עבור לתוכן

טריילר לWii

Featured Replies

פורסם

פשוט גדול מה שהיא הולכת להיות 8)

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מאמין לחצי מהדברים שם...

האם זה באמת הכל אמיתי? :o

מגניב!

פורסם

אוי איזה משחקים גרועים ה' ישמור. :kopfpatsch:

פורסם

^^^

צודק :P

פורסם

לא מה אני יגיד לך ridgeracer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אני לא מאמין לחצי מהדברים שם...

האם זה באמת הכל אמיתי? :o

מגניב!

תתפלא איך הטכנולוגיה מתקדמת :)

לאתר

פורסם
  • מחבר

אוי איזה משחקים גרועים ה' ישמור. :kopfpatsch:

אלה משחקים ליפנים המשוגעים,לא אומר שתקנה אותם.

סתכל את NDS, כמה משחקים משוגעים ליפנים ויש לה את המשחקים הכי מוצלחים והכי נמכרים :smile1:

פורסם

זה ישן וחוץ מיזה בלינק בחתימה שלי יש תדבר האמיתי

ושם רואים תיכולות של הWII

וחוץ מיזה תבינו שהמישחקים הראשונים פותחו בערכות פיתוח של הקוביה

הWII יוכל להציג גרפיקה יותר טובה והרבה חברות התחילו ליתמוך בו חזק אחרי E3 2006

פורסם

התנועות שהם עושים בסרטונים נראות מאד מוגזמות ביחס למה שקורה

פורסם

להגיד לכם משהו? לדעתי הגרפיקה של משחקי הקוביה יפה מאוד, היא כזאת מיוחדת, לא שטוחה כמו שיש במחשב

אני באמת לא מבין למה יורדים עליה כל הזמן, וחוץ מזה אפשר לפתח את הגרפיקה ליותר גם ככה, רק צריך זמן וסבלנות

פורסם

תראו, לכל מי שאומר שזה חרא והכל...

לדעתי הWii תיהיה מושלמת בשביל לשחק עם חברים, זה יהיה כמו שהאיי טוי הפך ללהית בגלל שכיף לשחק בו עם חברים. כמו שאתם מבינים בשביל היפאנים זה יהיה מצוין כי זה מה שהם בדרך כלל עושים.

עוד משהו, בקשר לגראפיקה, בשביל משחקים שמשחקים עם חברים לא חשובה הגראפיקה כל כך, למשל - קאטאמארי, אני וחברים שלי נהנים לשחק במשחק האידיוטי הזה למרות שהגראפיקה חרא. למה? כי הוא מושלם בשביל לשחק עם חברים.

פורסם

נכון מאוד, המשחקים כאן הם סוג אחר בכלל, אי אפשר להשוות.

פורסם

תראו, לכל מי שאומר שזה חרא והכל...

לדעתי הWii תיהיה מושלמת בשביל לשחק עם חברים, זה יהיה כמו שהאיי טוי הפך ללהית בגלל שכיף לשחק בו עם חברים. כמו שאתם מבינים בשביל היפאנים זה יהיה מצוין כי זה מה שהם בדרך כלל עושים.

עוד משהו, בקשר לגראפיקה, בשביל משחקים שמשחקים עם חברים לא חשובה הגראפיקה כל כך, למשל - קאטאמארי, אני וחברים שלי נהנים לשחק במשחק האידיוטי הזה למרות שהגראפיקה חרא. למה? כי הוא מושלם בשביל לשחק עם חברים.

אני ביכלל לא מסכים אם זה שהWII זה רק לשחק אם חברים

אם היתם מיסתקלים על כמה מישחקים חדשים אוכרזו לWII מאז E3 2006 היתם רואים

שכבר עכשיו יש לינופ מאוד מגוון ולמעשה אני לא זוכר כזה גיוון בקונסולה של נינטנדו מאז ימי ה16 ביט

יש כבר אכשיו מישחקים בפיתוח שלא היו נפוצים בN64 ובקוביה כמו מישחקי מכות רצינים לדוגמה

RPG יפנים ועוד

אפילו סקוור איניקס מפתחת לWII וזה באמת דבר גדול ביפן

ועוד דבר טוב זה שהפעם יהיה שרות אונלין וזה אומר שתמישחקי מולטיפליר יהיה אפשר לשחק ברשת הפעם

ותחשבו על מאריו מכות או מאריו טניס באונלין

פורסם

נראה מגניב, אבל חצי מזה זאת העבודה של הצלם והעורך :x חוץ מזה המשחקים גרועעעעעעעעעים =\ חוץ משלט אין שם כלום =\ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

הגולם, תשמע, מצטער מריו מכות ומריו טניס לא ממש מושך אותי, בכלל מאריו לא ממש מושך בכלל, אם הייתי בן 7 מקסימום 10 אולי אבל עדין לא.

עריכה:

לא נראה לי שהגימיק הזה יצליח בארץ, כי במקרה שלי אם כל החבר'ה באים לאיזה חבר אז בדרך כלל אנחנו משחקים פוקר או אחרי זה כדורסל לא ממש יושבים מול המחשב או הקונסולה בבית שלו.

כי אם אנחנו רוצים לשחק ביחד במחשב, כל אחד יושב אצלו בבית ואז משחקים דרך הרשת =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים