פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני מצטער שאני מתפרץתגידו יכול להיות מצב שתושבת של לוח מתאימה למעבד מסוים אך הלוח לא תומך באותו מעבד??
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני מצטער שאני מתפרץתגידו יכול להיות מצב שתושבת של לוח מתאימה למעבד מסוים אך הלוח לא תומך באותו מעבד??כמובן, אם מדובר למשל במערך שבבים אשר אינו תומך בריבוי ליבות אך מדובר במעבד כפול ליבה.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אההה אוקיי הבנתי!!יש כמובן גם דרישות מתחים, בקר פנימי וכו'.לעתים עדכון Bios נחוץ.
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים כמובן, אם מדובר למשל במערך שבבים אשר אינו תומך בריבוי ליבות אך מדובר במעבד כפול ליבה. :s05: יש דוגמא למצב כזה?כי אם כן אז מגדירים את הלוח כלא תואם לא?אם הלוח תואם הווה אומר שהוא תואם בסוקט ובבקרים .מאוד הייתי רוצה לקבל דוגמא ללוח שמתאים למעבד בסוקט אבל המחשב לא יעבוד כי:יש כמובן גם דרישות מתחים, בקר פנימי וכו'.לעתים עדכון Bios נחוץ.
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים מעבד C2D ולוח שלא תומך בו מעבד Pentium D עם צ'יפסט 915 או 925 לא הבנתי,או שלא הסברתי מקודם:יכול להיות מצב שאקנה לוח אם שמתאים לסוקט 775(אחד מהקונרו E6300 נניח),ארכיב את המעבד והמחשב לא יעבוד כי הבקר לא מתאים??כאילו..אתה רציני? או מעבד פנטיום D עם סוקט מתאים(775) שלא יעבוד בלוח מסויים כי הבקר הוא 915/925?פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה,אבל סליחה על הנידנוד לא ברור לי איך יכול להיות דבר כזה?איך אני יכול להבטיח תאימות בין הלוח למעבד?להכנס לאתר ולראות תאימות למעבדים? וסתם שאלה על הדרך:האם המעבדים צריכים להתמך ע"י WIN/SP2 או שאין קשר?כלומר יכול להיות מצב שמחשב חדש אינטל D לא יהיה יציב כי הוא רק עם SP1? תודה. עריכה:חחח מזל טוב לי.ראיתי שאני ZONE FREAK....
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים כן אני רציניזה פשוט לא יפעלוכן הדרך הכי טובה זה לשאול, לבדוק CPU Support, לבדוק גירסת לוח, גירסת BIOSללוח לא משנה אם זה SP1 או SP2אבל הלוחות אם מהזמן האחרון לא תומכים ב-Win 98/ME
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.