פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים שלום לכולםאני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. אני לא מחכה ל DX 10 כי אני גם ככה מחכה כבר חודשים (לקונרו למשל) ותמידיהיה משהו אחר לחכות בגללו.השאלה שלי היא בבחירה של כרטיס המסך. המפרט עדיין לא מגובש אבל בתקציב יכנס אני חושב לפחות X1800XT. השאלה אם קניית כרטיס מסך חזקכרגע לא מהווה בזבוז כסף בגלל יציאת ה DX 10? כי חבל לי להשקיע כזה סכום כסף אם בעוד כמה חודשים הוא כבר לא יוכל להריץ לי משחקים בגלל שהואלא תומך ב DX 10. האפשרות העיקרית עליה חשבתי היא פשט לקנות אותו ובעוד כמה חודשים אם באמת אצטרך אז למכור אותו ולקנות כרטיס תומך DX 10.אפשרות אחרת היא לקנות כרגע כרטיס מסך פשוט ובעוד כמה חודשים לקנות כרטיס תומך DX 10 אבל החסרון באפשרות הזו הוא שאני לא אוכל להינות ממשחקים במחשב החדש בזמן הקרוב. מה אתם ממליצים לעשות?תודה רבה מראש
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים קנה את X1900XT ובעוד שנתיים ואולי יותר תיקנה כרטיס D3D10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר אבל לא תהיה לי בעיה להריץ משחקים עם כרטיס DX 9?כי אני זוכר שלקח זמן עד שמשחקים התחילו לדרוש DX 9 כשהוא יצא אבל השאלה אם זה יהיה ככה גם עכשיו.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים באמת שכבר דברו על זה המון פעמים.תבצע חיפוש לעניין.המשחק ירוץ לאט יותר ועם פחות אפקטים ויזואליים... אבל כמו שאמרת יקח זמן עד שמשחקי DX10 יציפו את השוק.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים אבל לא תהיה לי בעיה להריץ משחקים עם כרטיס DX 9?כי אני זוכר שלקח זמן עד שמשחקים התחילו לדרוש DX 9 כשהוא יצא אבל השאלה אם זה יהיה ככה גם עכשיו.במשחקי DX10 הראישונים (אם לא כולם) תהיה אפשרות לשחק גם עם כרטיסי DX9.כי זה לא הגיוני שהמשחק יהיה מיועד ל 2 אנשים בעולם.
פורסם 2006 באוגוסט 1419 שנים מחבר תודה על העזרה.אורי אני יודע שהיו דיונים קודמים בנושא וקראתי את רובם אני חושב אבל לא כולם היו חד משמעיים ובחלקם נאמרו דברים באוויר ולא על סמך עובדות.לכן רציתי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון בכל כך הרבה כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.