עבור לתוכן

לפניי קניה

Featured Replies

פורסם

זה המפרט

Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb

DDR II - 800 לא החלטתי כמה ואיזה..

עכשיו הבעיה זה רק הלוח מה עדיף?

GA-965P-DQ6

GA-965P-DS4

ASUS P5W DH

אני לא צריך חיבור לרשת ולא שניי מסכים ולא כרטיס קול מתקדם מה שכן צריך לוח טוב וחזק לאוברקלוק

תודה.

פורסם

תקח את הE6400, יותר משתלם..

פורסם
  • מחבר

כן אני צריך אותו לקידוד סרטים

כבר בדקתי פחות או יותר את הלוחות שיש ואין לי בעית תקציב.. (אני קונה כל 3 שנים מחשב אז שיהיה טוב)בכל זאת מה עדיף?

GA-965P-DQ6

GA-965P-DS4

ASUS P5W DH השלט גם נחמד..

פורסם

לגבי המעבד, תלוי מאוד בתקציב איזה לבחור, אם אפשר אז למה לא 6600! אבל אם זה טיפה גבולי בתקציב אז לא תמיד כדאי...

לגבי הלוח, הייתי ממליץ לך על הלוח הז של DFI:

http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5599

אלחה לוח, ל-OC, לעבודה רגילה, להכל, חוץ מזה שגם המחיר שלו טוב...

וזיכרונת, לא יודע מה התקציב שלך אבל אם יש תקציב אז אלה הכי מומלצים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822

פורסם

לא הבנתי מה רצית אבל לפי ביצועים ויכולת הלוח הזה מוכיח מה שאמרתי, תבדוק אותו שם.

הוא נותן יותר ביצועים ב-OC וגם המחיר שלו יחסית זול ללוחות האחרים בארץ ואפילו שהוא לא מהלוחות שרשמת בהתחלה הוא יותר משתלם מהם.

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתוב

The board we would choose for our own Conroe system is the ASUS P5W-DH Deluxe. Performance is rock solid and the feature set is superb. It is the best overclocker of the eight boards here and it is based on the 975X chipset, which allows the X6800 to be set to both higher and lower multipliers. You cannot set higher multipliers on the P965 and 965 overclocking is poorer on every board we tested than 975X overclocking. We could recommend the 965 if it were cheaper, but the ASUS P5W-DH costs $269 on-line, the ASUS P5B is the SAME price, and the Gigabyte GA-965P-DQ6 is

פורסם

ה-ASUS P5W-DH עולה בארץ 1600-1700 ש"ח וה-DFI עולה 1060... ההבדל היחיד שאתה בכלל לא תרגיש (והוא מה שאם אמרו) הוא באוברקלוק, הוא טוב יותר ב-2% בערך וזה בכלל לא משהו שתשים לב אלוי ולא משהו ששווה 500 ש"ח יותר!

סה"כ נאמר שם שהוא הכי יציב והאוברקלוקר הכי טוב, זה לא אומר שה-DFI לא מומלץ, לא יציב ואוברקלוקר גרוע, ממש לא, בדיוק ההפך, הוא עושה הכל טוב, רק קצת פחות טוב מה-ASUS P5W-DH אבל לא משהו שמצדיק 500 ש"ח הבדל!

תבדוק בעוד בנצ'ים, תשאל עוד אנשים ותראה שזה הדבר הכי נכון לעשות, אבל זה כבר לשיקולך...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות אבל לא dfx

תעזרו לי לבחור רק בין השניים ASUS P5W DH ה975 שלו הבנתי שזה יותר טוב להרבה תוכנות רצות ביחד (אם כן זה מה אני צריך)

GA-965P-DS3 יותר מתאים למשחקים (שזה לא מעניין אותי) אבל בכל הבדיקות בין השניים הם מאד דומים

פורסם

לא יודע מה יש לך נגד DFI אבל חבל על הכסף.

והאמת זה לא משנה ממש, ברמות האלו בחיים לא תשים לב להבדלים, כי לרוב הם ממש קטנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים