עבור לתוכן

יום הזיכרון ה7 ליצחק רבין

Featured Replies

פורסם

לדעתי לא מעריכים מספיק את האיום הסורי שבשנים האחרונות מפתחת יכולות טילים ויכולות נשק לא קונבנציונלי בכמויות....אז כמובן שיש מרחק ענק בין פיתוח לבין ביצוע אבל עדין צריכה להידלק נורה אדומה בראשנו שהאם אנחנו רוצים עוד אויב כזה או אם במחיר מסוים נוריד עוד כאב ראש.

• תגובות 56
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ומצב של שלום כשעדיין יש להם את כל הנשק הזה יחד עם מיקום אסטרטגי מעולה עדיף?

פורסם

אתה גם נמצא במצב של שלום עם מצרים שגם להם לא חסר ובטח שהם יותר חזקים צבאית מסוריה אחרי כל הטכנולוגיה שקיבלו מארה"ב בעקבות השלום עם ישראל...

פורסם
  • מחבר

רק שהם לא על רמה גבוהה שמשקיפה על חצי מדינת ישראל ::)

פורסם

מעיין, גם אתה לא על גבעה שמשקיפה על כל סוריה כמו שאתה מנסה שזה ישתמע..

רמה"ג היא 2% משטח סוריה ולבנון.

פורסם
  • מחבר

מעיין, גם אתה לא על גבעה שמשקיפה על כל סוריה כמו שאתה מנסה שזה ישתמע..

רמה"ג היא 2% משטח סוריה ולבנון.

התכוונתי שכש(ואם) הסורים היו על רמת הגולן אז...

פורסם

והמצרים לא נמצאים במרחק חצי שעה מתל אביב?(במקרה שאין פקקים ;D ;D ;D)

פורסם
  • מחבר

והמצרים לא נמצאים במרחק חצי שעה מתל אביב?(במקרה שאין פקקים ;D ;D ;D)

מממ, לא?

הרבה יותר קל להגן על קו גבול כמו כיום עם מצרים מאשר קו גבול שהיה בינינו לבין סורה לפני 67

פורסם

לדעתי סטינו פה מהנושא העיקרי כי השאלה היא לא לאיזו מדינה יש קו גבול יותר מסוכן...

אתה בעצם אומר שלא משתלם להחזיר את רמת הגולן לסוריה אפילו תמורת שלום אמיתי(מצידי שיהיה הכי קר שאפשר) משום שאתה אומר שעדין יהיה סיכון.

פורסם

רק שכשהסורים תקפו אותנו, לא היה בינינו הסכם שלום חתום.

באופן אישי אני נגד החזרת רמת הגולן, לדעתי מדובר בנכס אסטרטגי מהמדרגה הראשונה וכיוון שכל הסכם, גם הסכם השלום המכובד ביותר נחתם בפועל בין מנהיגים, לא בין מדינות.

פורסם
  • מחבר

רק שכשהסורים תקפו אותנו, לא היה בינינו הסכם שלום חתום.

באופן אישי אני נגד החזרת רמת הגולן, לדעתי מדובר בנכס אסטרטגי מהמדרגה הראשונה וכיוון שכל הסכם, גם הסכם השלום המכובד ביותר נחתם בפועל בין מנהיגים, לא בין מדינות.

כנ"ל

ביחוד שבמדינות ערביות (ועוד יותר ביחוד כמו סוריה שיציבות כמו פלקל) אתה לא יודע אם אבו-מנהיג חדש שיהיה מחר יהיה סאדם2 או נאצר2

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם שלא כדאי לעשות שלום בכלל כי אתה לא תדע מה יצפון לך העתיד

פורסם
  • מחבר

יותר בכיוון של: הוא פשוט לא שווה את זה

פורסם

לחיות במלחמה תמידית עם מאות קורבנות כל שנה ממובחרי בנינו כן שווה?

פורסם

טוב לא היה לי כוח לקרוא הכל אבל כבר ישלי כמה דברים להגיד: כל מי שמתעב את פרס צריך להודות לו כל יום, משום שהוא הסיבה העיקרית שלישראל יש כור גרעיני. מי יודע מה היה קורה אם לא היה לנו ???

חוץ מזה xwar2 את סתם טיפש, אתה מאלה ששונאים ולא יודעים להסביר את עצמם חוץ מלהשתמש בסטיגמות נדושות. ו-ofir123 אליך אני בכלל לא אתייחס אחרי הודעה ישנה שלך שאני זוכר בה אמרת שדם של יהודי שווה פי אלף משל ערבי... אתה לא יותר טוב מנאצי.

ושתבינו - אני לא שמאלני קיצוני, בקושי שמאלני כבר - אבל יש פה כמה טיפשים שזה פשוט מדהים :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים