פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים וואי, תסתכלו, היו 3 אנשים שהצביע-0 על הפרויקט, אחד 1 ואחד 2 ( היה גם 5, אבל עוד מילא, בוא נניח שהמצביע שכח לשים משקפיים ). למה לעזאזל הם הצביעו ככה? זה די ברור שהם לא חושבים שזה מה שמגיע לפרויקט, אז למה להיות מניאקים ולדפוק את הממוצע???
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים נו באנת מה זה משנה..העיקר שמבצע פרוייקט מודע לכישורים שלו ולמוד שלו..מה שאחרים חושבים זה לא ממש חשוב למרות שזה נחמד לשמוע דעה..זה גם כך ילדים קטנים שלא מכירים את התחום וסתם מצביעים בשביל לעצבן.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר איזה מאוורים אתה שם? ואולי תפרסם תמונה של איך סידרת את המאור הקדמי?מאוורר בגג מקורי של טרנספורמר, כל השאר מאווררי 120מ"מ thunderblade של thermaltake למה אתה מתכוון בדיוק איך סידרתי את המאוורר?נו באנת מה זה משנה..העיקר שמבצע פרוייקט מודע לכישורים שלו ולמוד שלו..מה שאחרים חושבים זה לא ממש חשוב למרות שזה נחמד לשמוע דעה..זה גם כך ילדים קטנים שלא מכירים את התחום וסתם מצביעים בשביל לעצבן.מסכים ב 100%. אם יש מישהו שחושב באמת שהפרוייקט הזה לא שווה כלום אז שיבוא ויגיב בפומבי ולא סתם יצביע ויחשוב שהוא מצחיק. אני יכול לקבל ביקורת בונה, אין לי שום בעיה עם זה ואני ממש לא מתעצבן מילדים קטנים שבאים וחושבים שהם יודעים הכל וכל מה שהם אומרים זה נכון.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים שמע SSR אני עובר על זה כבר שבוע ואין התקדמות... אתה כבר חייב לסדר עוד איזה משהו! :'(
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים למה אתה מתכוון בדיוק איך סידרתי את המאוורר?אמרת ששינת את הגריל במאוור הקדמי לא?
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים למי איכפת מהסקר העיקר האיכות וההשקעה שהוכנסו למארז המדהים הזה.... תמשיך כך...
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים לא הייתי שבוע וחצי בבית וכשחזרתי קיוותי לראות התקדמות מטורפת אבל לא נורא!יפה לגמרי פשוט בטירוף.. אני חושב שאני אוכל לקרוא לו האידיאלי לדעתי. :]באמת צל"ש!מחכים לעידכון רציני...
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים יופי של עבודה!! כבר הרבה זמן אין עידכון. זה בשל שאתה עסוק? או שאתה עובד על הפרויקט?
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים מחבר באמת תודה על כל התגובות ואני ממש מצטער על החוסר של עדכונים אבל ממש אין לי זמן לעבוד על הפרוייקט בזמן האחרון. מה גם שמחר אני טס לארה"ב לשבוע, אני מאמין שכשאני יחזור יהיה לי זמן לסיים את הפרוייקט, ממש לא נשאר הרבה, רק להסדיר את התאורה ולהתקין את המערכת. אז תהיו סבלניים, בסוף זה ישתלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.