עבור לתוכן

בימים הקרובים אני הולך לקנות את המסך הזה....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קניתי מחשב למשחקים ועכשיו אני רוצה לקנות מסך!

תחילה רציתי לקנות LCD TV 26 , אבל מכיוון שבידיוק ליד המחשב יש לי טלוויזיה, החלטתי שלא שווה לקנות LCD TV כי אני בכלל לא אשתמש בטלוויזיה והאופציות של המסך!!!

לכן החלטתי ללכת על מוניטור רגיל וטוב:

זה המסך: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454744

שמעתי עליו המון ביקורות טובות, אבל גם דעתכם חשובה לי...

לכן אשמח לשמוע תגובות לפני שאני קונה!

תודה.

פורסם

מסך נהדר.

גם אני שמעתי עליו רק דברים טובים. מה גם שהעיצוב שלו מדהים.

תתחדש מאן. :xyxthumbs:

פורסם

דרך אגב, זה שאתה קונה את המסך הזה לא אומר שאתה צריך להשאיר את הטלויזיה.

זה קצת סיפור, כי אתה צריך לקנות רסיבר ורמקולים (מה שיאפשר לך הנאה סופר איכותית מהמחשב והטלויזיה, אבל ייצא יקר יותר באיזה 2000 שקל) במקום הZ5300 - אבל עם קצת מתאמים של SCART לCOMPONENT אתה יכול לחבר את המסך הזה לממיר ולהעיף את הטלויזיה, ולחבר את הממיר והמחשב ישירות לרסיבר.

בשביל מה טלויזיה ישנה בחדר? היא תופסת מלא מקום!

המסך לא רע אגב. לדעתי טלויזית LCD היא פתרון לא רע בכלל, בלי שום קשר.

פורסם
  • מחבר

אולי באמת בעתיד אני אעשה את זה, אבל הTV שיש לי מספיקה לי בינתיים אין לי בעיה איתה, מה שגם אני בקושי רואה טלוויזיה!!

בכל מקרה אשמח לקבל עוד תגובות על המסך, איך הוא במשחקים וכו'..

ד"א

ראיתי בהרבה אתרים שזמן התגובה שלו הוא 16MS אבל מישהו פה אמר לי שזה משחור ללבן לשחור עוד פעם... ובאמת ראיתי הרבה אתרים שבהם הזמן תגובה שלו הוא 8MS מישהו יכול להסביר לי את זה, ניסתי לימצוא מה זה אומר ואם זה אכן כך אך ללא הצלחה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין אני כבר רוצה לסגור, אבל אני חייב להיות בטוח שהוא אכן מתאים למשחקים ושאני לא זורק סתם כסף...

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

מה שגם אני בקושי רואה טלוויזיה!!

אני מציע שתקרא את הביקורת האובייקטיבית הזאת:

http://reviews.cnet.com/Dell_UltraSharp_2407WFP/4505-3174_7-31899303-2.html?tag=nav

Dell rates the UltraSharp 2407WFP with a relatively fast 6-millisecond response time, and the monitor performed well in both of our moving images tests. DVD testing showed a bit more digital noise than average, but images were sharp and clear, with vivid colors. Gaming tests were also vivid and sharp, but we did notice minimal streaking and ghosting.

כמו שאתה רואה, היא טובה למשחקים, אבל לא מושלמת.

בכל אופן, אם אתה בקושי רואה טלויזיה, זאת עוד סיבה (לדעתי) אולי להשקיע בכרטיס טלויזיה טוב ולראות טלויזיה רק דרך המחשב.

בכלל כרטיס טלויזיה זה רעיון טוב בהתחשב ביכולות המדיה של ויסטה שמתקרבת.

טלויזיה זה רהיט שתופס מקום, ובמקרה שלך אין ספק שהיא מכוערת, ישנה, ומיותרת.

אחת הסיבות שהשתדרגתי למסך 26" זה כדי שאני אוכל להעיף את ה21" CRT הישנה שלי לכל הרוחות, ואצלי היא אפילו לא תופסת מקום, היא הייתה על זרועות ברקן.

אתה מבין, גם 19" CRT למחשב, וגם 21" CRT לטלויזיה, זה פשוט קטסטרופה של נפח. החלפתי את שניהם בLCD הדנדשה שלי :D

פורסם
  • מחבר

ניפצת את חלומי!!, אני לא אקנה מסך ב5K שמיועד למשחקים, שהוא לא כל כך טוב למשחקים (לעומת מסכים אחרים)... חבל כלכך רציתי לקנות אותו... בכל מקרה נראה לי אני אלך על LCD 19" וזה הכל!!

חוץ מזה שמעתי שדל יצרה את המסך הזה בשביל גיימיניג לא? ואיך יכול להיות שיש מריחות ב8MS???

מה אתם אומרים כדאי לעשות...?? בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להגיע יום ראשון-שני , ואין לי מסך!!

ד"א יש לי כרטיס טלוויזיה: Hauppauge WinTV PVR150......

תודה..

פורסם
  • מחבר

חברה בבקשה אני מייואש, תעזו לי !!!!!!!!! :s07:

המחשב עוד כמה ימים ואין לי מסך! אני לא יודע מה לעשות...

תקידשו דקה תיהיו גברים

תודה אנשים!!

פורסם

הDELL מעולה. הMARANTZ מעולה. הLG והסמסונג מצויינים. מה שלא תבחר - תהיה מרוצה.

תפסיק כבר להיות כזה פדאנט, זה שזה לא זמן תגובה מושלם לא אומר שאתה תשים לב לזה.

אפילו אומרים בפירוש בביקורת שזמן התגובה אובייקטיבית הוא מעולה יחסית למסכים אחרים. למה אתה הולך עם הראש בקיר.

רוצה עצה? תתקשר לניופאן ותבקש לראות את הDELL בעצמך. הם היבואן לדעתי (מופיע באתר שלהם).

פורסם
  • מחבר

הDELL מעולה. הMARANTZ מעולה. הLG והסמסונג מצויינים. מה שלא תבחר - תהיה מרוצה.

אפילו אומרים בפירוש בביקורת שזמן התגובה אובייקטיבית הוא מעולה יחסית למסכים אחרים.

יופי!! היה לי חשוב לישמוע את זה ממך! אני אזמין את המסך מחר!!

תודה לך ולכולם!!!

פורסם

תשמע

גם אני מחפש מסך טוב לשימוש כללי ומישחקים

אני מתלבט בין 19 21 ו-24

הבעיה שלי היא מרחק הצפיה שהוא בסביבות 60-70 ס"מ-איך זה יתקבל

דבר שני שמתי עין על הדל 24 2407WFP ואני שוקל לקנותו אך החשש שלי שהרזולוציה תחייב אותי להתקדם כל הזמן בכרטיסי המסך וכן שהמסך יהיה גדול מידי

אם אתה סגור עליו אז דע לך שהוא מאוד איכותי כמעט מכל הבחינות ואף עוקף בביצועיו את הסמסונג 244T למרות שהאחרון יקר בהרבה

מצורף לינק ביקורת על המסך כולל השוואה לסמסונג

http://www.behardware.com/articles/629-1/24-pouces-dell-2407wfp-vs-samsung-244t.html

הנה עוד לינק של חוות דעת-CNET

http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,39029422,40063724,00.htm

ניר

פורסם
  • מחבר

תשמע

גם אני מחפש מסך טוב לשימוש כללי ומישחקים

אני מתלבט בין 19 21 ו-24

הבעיה שלי היא מרחק הצפיה שהוא בסביבות 60-70 ס"מ-איך זה יתקבל

דבר שני שמתי עין על הדל 24 2407WFP ואני שוקל לקנותו אך החשש שלי שהרזולוציה תחייב אותי להתקדם כל הזמן בכרטיסי המסך וכן שהמסך יהיה גדול מידי

אם אתה סגור עליו אז דע לך שהוא מאוד איכותי כמעט מכל הבחינות ואף עוקף בביצועיו את הסמסונג 244T למרות שהאחרון יקר בהרבה

מצורף לינק ביקורת על המסך כולל השוואה לסמסונג

http://www.behardware.com/articles/629-1/24-pouces-dell-2407wfp-vs-samsung-244t.html

הנה עוד לינק של חוות דעת-CNET

http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,39029422,40063724,00.htm

ניר

תיראה, כבר כמה ימים אני בודק את המסך הזה, פורומים בחו"ל, ביקורות וכו'.

ואני אומר לך שהמסך הזה הוא פשוט מציאה, אומנם הוא עולה 5K אבל בשביל המאפיינים שלו - שווה כל שקל!!

בקשר למרחק הצפייה, אם יש לך 60 - 70ס"מ אתה יכול להיות רגוע מאוד! זהו מרחק סביר בהחלט אין לך מה לדאוג!

דבר שני - תקשיב מסך גדול זהו יתרון! אלא אם כן המסך גדול מידי וזה לא המצב פה! 24" זהו גדול נורמלי בהחלט למסך, אתה יכול לשאול את DR.NOOB (מופיע מעליי), הוא משתמש במסך 26" והוא אומר שזה בסדר גמור!!!

הנושא של הכ.מסך הוא די בעייתי.. אבל אני מאמין שאם יש לך תקציב לכ.מסך כמו X1800XT ומעלה אני בטוח כי לא תיהיה לא תיהיה לך שום בעיה להריץ כל משחק שיש היום על הרזולוציה הכי גבוהה של המסך בלי בעיה!

לפי דעתי שווה לך להשקיע בו..!

אני כבר בטוח קונה אותו, אז אם אתה רוצה לחכות לביקורות ממני ברגע שהוא יגיע אליי, אני אשמח לעזור לך!

ד"א הנה עוד ביקורות שנערכה עליו - http://www.bit-tech.net/hardware/2006/06/23/Dell_Ultrasharp_2407WFP_monito/3.html

זהו ציטוט מהאתר:

Gaming: We ramped up both F.E.A.R. and Quake 4 to test how the display coped with fast-paced, black-heavy action. We were very impressed. Many poor monitors end up just displaying a murky black mess in these games, unable to cope with the subtle differences in blacks and shadows throughout the levels. However, the Dell was able to do well here, with gaming clear and sharp. We saw no response time issues,and the colour brightness and quality was amongst the best we've seen. You won't see any of the compression or banding problems in the midst of a hectic firefight.

פורסם

אחי אני מעוניין בתגובה שלך כשיגיע המסך אליך איך הוא במשחקים כבדים על רזולוציה גבוהה ואכויות גבוהות האם הוא נמרח.. מחכה לתשובה שלך=]

ולדבי המסך הזה אם הוא תומך בכזה רזולוציה ואומרים לא לשנות רזולוציה טבעית אחרת יהיה מריחות אז איך אתה מתכוון להיות בווינדוס בכזאת רזולוציה??

הכל יהיה ממש ממש קטן גם האייקונים וכגם כל הדברים שרשום באינטרנט וכאלה מה אתה מתכוון לעשות עם זה?! איך תסתדר.?

פורסם
  • מחבר

אחי אני מעוניין בתגובה שלך כשיגיע המסך אליך איך הוא במשחקים כבדים על רזולוציה גבוהה ואכויות גבוהות האם הוא נמרח.. מחכה לתשובה שלך=]

ולדבי המסך הזה אם הוא תומך בכזה רזולוציה ואומרים לא לשנות רזולוציה טבעית אחרת יהיה מריחות אז איך אתה מתכוון להיות בווינדוס בכזאת רזולוציה??

הכל יהיה ממש ממש קטן גם האייקונים וכגם כל הדברים שרשום באינטרנט וכאלה מה אתה מתכוון לעשות עם זה?! איך תסתדר.?

היום אני מזמין את המסך, ברגע שהוא יגייע אליי אני יכתוב עליו ביקורת בישבלכם!

לגבי הרזולוציה, יש רזולוציה בסביבת העבודה(ווינדוס, אינטרנט, אופיס וכו'), ויש רזולוציה במשחק!

לווינדוס אתה מגדיר רזולוציה, ולכל משחק אתה מגדיר רזולוציה... ככה זה עובד לא?

בכל מקרה, אני לא הסתמכתי על זה, אלא הלכתי לבדוק אם רזולוציה 1920 x 1200 היא סבירה לעבודה בווינדוס, ואחי זה בסדר גמור! לפי דעתי אם הייתי יכול להגדיל אותה קצת הייתי מגדיל(טיפה), 1920 x 1200 על מסך 24" זה בהחלט מצוין!

יש אנשים שעובדים על רזולציה מעל 2000!! במסכים אפילו יותר קטנים!

פורסם

לפי מה שהבנתי הבעיה של הפונטים הקטנים ברזולוציה גבוהה תיפתר בויסטה..

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2000443,00.asp

וגם המסך של דל נכנס לתוך הביקורת הזאת :)

פורסם

1.איך אתה עושה שבמשחקים יהיה תרזולוציה הטבעית ובאינטרנט ובווינדוס יהיה רזולוציה אחרת שתתאים לך..

אם אני יוריד בווינוד את הרזולוציה אז לא יהיה מריחות או שפשוט מורידים תגופן או משהו כזה?

2.איזה מסך יש לך כרגע לי יש מסך 17 אינטש וכשאני שם על 1280X1024 זה סבבה לגמרי.. אבל על 1600 זה ממש קטן כבר..

אם אני מסתדר עם 1280 במסך שלי אני אסתדר עם 1900 במסך 24 אינטש?

3. אבל נגיד במשחקים אתה שם על הרזולוציה 1900 ובמשחקי רשת שרושמים אחד לשני זה לא יהיה קטן מדי ולא יראו מה שרושמים אחד לשני??

4. אני מחכה לרגע שתקבל את המסך שתגיד לי איך הוא ותעלה תמונות ;) ואז כנראה גם אני יקנה אותו.. אם הוא יהיה טוב למשחקים והגופן לא יהיה קטן מדי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים