פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר תודה לכולם יובל: כל גריל 80מ"מ עלה בסביבות 4$ גרילים של 120מ"מ עולים בסביבות 5$ טוב כיוון שמזמן לא הייתה התקדמות ממשית בפרוייקט החלטתי לפנק אותכם בקצת מהניסויים שערכתי "מאחורי הקלעים" דבר ראשון שיחקתי קצת עם האפקטים של BRUSHED והחלטתי לעשות את זה גם לתושבת ספק כוח שעשיתי עוד מזמן. לאחר מכן ריססתי עליה שכבת לקה, שאותה החלקתי עם נייר 2000 ועשיתי לה פוליש. התמונות ממש לא מראות את היופי האמיתי של החלק המוגמר. לפני ואחרי וקצת תקריבים ועוד דבר. הצבע הגיע!!! עשיתי היום כמה ניסויים על איזה גריל של רמקול שמצאתי בעבודה. הצבע המקורי היה לבן. שייפתי אותו קצת עם נייר 360 ומים רק כדי לחספס את הצבע ובתהליך הצביעה תקריב על הצביעה ;D ואחרי שכבת לקה והמוצר המוגמר שבוע הבא אני יכין את השלדה והפאנלים לצביעה ובתקווה גם יצבע הכל
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים וואי, ממש יפה!!! אבל זה נראה כאיל הצבע בלי הלקה נראה יפה יותר, אני חושב שזה קשור בתמונה אולי, בכול מקרה, ממש יפה
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים זהו צבע דו שכבתי, הלקה נועדה להגן על הצבע. וזה נשאר אותו צבע בדיוק?כי בתמונה עם הלקה לא יצאה הכי ברורה, והצבע שם נראה פחות טוב.ובקשר לגריל של המתכת, כל גריל ממתכת מגביר את הרעש?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר הצבע נשאר אותו דבר פשוט הוא נהיה מבריק.בקשר לגרילים, אני יעשה הסבר קצת מדעי. זרימת אוויר דרך הגריל יוצרת מערבולות וזה בעצם הגורם לרעש. ככל שהגריל יותר צפיף, יהיה יותר רעש. ככל שלגריל יש יותר פינות חדות יהיה יותר רעש
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים אם לפי מה שאתה אומר אפקט הBRUSHED יצא לא טוב בתמונה אז קשה לדמיין כמה יפה זה במציאות.והצבע ממש ממש ממש יפה. מחכה לראות את הכל מורכב וצבוע. :] מחכה לעוד עידכונים דומים.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים הצבע נשאר אותו דבר פשוט הוא נהיה מבריק.בדיוק אותו אפקט - כמו שתצלם דרך ניילון..זה "מעוות" קצת את התמונה, אך במציאות נראה יותר יפה.. SSR: מתי נראה את המארז צבוע?, ושל איזו חברה הצבע? (דופלי? דו פון?)
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר תודה לכולם אלי: המארז יצבע בתחילת שבוע הבא, הצבע של SIKKENS ערכתי קצת את התמונות שתראו את הצביעה של הרשת ביותר פרטים. הנה
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים יפה! אייר בראש אני כבר יכול להתחיל לחלום על היום שבו אתה ואלי תחברו יחד ותתחילו פרויקט יחד
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים הצבע נשאר אותו דבר פשוט הוא נהיה מבריק.בקשר לגרילים, אני יעשה הסבר קצת מדעי. זרימת אוויר דרך הגריל יוצרת מערבולות וזה בעצם הגורם לרעש. ככל שהגריל יותר צפיף, יהיה יותר רעש. ככל שלגריל יש יותר פינות חדות יהיה יותר רעשובגריל מבד, כלומר שזה הרבה חוטים כאלה, אז אין רעש כזה? יותר מרעיש? פחות?למה יש לי גרילים מבד, והם ממש מחלישים את המאוורר, אבל המארז נקי לחלוטין!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.