עבור לתוכן

EVIL BF2 PATCH

Featured Replies

פורסם

אמרתי לך כבר... נכנסתי למשתמש שלי-לפרטים שלי אבל איך אני מעלה את זה בתור חתימה?

ואתה בטוח שאם אני יכנס לסרבר של ranked ויבחר את הassult למשל (פתחתי את ה g3 ואת הסנייפר) אז זה ישר יעשה את זה?

אני יכול לפתוח את כול הנשקים במשחק או רק חלק... ואם אני ישתמש ב חבילת הרחבה (sf) זה ייתן לי נשקים חדשים שאני יוכל להשתמש ב bf2?

ודבר אחרון.... איך אני מגדיל את המפה ב single player?

(כמה שאלות! :silly:)

ת'נכנס לפרטים ואז לוחץ על signature שם בתפריט.

אם אתה תיכנס לסרבר ראנק, תלחץ על החץ שמהבהב לך לייד הנשק של האסולט ותראה ת'G3, כנ"ל בקשר לסנייפר (אני לא מבין למה צריך לשחק עם הנשקים הפותחים, חוץ מהסניפרים יש לכם נשקים מעולים בלי פתיחה בכלל =\ כמו הAK והM16 נשקים מעולים...)

אתה יכול לפתוח את כולם אבל אתה צריך להגיע לרמה גבוה, משהו שיהיה לך 50K נק', אבל זה לא שווה שוב, כי לפי דעתי תפתח ת'סניפרים וזהו =\ אתה לא צריך שום נשק תוספת כי יש אחלה נשקים בהתחלה.

בקשר לSF, כן.

בקשר לSP, לא אתה לא יכול להגדיל ת'מפה, ת'רוצה לשחק על מפה גדולה בשביל לטוס, תפתח דרך הMULTI שרת LAN עם מפה של 64 ואז תוכל לטוס בשקט אבל לשחק נגד בוטים לא תוכל על מפה גדולה.

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה....

אני נכנס ל bf2 ויש לי בכול השרתים פינג של 500+ :o.... יש לי רשת בבית וכיביתי את המחשב השני לגמרי כי היו בו תוכנות הורדה.... כיביתי את המשחק ונכנסתי מחדש ועדיין יש לי פינג גבוהה... כיביתי את ה limewire כי זו התוכנה היחידה שפעלה אצלי.... ועדיין יש לי פינג גבוהה.... מה אני עושה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים