עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 2200 ש"ח , ללא מסך

Featured Replies

פורסם

איך כרטיס המסך על לוח האם ASUS P5RD2-VM לעומת ה M2NPV-VM ?

האם יש לו s-video כמו ל M2NPV-VM ? (חשוב למי שרוצא לראות סרטים דרך הטלויזיה)

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קריטי.

ולגבי המסך דק, כנ"ל. ואף אחד לא אמר שיש למסך בכלל חיבור DVI, וגם אם כן אז לא נראה לי ששווה להוסיף לזה עוד 120 ש"ח בשביל לעלות לוח.

פורסם
  • מחבר

ל - ELIOR: אים אתה רושם : " איך בדיוק קשורים המארז והספק להרכבה של המחשב?! " בתגובה שלך :kopfpatsch:

ועדיין לא מבין שאני לא מרכיב את המחשב לבד אלא רוצה לקנות הכל בחנות אחת כולל ספק+מארז - אז אני לא יודע להסביר לך אחרת :screwy:

אולי כבר תקלוט סוף סוף ש :

1) אני רוצה לקנות מחשב מורכב ממקום אחד

2) אני לא מרכיב אותו לבד - אז מה יעזור לי לקנות מארז+ספק ממקום אחר ?!

מאחל לך המשך קליטה מוצלח :yelclap:

פורסם

אחי אתה לא חייב לקנות בKSP ובחנויות אחרות אפשר לקנות מארז כולל ספק כמו שאליאור אומר. אולי הוא התכוון גם שאתה יכול לקנות מארז בחנות אחת וללכת עם זה לחנות אחרת שירכיבו לך עליו (מה שלא הייתי עושה - כמה שתקנה יותר מחנות אחת יעשו לך יותר הנחה על הרכיבים ועל ההרכבה).

ההצעה שהוא הגיב עליה היתה למארז+ספק ב430 שקל זה לדעתי פשוט לזרוק כסף. המארז שאליאור הציע לך הוא איכותי ורק ב240 שקל. תכלס אני הייתי מסתפק בפחות מזה.

אני גם הייתי חוסך בהארד דיסק וקונה 80GB.

כנ"ל לזכרונות, 512 זה מעל ומעבר למחשב שישמש רק לאינטרנט וסרטים. במקרה הכי גרוע תקנה עוד זיכרון ותוסיף.

ודווקא בניגוד למה שאליאור אמר אני הייתי מוסיף מאה שקל בשביל לוח אם עם חיבור לטלויזיה (אגב זה חיבור HDTV - ככה שאפילו יותר טוב).

פורסם

אחי יש בKSP ספק+מארז MBN התקשר אליהם ושאל הם אמרו שיש שם את COMPUCASE CI-6A21 + HEC TRT 400W

ב460 ש"ח ככה שיקח את זה אם הוא רוצה ספק יותר חלש יכול להיות שיש להם אותו עם 300W שיתקשר וישאל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים