פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אני מעוניין לקנות לפטופ אבל אין לי יותר מידי כסף. מה שאני רוצה לעשות עם המחשב זה:-גלישה באינטרנט-אופיס-אפשרות לעבוד עם תוכנות כגון פלאש/פוטושופ (אני מתאר לעצמי שזה דורש מחשב הרבה יותר חזק ולכן צריך מחשב יותר יקר - אם ככה אז אולי עדיף שאוותר על החלק הזה).עריכה:-USBהתקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם יהיה משהו עד 1000 ש"ח אני חושב שאוכל גם. יש לכם איזו הצעה?איזה מחשב זול יכול לבצע את הדברים הנ"ל?תודה רבה!
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים קח בחשבון שבמחיר כזה תוכל לקנות אולי P3, לא חזק במיוחד.אם תתקין עליו חלונות ואופיס XP, זה די ישאב לך את משאבי המחשב.ניתן לעבוד אך העבודה תהיה איטית.לעבוד עם תוכנות גרפיות יהיה סיוט על מחשב כזה.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר קח בחשבון שבמחיר כזה תוכל לקנות אולי P3, לא חזק במיוחד.אם תתקין עליו חלונות ואופיס XP, זה די ישאב לך את משאבי המחשב.ניתן לעבוד אך העבודה תהיה איטית.לעבוד עם תוכנות גרפיות יהיה סיוט על מחשב כזה.ומה זה אומר לא חזק במיוחד, במה זה יתבטא?אופיס XP אני לא חייב להתקין, מצידי אני יכול אפילו להתקין אופיס 97 זה באמת לא מה שמפריע לי.חלונות XP עדיין ישאב לי את משאבי המחשב? אם כך, אני יכול אולי להתקין חלונות 98 - מה לגבי המשאבים איתו?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לפטופ ב500-1000 ש"ח זאת בדיחה. בתקציב הזה יש רק P3 משומש, והמחשב לא יזוז בהפעלת תוכנות גרפיות, בעיקר לא עם XP.זה הכי טוב שאפשר לעשות בשבילך, וגם זה בחריגה של 300 ש"ח -http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7584
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר או קיי.אז אני יורד מעניין הגראפיקה.מה לגבי הXP והמשאבים?הוספתי בעריכה שאני צריך גם חיבור USB (אני מתאר לעצמי שיהיה אבל בכל אופן).תודה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים בתקציב הזה היתי ממליץ לך יד שניה. ב1000 שקל יד שניה יש מצב ללפטופ סביר לצרכים שלך
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים עם תקציב כזה הייתי מציע לך לחסוך בשביל נייד נורמליאו שתפנק את עצמך במשהו אחר עם הכסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.