פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'(ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים לא לפרמט!!!כנראה שיש בעיה בכונן ולכן החערכת לא מצליחה לקרוא אותו ומניחה שהוא לא מפורמט.אחרי פירמוט הרבה יותר קשה לשחזר את המידע.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר אז מה לעשות? אם זה היה הכוננים האחרים אז לא היה איכפת לי אבל דווקא הכונן הזה שיש בו את המידע הכי חשוב שלי ודרך אגב המחיצה השנייה שהיא על אותו הכונן כן עובדת
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אולי תנסה לשנות את סוג המערכת קבצים שעל הדיסק הזה?יש כזאת פקודה ששמים ב RUN
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים ברור אבל מי אמר שזה NTFS?זה ויכוח טיפשי.פותח הת'ראד, אתה יודע איזה מערכת קבצים הייתה לך שם?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר כשאני פותח מידע על הכונן רשום:Filae system:RAWמה שאני יודע זה שהמחיצה השנייה שהיא על אותו כונן היא NTFS ולמחיצה הזו יש לי גישה משום מה אני לא מבין מאיפה צצה השגיאה הזאת
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים נדפק לך ה-FAT שעל הכונן.תוכנת שיחזור קבצים טובה תאפשר לך לשחזר חלק מהקבצים. אולי.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר טוב אין ברירה אז אני חייב לפרמט? ויש לי שאלה בקשר לשיחזור:אם התוכנה מוצאת משהו אז היא תמצא את הקובץ שלם או רק חלקים ממנו(שזה חסר תועלת)?
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מחבר טוב עשיתי פירמוט מהיר וניסיתי תוכנת שיחזור לחינם היא מצאה קבצים בלי קשר שלא פעלו
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אהממ,אם רצית לשחזר קבצים למה פירמטת את הדיסק?!בכלאופן, תוכנות שונות יתנו תוצאות שונות.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים איזה סוג קבצים רצית לשחזר?אם זה תמונות או סרטים יש את Digital Image Recovery שהיא טובה וחינמיתאבל מה שמבאס בה שהיא לא משחזרת את הקבצים עם השם המקורי שלהם אלא בתור IMAGE 1 IMAGE 2 וכו'יש את restoration שגם היא חינמית ויכולה גם לסרוק סקטורים והיא לכל סוגי הקבצים, ויש עוד אלף אחרותhttp://www.snapfiles.com/get/restoration.html זה לינק לrestorationמסתבר ש digital image recovery כבר לא חינמית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.