עבור לתוכן

צריך המלצות למסך 22-32 אינטש עד 6000 שקל.. LCD מסך מחשב או טלווזיה..

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות

אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם

עד 6000 שקל..

המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא

בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD

יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס

אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!

פורסם

תסתכל בתרדים קודמים אנשים עם בקשות בדיוק כמו שלך תסתכל בדף הראשון \ שני \ שלישי אתה תמצא תשובה

פורסם
  • מחבר

אני אבל עדיין לא החלטתי אם לקחת טלווזית LCD או מסך מחשב LCD אולי בזה אתה יכול לעזור לי מה עדיף לשימושים שלי

אני צריך שזה יתאים לשימושים שלי שהם משחקים וסרטים בעיקר משחקים ולכן שלא יהיה מריחות..

ועוד שאלה נגיד ואני קונה מסך 1900 רזולוציה אז איך אני יכול לראות איתו בווינדווס ובאינטרנט זה יהיה הכל ממש קטן והרי אי אפשר לשנות רזולוציה טבעית כי יהיה מריחות אז מה עושים.?!?

מקווה שגם תעזרו לי להחליט מעדיף LCD טלווזיה או מסך מחשב.. :)

פורסם
יש אשכול מתחתיך שבו הוזכר Dell 2407WFP שלדעתי תהיה בחירה הכי טובה בתקציב הזה מכל הבחינות.
פורסם
  • מחבר

גם לדעתי אבל מה אני יעשה עם הרזולוציה היא 1900 איך אני אמור לראות בווינדוס ואינטרנט בכזה כתב קטן אני לא יוכל לקרוא כלום

והרי אי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית כי אז יהיה מריחות אז מה אני יעשה? איך אני יקנה כזה מסך עם רזולוציה כזאת גבוהה שהכתב יהיה ממש קטן..??

פורסם

לא יודע מה גודל המסך שאתה משתמש בו היום, אבל תסכים איתי שיש הבדל בגודל האבסולוטי של טקסט זהה בין מסך 26" על רזולוצייה מסויימת לבין מסך 17" על אותה רזולוצייה.

פורסם
  • מחבר

הא אז כאילו אתה אומר שבגלל שהמסך יותר גדול אז הכתב לא יראה כזה קטן.. כאילו נגיד במחשב שלי זה 17 אינטש על 1280 זה ניראה סבבה אבל מ1600 זה ממש קטן אבל ב26 אינטש זה לא יהיה ככה 1600 יראה נורמלי ו1900 גם יראה לי סבבה אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה יראה טוב..?

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש כבר את המסך Dell 2407WFP ?? ויכול לעזור לי..? יש לי מספר שאלות אליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים