עבור לתוכן

איך המערכת החדשה שלי? קניתי אותה הרבה בזכות האנשים פה

Featured Replies

פורסם

זו המערכת החדשה שלי על הזכרונות של קרוסאיר שילמתי 590 ש''ח בגלל טעות של החנות אז יצא לי שווה אני חושב

Core 2 dou E6300 מעבד :yelclap:

DFI infinity לוח אם

corossaire Value 1024MB 667 (512X2) זיכרונות

Gigabyte Radeon X1800XT 512MB כ. מסך

Enermax Liberty 400W ספק כוח

WD250GB 16Buffer דיסק קשיח

Compucase 6a19 מארז

Samsung 940BW מסך

ושאלה

כמה זמן המערת הזאות תספיק היא למשחקים ומשחקים כבדים FEAR,prey,SC duble agent וכו'

פורסם

תתחדש.

פורסם

תתחדש אחלה מחשב :xyxthumbs:

פורסם

ושאלה

כמה זמן המערת הזאות תספיק היא למשחקים ומשחקים כבדים FEAR,prey,SC duble agent וכו'

לדעתי זו מערכת שתספיק לך לשנה קדימה מהיום -מבחינת כרטיס מסך רק כמובן , ומבחינת המעבד

טוב , עד שקנטספילד יצא , ועד שיתחילו לכתוב תוכנות מיוחדות לארבע ליבות ייקח זמן , אז אתה מסודר! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שנה הוא יהיה הטופ כאילו או שאחרי שנה אני ידדה איתו??? :s05:

פורסם

איך המסך?

פורסם

המחשב שלך יספיק הרבה יותר משנה .. אולי אחרי איזה שנה וחצי , שנתיים , יהיה כדאי לך לקנות כרטיס מסך חדש

ועוד שיפור מבורך עוד איזה שנה משהו כזה יהיה להוסיף עוד שתי סטיקים של 512 ככה שיהיה לך 2 ג'יגה

מחשב תותח (במיוחד המעבד) תתחדש !

פורסם

תתחדש אחלה מחשב הוא יספיק הרבה יותר משנה טוב אולי לא הרבה יותר אבל יותר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחים שלי הורדתם לי אבן מהלב אתם לא יודעים כמה קשה עבדתי בשביל לגייס את הכסף (אני בן 15)

פורסם

הנה בסוף זה השתלם לך כל המאמץ הזה

פורסם

אתם סתם מזיינים תשכל כל היום כל היום... ה9800PRO שלי(שעובד כXT ואפילו קצת יותר) מריץ היום כל משחק(כל משחק..) על הגדרות מידיום-HIGH עם פילטרים חוץ מגוסט רקון החדש. הכרטיס שלי כבר בן יותר משנתיים ויצא מלפני לא מעט זמן(יותר מ3 לדעתי)

שקניתי אותו הוא לא היה הכי חזק בשוק - היה אז 6800ULTRA ואלו - ועדיין - הוא נחשב לכרטיס לא חלש היום ומריץ משחקים על הצד הטוב ביותר.

ככה שלבנאדם למעלה ולעוד הרבה אחרים עם 7600GT וכרטיסים דומים אין בכלל מה לדאוג בקשר לאריכות ימים של המחשב - במיוחד לא לכרטיס מסך.

פורסם

הזיכרון קטן מדי היית צריך 2 כפול 1024

פורסם

תתחדש! מחשב פצצה.

מקווה לראות את אותו המעבד אצלי בקרוב.

פורסם

אתם סתם מזיינים תשכל כל היום כל היום... ה9800PRO שלי(שעובד כXT ואפילו קצת יותר) מריץ היום כל משחק(כל משחק..) על הגדרות מידיום-HIGH עם פילטרים חוץ מגוסט רקון החדש. הכרטיס שלי כבר בן יותר משנתיים ויצא מלפני לא מעט זמן(יותר מ3 לדעתי)

שקניתי אותו הוא לא היה הכי חזק בשוק - היה אז 6800ULTRA ואלו - ועדיין - הוא נחשב לכרטיס לא חלש היום ומריץ משחקים על הצד הטוב ביותר.

ככה שלבנאדם למעלה ולעוד הרבה אחרים עם 7600GT וכרטיסים דומים אין בכלל מה לדאוג בקשר לאריכות ימים של המחשב - במיוחד לא לכרטיס מסך.

:xyxthumbs:

מחזק

לי יש RADEON 9700 PRO והוא מריץ את FAR CRY יופי(הגדרות גבוהות)

קניתי אותו במחיר שעולה היום הX1900 XT בפברואר 2003

פורסם

:xyxthumbs:

מחזק

לי יש RADEON 9700 PRO והוא מריץ את FAR CRY יופי(הגדרות גבוהות)

קניתי אותו במחיר שעולה היום הX1900 XT בפברואר 2003

:screwy::nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים