עבור לתוכן

האם כדאי לקנות עכשיו מחשב?

Featured Replies

פורסם

אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה

אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל...

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי חכה עוד בערך שבועיים עד חודש שתהיה התייתבות בנושא המלאי של הקונרו

אומרים שאולי תהיה ירידה בכרטיסי מסך היי אנד של AMD

ומי יודע אולי איזו ירידות קלה בזיכרונות

בכל מקרה עוד שבועיים ככה כל המצב יהיה יותר ברור

פורסם

אם יש לך כח חכה עד ינואר 07 אוליי קצת אחרי. לפני חג המולד ישנה ירדת מחירים וגם ויסטה אמורה לשנות את הכללים בתקופה הנ"ל.

פורסם

אם יש לך כח חכה עד ינואר 07 אוליי קצת אחרי. לפני חג המולד ישנה ירדת מחירים וגם ויסטה אמורה לשנות את הכללים בתקופה הנ"ל.

זה המון זמן לחכות!

אם מחליטים לחכות אז קנה עכשיו את הקונרו, או מקסימום לחכות עוד חודש גג!..

ולא הבנתי למה התכוונת שאתה אומר שאולי ישנו את הכללים של ויסטה.

פורסם

עכשיו זה זמן מעולה לקניית מחשב.. הויסטה לא ישנה שום דבר, המחשבים שתקנה היום מותאמים היטב לויסטה

מקסימום אולי באמת תחכה שבועיים עד חודש שיגיעו עוד לוחות לקונרו, שיהיה מגוון יותר גדול (גם במחיר).

אם כי כבר היום יש לך לוחות החל מ360 ש"ח...

פורסם

לדעתי עוד חודש זה זמן ממש טוב לקניית מחשב ובהחלט אחד שמבוסס קונרו :xyxthumbs:

אני אישית, הייתי אמור לקנות מחשב ביולי אך מכיוון שיצא הקונרו וצריך לחכות לדברים אז אני קונה חודש הבא בראש השנה... אני מאמין שהמחירים יסתדרו בלוחות 965.

תגידו, אמורה להיות ירידת מחירים בחודש הקרוב בכרטיסי המסך?

פורסם

לדעתי עוד חודש זה זמן ממש טוב לקניית מחשב ובהחלט אחד שמבוסס קונרו :xyxthumbs:

אני אישית, הייתי אמור לקנות מחשב ביולי אך מכיוון שיצא הקונרו וצריך לחכות לדברים אז אני קונה חודש הבא בראש השנה... אני מאמין שהמחירים יסתדרו בלוחות 965.

תגידו, אמורה להיות ירידת מחירים בחודש הקרוב בכרטיסי המסך?

אני ראיתי באחד הנושאים שפתחו כאן שאמורים להוזיל את המחירים של הכרטיסי מסך, אבל מתי זה יכנס לתוקף פה בארץ, אם בכלל, אף אחד לא יודע..

גם ככה המחירים של הכרטיסים של הHIGH END די סבירים. אם יירד, אז אולי בעוד 200-150 שח', אני לא מאמין שיוזילו את זה פחות מזה.

בכל מקרה, שווה לחכות ולראות חודש הבא.

פורסם

אמרו כאן כמה פעמים שאמורה להיות ירידה של ה -1900 אני מאמין שזה יוזיל מעט גם את הכרטיסים מתחתיו ובכל מקרה גם אם לא זה יהפוך את ה 1900 למשתלם עוד יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים