פורסם 2007 בפברואר 1918 שנים פרוייקט מדהים... כל הכבוד עברתי על כל העמודים, והמארז נראה ממש יפה אני כבר רוצה לראות איך הכל יראה בסוף..... מחכה לעידכונים
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים נפלט לך אפצ'י באמצא המילה ? ארץ נהדרת...........! בקשר לפרוייקט: :eek2: :eek2: אתה מוכשר ברמות מטורפות(אין דרך לתאר את זה במילים,כמו שכבר אמרו פה)!!!!!!!!!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מדהים, העברתי שעתיים בלקורא את כול ה88 עמודים הללו, והזמן עבר בטיל D: בכול מקרה קבל ח''ח מחכה בקוצר רוח לעדכון הבא!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מדהים, העברתי שעתיים בלקורא את כול ה88 עמודים הללו, והזמן עבר בטיל D: בכול מקרה קבל ח''ח מחכה בקוצר רוח לעדכון הבא! מ-ש-ו-ע-מ-ם ! ואחלה פרויקט!
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים מה משועמם? גם אני עשיתי את זה, אבל למזלי עשיתי את זה כשהפרויקט עוד היה בבערך 60 עמודים
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים מחבר טוב אנשים... זה גמור!!!!. אחרי כמעט חצי שנה הגעתי לסוף. הנה כמה תמונות של המערכת רצה בתוך המארז. אני ינסה להשיג תמונות טובות יותר במהלך הימים הקרובים
פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים ואו זה מעולה אתה יודע עם תשים כמה לדים אדומים מכוונים על ההיטסינק זה יראה מעולה עוד יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.