עבור לתוכן

הוינדוס דורש ממני לפרמט את הכונן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהממ,

אם רצית לשחזר קבצים למה פירמטת את הדיסק?!

כי לא הייתה לי ברירה אחרת כשניסיתי להיכנס קפצה הודעה"disk is not formatted bla bla bla" ואז ניסיתי את התוכנה pc inspector והתלהבתי שבסריקה היא מצאה המון קבצים אבל אז התאכזבתי שראיתי שהכל זבל חסר תועלת חצאי קבצים שלא פועלים בכלל ואז פירמטתי עוד פעם ובכלל התוכנות לא מוצאות כלום עכשיו טוב לא משנה חבל על התמונות בעיקר אבל אפשר לחיות בלעדיהן זה לא כזה נורא

פורסם

חבל שפירמטת.

בתהליך הפירמוט בעצם כותבים אפסים בכונן וכך מוחקים את כל מה שהיה עליו.

פירמוט מהיר מוחק רק את האינדקס שבו נשמרו מיקומי הקבצים, אבל זה מספיק בשביל להפחית משמעותית את הסיכוי למצוא קובץ שהיה קיים בכונן.

היינו צריכים להזכיר לך שאסור לבצע שינויים בכונן לפני שמנסים את כל תוכנות השחזור.

פורסם
  • מחבר

אבל מה הייתי יכול לעשות אם לא הייתי מפרמט? ודרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה לפני שפירמטתי והיא לא הצליחה לפעול על הכונן וגם ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והוינדוס אמר לי שבכונן F הוא לא יוכל לטפל אז ממילא לא ביצעתי את השיחזור...

פורסם

עזוב, מה שהיה היה.

היית יכול לנסות תוכנות אחרות.

השיחזור של וינדוס לא משחזר כוננים שניזוקו בצורה כזו.

בגלל שוינדוס הטיפשי הזה טחן לך במוח "לפרמט! לפרמט!" אז זה מה שעשית.

זה כמו לשרוף את הבית בגלל שאיבדת את המפתח לדלת...

פורסם
  • מחבר

חח אבל ניסיתי לפרוץ דרך כל החלונות של הבית ולא עבד :nixweiss: התוכנות עצמן לא הצליחו לפעול על הכונן לפני שפורמט...אז כנראה שלא הייתה ברירה

פורסם

התוכנות שאתה ניסית...

התוכנות הנורמליות כלל לא משנה להן אם הדיסק מפורמט או לא. אסור לעשות כלום לדיסק כדי לא לגרום עוד נזק.

צריך גם לדעת להשתמש בתוכנות, הן לרוב לא פשוטות.

בכל מקרה, עכשיו לדעתי די אכלת אותה, ותאלץ לוותר על הקבצים אלא אם בא לך לבצע שחזור מאוד יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים