עבור לתוכן

7300GT עם זכרון GDDR3?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם!

ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS.

מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS.

חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל?

תודה לכם על העזרה!

פורסם

אם אינני טועה אין חנות שמוכרת את הגרסא בארץ. אגב, זה כרטיס של פאליט עם DDR3 וקלוקים של 7600GT.

בכ"מ הגרסא הזאת עולה המון כסף, ובאותו מחיר אתה יכול לקנות את ה7600GS OC שיתן אותם ביצועים.

פורסם

להגיד בוודאות זה קשה אבל לרוב הגדול (שוב, אם לא לכולם) אין כרטיס עם זכרון מהסוג הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתכם המהירה!

לא רק לPALIT יש גרסה כזאת. ראיתי ביקורת גם על גרסה של gainward(אם כי באתר שלהם אני לא מוצא את הדגם הזה), וגרסה של inno3d.

בכל אופן, בפלונטר מצאתי משהו שרשום שזה ddr3, ולמרות זאת כשאני הולך לאתר היצרן רשום ddr2. טעות כתיב מכוונת שלהם?

הנה הקישור: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=7968&cart=1155578088886671〈=heb

למה הכוונה ב7600GS OC? האם אתה מתכוון שאני אקנה פשוט את ה7600GS ואעשה לו אובר קלוק? הוא אובר קלוקר טוב?

ואשמח גם אם תוכלו להגיד לי על מה עדיף לכוון - קירור פסיבי או אקטיבי? כי פסיבי נראה לי מעט מדי לא? גם ככה זאת מערכת שיבוצע בה אובר קלוק עם מעבד פנטיום D - אני לא רוצה להפוך את המערכת שלי לטוסטר.

פורסם

תתקשר אליהם ותשאל אם זה DDR3 באמת.

הכוונה ב7600GS OC זה שבוצעה המהרה עוד במפעל והיא מכוסה באחריות.

קירור פסיבי יהיה חרישי לגמרי אך אם תבצע OC הוא לא יעמוד בזה ואולי אפילו במהירות רגילה יחמם יתר על המידה את האוויר במארז.

קירור אקטיבי פותר את הבעיה הזאת אבל במחיר של רעש. בקיצור זה תלוי מה אתה מעדיף: מהירות וקרירות על פני שקט.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה כל הזמן להתקשר... כל הזמן תפוס!

אף אחד כאן לא העלה את הנושא אף פעם לדיון? אין אף מקום אחר שמוכר את המוצר הזה?

איפה אפשר לקנות 7600GS שבוצעה לו המהרה במפעל? לא ידעתי שיש אופציה כזאת.

לגבי הקירור - תודה רבה. ענית לי על השאלה ואני כנראה אלך על אקטיבי. ביצועים יותר חשוב. :)

פורסם

כל גרסה של 7600GS שכתוב עליה extream, OC, CO היא גרסה מומהרת מהמפעל. על כל שאר הרשימה תשאל את 3DGOD או את אוריפ.

פורסם

בוא נתחיל ככה, מה התקציב שלך והאם אתה בטוח שיש לך PCIE בלוח האם.

ה 7300GT המדובר הוא רק מודיפיקציה של ה 7300GT הרגיל, זאת לא ליבה שונה אלא רק זיכרונות מהירים שהיצרנית עצמה הוסיפה.

את הכרטיס הזה או אי אפשר להשיג בארץ, או שאפשר אבל במחירים לא משתלמים המתקרבים כבר למחירים של ה 7600GT שעדיף בהרבה.

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל ככה, מה התקציב שלך והאם אתה בטוח שיש לך PCIE בלוח האם.

ה 7300GT המדובר הוא רק מודיפיקציה של ה 7300GT הרגיל, זאת לא ליבה שונה אלא רק זיכרונות מהירים שהיצרנית עצמה הוסיפה.

את הכרטיס הזה או אי אפשר להשיג בארץ, או שאפשר אבל במחירים לא משתלמים המתקרבים כבר למחירים של ה 7600GT שעדיף בהרבה.

אל תדאג... ביררתי טוב טוב מה קניתי. כמובן שהלוח תומך בPCIE. :)

ברור לי שמדובר רק בזכרונות מהירים ב7300GT, ובכל זאת זה הקפיץ את הביצועים באופן מטורף(בכל בנצמרק שבדקתי).

האם יש לך מקום לדוגמא שמוכר את זה בארץ ושאני אראה באמת בכמה מוכרים? כי הפכתי כל אתר אפשרי כמעט ולא הצלחתי למצוא את הסוג הזה בארץ.

לגבי הOC - זה כבר מגיע למחירים קצת קצת יקרים... מקסימום עושים לבד :)

התקציב שלי הוא 600+-, עם תקווה לא לחרוג מה600. לכן כפי הנראה אני אלך על הכרטיס של leadtek - ה7600GS. הוא עולה 600 ש"ח בול.

הייתי שמח אם באותו מחיר הייתי משיג את ה7300GT עם זכרונות DDR3. מעניין שבארץ לא מוכרים את זה - בחו"ל הוא ממש משתלם גם מבחינת מחיר.

פורסם

האם יש לך מקום לדוגמא שמוכר את זה בארץ ושאני אראה באמת בכמה מוכרים? כי הפכתי כל אתר אפשרי כמעט ולא הצלחתי למצוא את הסוג הזה בארץ.

אם לא מצאת אז כנראה שאין, לפני איזה חודש היה.

הוא עלה קצת יותר מ-800שח.

בתקציב הזה לך על ה 7600GS של LEADTEK.

:hi:

פורסם

800 שקל ? :o

מי הפראייר שיעדיף את זה על 76GS אקסטרים של לידטק ?!?

פורסם

האקסטים ממוהר רק ב-120MHZ בליבה ו-100MHZ בזיכרונות, ה 7300GT GDDR3 עדיין מהיר ממנו.

אבל זה לא אומר שהוא היה משתלם, ה 7600GT שעלה עוד כ-150-200 שח היה הרבה יותר משתלם.

פורסם

האקסטים ממוהר רק ב-120MHZ בליבה ו-100MHZ בזיכרונות,

ועם 12 צ"ע ...

פורסם

הקלוקים המהירים של ה 7300GT GDDR3 מפצים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים