פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אני לא מאמין לחצי מהדברים שם... האם זה באמת הכל אמיתי? מגניב! תתפלא איך הטכנולוגיה מתקדמת לאתר
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר אוי איזה משחקים גרועים ה' ישמור. אלה משחקים ליפנים המשוגעים,לא אומר שתקנה אותם. סתכל את NDS, כמה משחקים משוגעים ליפנים ויש לה את המשחקים הכי מוצלחים והכי נמכרים
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה ישן וחוץ מיזה בלינק בחתימה שלי יש תדבר האמיתיושם רואים תיכולות של הWII וחוץ מיזה תבינו שהמישחקים הראשונים פותחו בערכות פיתוח של הקוביה הWII יוכל להציג גרפיקה יותר טובה והרבה חברות התחילו ליתמוך בו חזק אחרי E3 2006
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים להגיד לכם משהו? לדעתי הגרפיקה של משחקי הקוביה יפה מאוד, היא כזאת מיוחדת, לא שטוחה כמו שיש במחשבאני באמת לא מבין למה יורדים עליה כל הזמן, וחוץ מזה אפשר לפתח את הגרפיקה ליותר גם ככה, רק צריך זמן וסבלנות
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים תראו, לכל מי שאומר שזה חרא והכל...לדעתי הWii תיהיה מושלמת בשביל לשחק עם חברים, זה יהיה כמו שהאיי טוי הפך ללהית בגלל שכיף לשחק בו עם חברים. כמו שאתם מבינים בשביל היפאנים זה יהיה מצוין כי זה מה שהם בדרך כלל עושים.עוד משהו, בקשר לגראפיקה, בשביל משחקים שמשחקים עם חברים לא חשובה הגראפיקה כל כך, למשל - קאטאמארי, אני וחברים שלי נהנים לשחק במשחק האידיוטי הזה למרות שהגראפיקה חרא. למה? כי הוא מושלם בשביל לשחק עם חברים.
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים תראו, לכל מי שאומר שזה חרא והכל...לדעתי הWii תיהיה מושלמת בשביל לשחק עם חברים, זה יהיה כמו שהאיי טוי הפך ללהית בגלל שכיף לשחק בו עם חברים. כמו שאתם מבינים בשביל היפאנים זה יהיה מצוין כי זה מה שהם בדרך כלל עושים.עוד משהו, בקשר לגראפיקה, בשביל משחקים שמשחקים עם חברים לא חשובה הגראפיקה כל כך, למשל - קאטאמארי, אני וחברים שלי נהנים לשחק במשחק האידיוטי הזה למרות שהגראפיקה חרא. למה? כי הוא מושלם בשביל לשחק עם חברים.אני ביכלל לא מסכים אם זה שהWII זה רק לשחק אם חבריםאם היתם מיסתקלים על כמה מישחקים חדשים אוכרזו לWII מאז E3 2006 היתם רואיםשכבר עכשיו יש לינופ מאוד מגוון ולמעשה אני לא זוכר כזה גיוון בקונסולה של נינטנדו מאז ימי ה16 ביט יש כבר אכשיו מישחקים בפיתוח שלא היו נפוצים בN64 ובקוביה כמו מישחקי מכות רצינים לדוגמה RPG יפנים ועוד אפילו סקוור איניקס מפתחת לWII וזה באמת דבר גדול ביפן ועוד דבר טוב זה שהפעם יהיה שרות אונלין וזה אומר שתמישחקי מולטיפליר יהיה אפשר לשחק ברשת הפעםותחשבו על מאריו מכות או מאריו טניס באונלין
פורסם 2006 באוגוסט 1319 שנים נראה מגניב, אבל חצי מזה זאת העבודה של הצלם והעורך חוץ מזה המשחקים גרועעעעעעעעעים =\ חוץ משלט אין שם כלום =\ :kopfpatsch: הגולם, תשמע, מצטער מריו מכות ומריו טניס לא ממש מושך אותי, בכלל מאריו לא ממש מושך בכלל, אם הייתי בן 7 מקסימום 10 אולי אבל עדין לא. עריכה: לא נראה לי שהגימיק הזה יצליח בארץ, כי במקרה שלי אם כל החבר'ה באים לאיזה חבר אז בדרך כלל אנחנו משחקים פוקר או אחרי זה כדורסל לא ממש יושבים מול המחשב או הקונסולה בבית שלו. כי אם אנחנו רוצים לשחק ביחד במחשב, כל אחד יושב אצלו בבית ואז משחקים דרך הרשת =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.