פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תברר תאימות של הזיכרונות ללוח לדוגמא קראתי ברשת על הזיכרונות האלה שלא עובדים טוב עם לוח של אסוס PW5 אם אני לא טועה תבדוק טוב לפני שאתה קונה לוח שלא יהיה לך בעיות איתם , אגב אחלה זיכרונת תתחדש
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תוציאו מהראש שאין לוחות טובים לקונרו מתחת ל-800 שקל יש מספיק לוחות, אם לא מתוכנן OC הם יעשו את העבודה יופי בדיוק מה שאמרתי להם ליאור
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר תברר תאימות של הזיכרונות ללוח לדוגמא קראתי ברשת על הזיכרונות האלה שלא עובדים טוב עם לוח של אסוס PW5 אם אני לא טועה תבדוק טוב לפני שאתה קונה לוח שלא יהיה לך בעיות איתם , אגב אחלה זיכרונת תתחדשגם אני קראתי על בעיות תאימות עם לוחות אם של ASUS אבל גם קראתי ש-ASUS הוציאו עידכונים לביוס כדי לתקן את בעיות התאימות.בכל מקרה אני מתכוון לקנות לוח של Gigabyte ולא ראיתי שרשמו שיש בעיות תאימות עם לוחות אם של חברות אחרות חוץ מלוחות אם של ASUS.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2006 בשעה 23:26:36אם אני קונה מעבד קונרו אני רוצה לוח אם שתומך:1. ב-SLI, אפילו אם רק כל כרטיס מסך פועל ב- PCI-E x82. בזכרונות בתדר של 800mhzושיש לו כרטיס קול וכרטיס רשת סבירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.