עבור לתוכן

לא מצליח ליצור רשת בין שני מחשבים

Featured Replies

פורסם

היי,

אז הנה הקונפיגורציה שלי:

מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי

מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר

מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית).

אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש.

מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר.

מה עושים??

תודה אופיר

פורסם

לא ברור לי מה מחובר אלחוטית ומה לא, אז תציין. בכל מקרה, למה לחבר מחשב אחד למחשב אחר? אם אתה רוצה לחבר קווית, תחבר את הנייד ישר לראוטר.

פורסם
  • מחבר

היי,

אז הנה הקונפיגורציה שלי:

מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי - הראוטר יושב בסלון ומחובר בכבל רשת למחשב שיושב לידו

מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר - המחשב הזה נמצא בחדר מרוחק ולכן מחובר אלחוטית

מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). המחשב הזה נמצא בחדר מרוחק מאוד מהסלון ולכן אין קליטה לאלחוטי כמו כן אין! אפשרות להעביר כבל רשת. יש אפשרות לחבר בינו ובין המחשב החלש בכבל רשת.

אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש.

מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר.

מה עושים??

תודה אופיר

מקווה שהכל ברור עכשיו, הוספתי את הערותיי בציטוט לעיל.

תודה, אופיר

פורסם

אתה תצטרך ליצור BRIDGE במחשב שמחובר אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

מה זה ואיך אני עושה את זה?

והאם WINDOWS לא עושה זאת אוטומטית כשמגדירים HOME NETWORK כי הרי שם מגדירים מי מחובר למי ואיך המחשבים מתקשרים לאינטרנט.

תודה, אופיר

פורסם

יכול להיות שזה יעבוד דרך האשף. ניסית?

פורסם

אין לך אפשרות להעביר כבל רשת מהלפטופ לנתב ולפתור את כל הבעיה בזה?

במקום להעביר למחשב...

אם לא אתה צריך בהחלט ליצור BRIDGE כמו שנאמר - יש אפשרות כזאת לפי מיטב זכרוני באשף של חלונות (אחת האופציות) או לחילופין פשוט תיצור

רשת משנית בין 2 המחשבים הנייד והחלש, רשת קווית נפרדת כדי שהם ידברו אחד עם השני.

אחרי שאתה עושה את זה אתה יכול לעשות BRIDGE CONNECTIONS בחלונות בין החיבור הנ"ל לחיבור האלחוטי לאינטרנט.

פורסם

מה זה ואיך אני עושה את זה?

נכנסים ל Network connection.

מסמנים שני חיבורי רשת - נניח את ה Wireless וה LAN.

לחצן עכבר ימני -> Bridge Connections

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה,

שנית, למה, אבל למה, כשאני מציין במפורש שאין כל אפשרות להעביר כבל לנתב או כל דרך אחרת עדיין יהיה מישהו שישאל "אבל מה הבעיה?".

שלישית, פתרתי את הבעיה כבר לבד, עד שאתם עונים פה......

כל מה שצריך לעשות זה ליצור רשת ביתית בעזרת וינדוס ולהגדיר את המחשב "החלש" כזה שמתקשר לאינטרנט ואת הנייד כזה שמתקשר לאינטרנט דרך מחשב אחר. זה הכל!

אופיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים