פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אהלן,הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי...יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה...אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך...אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר...מה לקנות?יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון?האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד?אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה?ואם לא, אז מה כן לקנות???אני מעוניין לשחק ב 1.6 כי הבנתי שזאת הגירסה שנשארה פחות או יותר הכי נאמנה לקלאסיקה של 1.5...מישו יכול להגיד לי איזה האלף-לייף/CS אני צריך לקנות בשביל הסטים (וכמובן במחיר הכי זול שניתן) ?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים בכל מה שקשור לקנות ל-Half Life, אפשר לקנות או דרך הSteam או בחנויות. בשני המקרים תצטרך להזין סריאל מקורי דרך התוכנה. VISA בלבד אגב.פה יש לך את רשימת המשחקים. סה"כ להקליק ולבחור באפשרות הראשונה.עריכה: אה כן, גרסת ה-CS הכי זולה היא זו ואתה מקבל גם את CZ כ'בונוס'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.