פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אני לא יודע מה זה דרייברים לכרטיס מסך ובכלל מה זה דרייברים.ויש לי עוד שאלה מה זה OC? אם זה לא הפורום המתאים להעביר.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים דרייבר זה התוכנה שלו שעוזרת לו לפעול על המערכת הפעלה!!וOC זה over clock זאת אומרת המהרה של המהירות שעוןבקשר ל OC אתה יכול למצוא מלא חומר על זה בפורום המתאים!!רק תעשה חיפוש
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים דרייברים לכרטיס מסך זאת תוכנה שעוזרת לך להתאים את הכרטיס למחשב מעקלת עליו נותנת לך איכות יותר טובה אופציות דוגמא:ריזולוציות, בהירות וכאלה... וגם עוזרת למחשב זה כמו מדריך לכרטיס מסך משהו כזה...
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים כך משפט קצר נוח וטוב בלי חירבושי שכל: driver היא תוכנה אשר תפקידה היא לעזור למערכת ההפעלה לפעול בהדדיות עם הרכיב החדש שצורף למחשב
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לכל חברת כרטיס מסך יש לה את הדרייבר שלה יותר לחדשים למשל לכרטיסים הישנים אין....
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים בוא אני אגלה לך סודגם לכרטיסים ישנים יש דריבריםזה שהוינדוס היום בא עם סט דריברים בתוכו שמתאימים גם לחומרה ישנה לא אומר שלא צריך דריבר.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים זה שיש דרייברים בווינדוס ידעתי...אבל לא ידעתי שלכרטיסים הישנים צריך דרייברים....
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מה זה לא צריך לוינדוס יש דרייברים כללים מה שנקרא ואם אתה רוצה שהחומרה תעבוד יותר טוב אז תתקין את הדרייבריים המקוריים שלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.