עבור לתוכן

צריך עזרה עם כרטיס טלויזיה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך.

בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000.

היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528

אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד.

החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים?

על אילו מהשלוש הייתם ממליצים?

ממתין לתגובות, תודה!!!

עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.

פורסם

בכלליות החברה הזו לא ממש מוכרת.

לגבי איכות החומרה זה דווקא משנה פחות מאשר איכות התוכנה שבאה עם הכרטיס (גם ככה הכרטיסים האלה לא באיכות גבוהה מדי).

התוכנה של Leadtek איכותית מאוד. התוכנה של Leadtek סבירה.

לגבי התוכנה שלהם- אני מאמין שהיא לא ברמה של LEADTEK.

כמובן שישנה האפשרות להפעיל את הכרטיס עם תוכנות צד שלישי (כמו DSCALER) אך אני לא יודע האם הן יתמכו בו.

מבחינת איכות השבב שיש בכרטיס- אין לי מושג מה יש בכרטיס הנ"ל. אך ב Lifeview יש אחד חדש יותר וטוב יותר מאשר בלידטק.

אם זה משנה לך שהכרטיס חיצוני- יש יתרון לכרטיס הזה בשבילך ואני מאמין שיהיה סביר לקחת אותו.

אם זה לא משנה לך, אל תלך עליו, אני מאמין שהשאר טובים ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. לא הצלחתי להגיב אתמול משום מה כל היום.

ראשית, נראה לי על פי הדברים שמופיעים שם שזה שמKSP יותר מתקדם מהלייף ויו והלידטק.

ראיתי השוואה של לידטק ולייף ויו והלייף ויו נתן תוצאות יפות יותר...

אגב, רשמת פעם לידטק, לאיזה מהם התכוונת לאיזו חברה?

זה שמKSP מגיע עם WINDVR3 (אתה מכיר במקרה?). יש אחד אחר שהיית ממליץ עליו במיוחד בסכום הכסף הזה?

יש שם גם כמה AVER משהו, הם מוכרים? יותר טובים?

לסיכום, אשמח להמלצה - וכמובן אם אפשר REVIEW על המכשיר הזה כי לא מצאתי בכלל...

תודה.

פורסם
  • מחבר

??? מישהו? בבקשה?

אני ממש רוצה להוציא את הקנייה לפועל... :yelclap:

פורסם

תחפש בגוגל.........

זה בדיוק כמו שכל אחד אחר יעשה.

לדעתי לא תמצא בכל מקרה.

גם אני ראיתי שהוא בא עם WINDVR (מכיוון שהאתר נפל כמובן שלא הצלחתי להגיב).

התוכנה אמורה להיות טובה.

אני מוכן להוריד את ה TRIAL ולהגיד לך האם היא עדיפה על התוכנה של לידטק, אבל זה יקח קצת זמן.

בכל מקרה, הכרטיס נראה לי דיי שווה את הכסך שלו.

קשה לי להאמין שללידטק או ללייפוויו יהיה יתרון משמעותי עליו.

אבל שוב- אני לא יודע איזה חומרה יש בפנים ואין לי שום דרך להיות בטוח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המוכנות לעזור. :hi:

לגבי גוגל, ניסיתי הרבה וריאציות של השם של החברה + REVIEW וכד', לא הגעתי אפילו לREVIEW אחד.

תודה רבה - אשמח לתגובתך לגבי התוכנה.

בכל אופן, אם אני לא טועה - הלייף ויו והלידטק, ישנים יחסית לכרטיס הנל, לא? אני ממש לא מבין בעניין של כרטיסי טלויזיה, ככה ש...

אני מעדיף לחכות ולברר מאשר לעשות טעות ולקנות כרטיס פחות טוב מכרטיס אחר באותו תקציב.

כמו כן, יש בKSP כרטיסים של AVER, הם טובים? עדיפים עליהם?

העובדה שהאתר נפל לא מעודדת אותי, זה די משאיר אותי באוויר לגבי איכות הכרטיס והייצור, אני כבר לא יודע במה לבחור מה-3.

בכל אופן, נראה לי שכרגע הקרב הוא בין הלייף ויו (PRIME 34 ) לבין החיצוני מKSP - העדפתי את התוצאות של הלייף ויו על הלידטק, אבל לא מצאתי דוגמאות הקלטה של החיצוני.

אם אני פונה לKSP, יש מצב שהם יפנו אותי למידע כזה ? או שהם פשוט יצחקו לי בפנים? :-X

כשאתה מתכוון לחומרה אתה בטח מתכוון לצ'יפ, נכון? אני אנסה לברר קצת נראה אם יש מידע איפשהו, למרות שראיתי שחוץ ממכירות שלו אין עוד אתרים שעוסקים בו...

תודה.

**עריכה**

http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-20006614-placa-tv-sabrent-la-unica-que-decodifica-venus-playboy-tyc-_JM

אני לא יודע אם זה דומה, אבל זה מאותה חברה - רשום שם צ'יפ 878 משו כזה... אומר לך משהו?

כמו כן, אני די "מודאג" מהעובדה שאין לו כמעט יציאות... בלייף ויו ובלידטק יש יציאת סאונד לכרטיס קול (איך אפשר לשמוע משם בלי להוציא את הסאונד לכרטיס קול?), יש רדיו (לא רציני בכלל לגבי, אם יהיה זה יהיה נחמד אבל זה ממש לא סיבה לשלול מכשיר אם אין....).

אני בעיקרון מתכנן לחבר בעיקר יציאת RF (אנטנה רגילה), בין אם זה יהיה טלויזיה או וידאו (יחסית ישן, לא יודע אם מתחבר בRCA בכלל). השאר בגדר בונוס או משו כזה. כמו כן איך מתחבר השלט אם לא דרך כבל? =\

עריכה 2:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815276003&ATT=15-276-003&CMP=OTC-d3alt1me

http://www.shop4tech.com/?go=view_item&id=5504&r=252

2 לינקים עם יותר פרטים... אני רואה שיש יציאת RF - זה מעודד, ככה שיש את מה שאני צריך.

לא מצאתי דוגמאות של הקלטה של הכרטיס, אני גם לא ממש יודע איפה לחפש חוץ מגוגל...

פורסם

זה המקסימום שמצאתי:

http://www.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=18659872/id_type=M

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1961041&Tab=11&NoMapp=0

בכלליות הבנתי שהאנשים אומרים שהוא סביר אבל לא יציב כל כך.

ה Lifeview יחסית חדש. זה תחום שלא מתפתח כל כך מהר.

אני חושב ש Avermedia חברה יותר מקצועית מ Sabernet, כן. אבל כל מקרה לגופו.

בכל מקרה הם לא אמורים להיות טובים מלדיטק או לייפויו.

הצ'יפ שציינת שייך לכרטיס פנימי בכלל.

הלידטק winfast tv 2000 xp משתמש בציפ הזה.

ה Lifeview משתמש באחד חדש יותר.

לדעתי לך על כרטיס רגיל וזהו, אלא אם כן אתה לחוץ על חריצי PCI.

ולא, בכרטיסים האלה אין חיבור פנימי לכרטיס קול.

בכל מקרה, ללידטק יש ציפ יותר ישן ופחות איכותי אבל תוכנה ודרייברים שמתעדכנים כל הזמן ודיי איכותיים.

התוכנה של lifeview קצת פחות טובה.

אבל לדעתי זה לא קריטי, כי גם ככה עדיף להשתמש לצפיה בתוכנה "dscaler" שעדיפה על שניהם באיכות התצוגה.

היא תומכת בשני הכרטיסים.

בקיצר, השיקול שלך, אבל אני חושב שעדיף ה lifeview.

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד שמצאת תגובות, וכמובן תודה רבה.

אני "יורד" מהכרטיס הזה.

כשאתה אומר שהתוכנה של כרטיס אחד יותר טובה מאחרת, זה אומר שלא כל תוכנה עובדת עם כל כרטיס?

התוכנה שציינת עובדת עם שניהם היטב והתוצאה טובה?

ראיתי סיקור של לידטק פה באתר, אבל אם אתה אומר שהLIFEVIEW יותר חדיש ועדיף אז אני מאמין שהוא יהיה עדיף...

בכל מקרה - ממול הלייף ויו (בהנחה שאני משתמש בתוכנה שהמלצת עליה), יש כרטיס של AVER שמופיע בKSP שעדיף עליו? או שעדיף הלייף ויו וזהו?

שוב המון המון תודה, אני מאוד מעריך את העזרה שלך. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

???

פורסם
  • מחבר

::)

מישהו? בבקשה!

אני חייב לרשום בכותרת אם שווה 7950 בSLI בשביל שמישהו יכנס?

פורסם

חחחחחח... ^^^^ :lol:

פורסם
  • מחבר

רק שתבין שכששיניתי את הכותרת, נכנסו 10 אנשים בחצי דקה.

ממש נחמד. >:(

פורסם

::)

מישהו? בבקשה!

אני חייב לרשום בכותרת אם שווה 7950 בSLI בשביל שמישהו יכנס?

אחרי כל העזרה שהגישו לך כאן יש לך את החוצפה לבוא להקפיץ ככה ולתת כותרת שיקרית בכוונה,

תהיה בטוח שחוץ מלתת לך באן (אני מאוד מקווה) לא ממש יעזרו לך...

ואם מישהו מתכוון לעזור לך אחרי כל זה, הוא כנראה XXX כמוך!

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר ככה, אני יכול לדבר יותר גרוע, אבל כאן זה לא המקום.

לתת כותרת שקרית? אני מצטער, אבל חוץ מהבחור הנחמד שבאמת עזר, והודיתי לו, אף אחד כאן לא טרח לעזור, יכול להיות שמכל המשתמשים כאן, אין עוד אחד שיכול לעזור?

אני מצטער, אבל כמו שאני רואה את זה, אתם נכנסים רק לנושאים שמכילים כותרות מעניינות שכוללות רכיבים באלפי שקלים - אלו שבפחות פשוט לא מעניינים אתכם, כבר עשיתי חיפוש וראיתי שאם מישהו שואל שאלה בנושא כזה, פשוט לא עונים לו, ואתה יכול לבדוק את זה.

פורסם

זכותם של אנשים לבחור לאן להכנס ולבמה לעזור ואולי גם אנשים לא ממש יכולים לעזור?

ואם אתה כל כך בטוח בדברך מדוע שינית את הכותרת? מנסיון אני יכול להגיד לך שדברים כאלו גורמים לאנשים לא לעזור בכוונה....

תעשה מה שנראה לך.

בכל מקרה בדבר אחד אתה צודק וזה לא המקום לויכוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים