פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בשום פנים אל תיקח אסטרואידים! הם כבדים ובדר"כ מאוד חמים כשהם נופלים מהחלל. לפעמים הם גם רדיואקטיביים.או שאולי uzibu התכוון לסטרואידים אנאבוליים. גם מסוכן, ויש לזה גם לא מעט נזקים לטווח ארוך (פגיעה בלב, בכליות, במערכות המין), בכל אופן - לא כדאי, ואם אני זוכר נכון, גם לא חוקי.בעניין התמונה - אני לא מזהה ראיות חותכות שהתמונה מעובדת, יש כמה דברים קטנים שנראים קצת מוזר, בעיקר באיזור החזה, אבל זה לא שאי-אפשר להסביר אותם בדרך אחרת.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים :lol: :lol: כן כן... ניסתי להזכר איך קוראים לזה וזכרתי שזה משהו קרוב לאסטרואידים ובסוף זה מה שרשמתי דפוק... אני מצליח להדהים את עצמי כל פעם מחדש.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר :lol: :lol: כן כן... ניסתי להזכר איך קוראים לזה וזכרתי שזה משהו קרוב לאסטרואידים ובסוף זה מה שרשמתי דפוק... אני מצליח להדהים את עצמי כל פעם מחדש. לא נורא, הרבה מתבלבלים.....בכל מקרה אני עדיין חושד בהם, או בעריכה או בשימוש... אבל אם הם נקיים אז באמת יפה מאוד...
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים יכול להיות שזה הוא באמת אבל לא בדיוק כמו בתמונה יכול להיות שיש איזו עריכה בבטן ובחזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.