פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ^^^1. בטוח שהביצועים טיפה יותר טובים?*כי אם זה ככה אז הם כמעט שווים כי ה Arctic-Cooling פחות רועש והזלמן קצת יותר טוב2. זה שה Accelero X2 קרור גדול יכול לגרום לאיזו שהיא בעיה בתוך המארז? (אולי במחזוריות האוויר בפנים?או משהו כזה) ?זה לא יפגע בשום מחזוריות באויר, והוא לא יכול להיות גדול מדי בשביל מארז, אתה רק צריך לבדוק שהכרטיס לא גדול מדי אולי, זה רק אולי יתפוס לך מקום לכרטיס PCI אבל אני מייח שאתה לא צריך את כולם, בקיצור אל תדאג לגודל3. זה לא קשור לשאלות הקודמות: פעם קראתי באיזה אשכול הודעה של מישהו שבה כתוב על קרור מסויים כמה דברים עליו כשהוא במאמץ וכמה דברים עליו כשהוא לא במאמץ... ^^^^^^^ מה זאת אומרת במאמץ? אפשר לשנות את העוצמה של המאוורר לבד? המאוורר משנה את העוצמה לבד? ???
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים קיבלתי היום את הכרטיס עם הזלמן וזה ניראה שיגעון הזלמן לא גדול כמו שחשבתי והוא מאד יפה עשיו נחכה לשאר המחשב... ניר
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר 1. מה זה מארז ATX ו?2. "זה לא יפגע בשום מחזוריות באויר, והוא לא יכול להיות גדול מדי בשביל מארז, אתה רק צריך לבדוק שהכרטיס לא גדול מדי אולי, זה רק אולי יתפוס לך מקום לכרטיס PCI אבל אני מייח שאתה לא צריך את כולם, בקיצור אל תדאג לגודל"יהיה לי כרטיס PCI, הוא יהיה כרטיס קול X-Fi Xtreme Musicה 1900XT יחסום / יפריע ל X-FI ו?3. על סמך מה אתם אומרים שהזלמן יותר טוב מה Accelero X2 ? ה Accelero X2 יותר שקט ממנו מה העוצמה של הזלמן? מה ה CFM שלו? (אם אתם לא יודעים מה העוצמה שלו אז אתם לא יכולים לדעת מי יותר טוב, והAccelero X2 יותר גדול אז רוה הסיכויים שהוא מקרר יותר טוב) אם יש לכם תשימו לינקים להשוואות ביניהם...
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים 1 תקן עבור מארזים כדי שתהיה חוקיות לגודל הלוח אם ספקים וכל השאר ..2 כניראה שלא .3 מיבחני ביצועים.. לא משנה עוצמה, לא משנה גודל כל עוד בשורה התחתונה הטמפ' נמוכה יותר .
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים הוא צודק, לא רק עוצמת המאוורר קובעת כשזה נוגע בקירור.צריך להיות לגוף קירור גם צלעות קירור טובות.זה גם למה אומרים גוף קירור למעבד/כרטיס מסך... ולא מאוורר ( יש כאלה שאומרים מאוורר אבל זה לא אמור להיות ככה ).אבל מה שכן, רק עוצמת הרעש של המאוורר קובעת עד כמה הגוף קירור מרעיש, כי הוא היחיד שעושה רעש בגוף קירור.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר 1 תקן עבור מארזים כדי שתהיה חוקיות לגודל הלוח אם ספקים וכל השאר ..2 כניראה שלא .3 מיבחני ביצועים.. לא משנה עוצמה, לא משנה גודל כל עוד בשורה התחתונה הטמפ' נמוכה יותר .1. תשים בבקשה לינק למבחני ביצועים...*לפני 10 דקות התקשרתי לנעה והם אמרו לי ששני הקרורים עם אותו ביצועיםהם פשוט מוכרים את הזלמן כי נגמר להם ה Accelero X22. ה Accelero X1 נתאים ל 7900GT ?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים 1. פורסם אפילו פה בתארד אחד כזה.. בעמוד 2 ..http://www.sudhian.com/index.php?/articles/show/751/6אם כי ניראה לי שהו טיפה אופטימי לטובת הזלמן ..2. לא חושב, הוא מתאים לGF78 ל PCI ולGF79GTX והם לא באותו גודל של ה 79GT...
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר 1. איך הוא מקרר:אפשרות א:המאוורר שואב את האוויר החם מגוף הקירור ופולט אותו אל תוך פנים המארזאפשרות ב: המאוורר מקרר את גוף הקירור (כי גוף הקרור מתחמם מהאוויר החם במארז)2. דרך אגב (פשוט חבל לפתוח עוד דיון ל קרור כ.מסך) א. הקרור של ה 7900GT שקט? ב. הקרור של ה 7900GT טוב? ב. איזה קרור מקרר יותר טוב: הקרור סטוק של ה 7900GT או ה X1 ?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים 1. שואב אוויר מהמארז ומעיף אותו על הסינק ומישם לסינקים של הזיכרונות .2.א אין לי ניסיון אישי איתו אבל בביקורות הוא יוצא דיי רועש . ב לא משהו ג X1 בוודאי , אבל הוא כניראה לא מתאים .
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים נועה מציעים גם בנדל של X1900XT עם זלמן VF900 ביצועיו עולים על הACCELERO X2 רכשתי את הכרטיס עם הזלמןנעזרתי בהחלטה בלינק הזה:http://www.sudhian.com/index.php?/articles/show/751/6נירהזלמן טוב יותרתיקרא בלינק השוואת ביצועיםניר
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים 1. איך הוא מקרר:אפשרות א:המאוורר שואב את האוויר החם מגוף הקירור ופולט אותו אל תוך פנים המארזאפשרות ב: המאוורר מקרר את גוף הקירור (כי גוף הקרור מתחמם מהאוויר החם במארז)2. דרך אגב (פשוט חבל לפתוח עוד דיון ל קרור כ.מסך) א. הקרור של ה 7900GT שקט? ב. הקרור של ה 7900GT טוב? ב. איזה קרור מקרר יותר טוב: הקרור סטוק של ה 7900GT או ה X1 ?מה 7900GT עכשיו??? לא אמרתה שאתה רוצה את ה-1900XT??? הוא יותר טוב, אל תתפשר בגלל קירור זה יהיה ממש ממש דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.