...לפעמים זה קורה בגלל הכבל..תנסה לשנות הגדרות של PAL/NTSC/SECAM גם במחשב וגם בטלויזיה, תנסה להוריד דרייברים חדשים.

פורסם

זה מדהים כמה פעמים אפשר לשאול את אותה שאלה

בפעם ה-100000 שאני כותב את זה

נתק את כל מה שמחובר לשקע של הכבלים וזה יעבור

פורסם

holy, האם ניסית לתקן את הבעיה הנ"ל של הכבלים?

ניסיתי לחבר קבל בכדי לנטרל אותות DC רוכבים ללא הצלחה.ופה נגמרו הרעיונות, יש לך משהו בשבילי?

פורסם

יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?

אתה מחובר לכבלים?

אם כן אז הייתי בסרט הזה והתשובה היא לבקש מהם שיספקו לך ISOLATOR (זה מן FILTER כזה שמרכיבים לפני הכניסה מהממיר)

זה נראה משהו כזה

http://www.audioholics.com/news/uploads/JensenTransformersVRD1FF.jpg

מקווה שעזרתי

אגב התופעה נקראת Ground Loops

וכאן תוכל לקרוא עליה(עם זה מעניין אותך)

http://www.audioholics.com/techtips/setup/avhardware/groundloopcableTV.php

פורסם
  • מחבר

Holy

אני לא מבין מה אני אמור לנתק אם בכלל דיברת אליי, הממיר לא מחובר וגם הוצאתי אותו מהחשמל ועדיין יש הפרעות...

omri_ro

יש לי יס, ויש לי פילטר כמו בתמונה או לפחות משהו שדומה לו, אבל שוב גם שהממיר לא מחובר אפילו לחשמל עדיין אותו דבר..

פורסם

holy, האם ניסית לתקן את הבעיה הנ"ל של הכבלים?

ניסיתי לחבר קבל בכדי לנטרל אותות DC רוכבים ללא הצלחה.ופה נגמרו הרעיונות, יש לך משהו בשבילי?

יש רכיב שנקרא isolator שעושה את זה עם השראות בין סלילים

וגם זה כתוב 10000 פעם

אם היית עושה חיפוש היית מוצא

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול אולי להתייחס לשאלה שלי (פותח הת'רד)?

פורסם

בטוח שניתקת את כל מה שמחובר לשקע של הכבלים?

בכבל חשמל של המחשב יש הארקה?

פורסם

לא משנה אם הממיר מחובר לחשמל או לא. משנה אם הכבל אנטנה מחובר לממיר (אפילו אם הוא כבוי)

פורסם

אבל אמרו לך כבר:

תשיג ISOLATOR ותרכיב אותו ואני כמעט בטוח שזה יפתור לך את הבעיה

פורסם

מצטער להתפרץ לתרד אבל גם לי יש בעיה דומה שהופיעה לא מזמן אחרי הרבה מאוד זמן של צפיה טובה של במחשב בטלוויזיה.

עכשיו אני כבר לא רואה טוב יש לי תמונה רגילה עם שילוב של ירוק מהבהב, יש לכם מושג מה הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים