עבור לתוכן

מתלבט - Conroe או Pentium D

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן על מחשב חדש אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו.

לפי המפורסם עד היום, נראה כי בקונרו כדאי לקחת לפחות E6600 ולא E6400 ליישומים כאלו. כמו כן לוחות האם המוצעים נראים יקרים (מעל 1000 ש"ח) וכן הזכרונות במהירות 800 (אני צריך לפחות 2Gb).

השאלה היא, האם לא כדאי להשקיע במפרט דומה, אך עם מעבד Pentium D950 וזכרונות במהירות 667 ? האם התוספת המשמעותית עבור הקונרו תספק רמת ביצועים הרבה יותר גבוהה ?

אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג למערכת.

פורסם

יש לוחות כמו GA-945P-S3 של Gigabyte שעולים 670 והם מספיק טובים למי שלא עושה OC

אם אתה לא עושה OC אתה לא צריך זיכרון במהירות 800, עדיף 533.

לדעתי שווה להשקיע כי יש תוספת ביצועים ניכרת.

פורסם

קודם כל,E6300 הוא מעל ומעבר. רוב האנשים לא צריכים E6600.

אתה לא חייב להשים זכרונות 800.

ויש כבר לוחות במחירים שפויים,כמו האביט AB9 ב850 שקל מKSP,או GA-945P-S3 שמצוין רק לא תומך זכרונות 800.

בקיצור ולעניין,רק קונרו.

פורסם

קודם כל,E6300 הוא מעל ומעבר. רוב האנשים לא צריכים E6600.

אתה לא חייב להשים זכרונות 800.

ויש כבר לוחות במחירים שפויים,כמו האביט AB9 ב850 שקל מKSP,או GA-945P-S3 שמצוין רק לא תומך זכרונות 800.

בקיצור ולעניין,רק קונרו.

קודם כל, למרות ביצועי המעבד מול עיבוד גראפי מתקדם יש חשיבות לתדר על מנת לספק עיבוד מקומי יעיל של נתוני הGPU/APU/PPU וכל השטויות שיש במחשב. ;)

בנוסף, לPentium D יש יתרון תחת עומס מתמיד בעוד לCore 2 Duo יש יתרון בעיבוד נקודתי. 8)

פורסם

עומרי, אתה לא באמת ממליץ על PD במקום קונרו? :smile1:

כיום אפשר להשיג את הE6400 באותו מחיר של ה950 (700-850 ש"ח ללוח אם, 1200 ש"ח לזכרונות 800 מגהרץ, 1400 ש"ח למעבד)

אני הייתי הולך על הקונרו בלי לחשוב פעמיים אפילו שהנקודה של עומרי מעניינת :P

הייתי בודק את זה.

פורסם

קודם כל, למרות ביצועי המעבד מול עיבוד גראפי מתקדם יש חשיבות לתדר על מנת לספק עיבוד מקומי יעיל של נתוני הGPU/APU/PPU וכל השטויות שיש במחשב. ;)

בנוסף, לPentium D יש יתרון תחת עומס מתמיד בעוד לCore 2 Duo יש יתרון בעיבוד נקודתי. 8)

אני ישמח שתבהיר את הנקודות שציינתה ?

"יתרון נקודתי" ?

"עיבוד מקומי" ?

"יתרון תחת עומס" ?

פורסם

אני לא מסכים עם עומרי...

לפי מיטב זיכרוני ה-Core 2 Duo הוכיח את עצמו גם טוב בעמידה תחת עומס ובתוכנות עריכה ועיבוד מידע כל שהו.

פורסם

יש כבר חנויות עם ה6600 במלאי?

הייתי לפני שבוע בפלונטר ושם אמרו לי שבעוד שבוע או לחילופין בעוד 3 שבועות (הודעת הייבואן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים