פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים יש לי פנטיום 4 2.4 - בן 3 שנים בערך2 ג'יגה זיכרון וכל השיט ....אני קונה מחשב חדש בקרוב - אני רוצה לעשות בדיקת בנץ שתיתן לי מספר אחד או שניים שאוכל להשוות עם אותה בדיקה במחשב החדשבגדול .. זה בשביל להרגיש שהיה שווה את הכסף ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים אני לא חושב שיש דבר כזה... ז"א..יש בנצ'ים לכ.מסך למעבד זיכרונות וכו'... מה שכרגע עולה לי בראש זה רק 3DMARK שנדמה לי שעושה שיכלול של כל הרכיבים במחשב ונותנת לך תוצאה..אבל לא בטוח... בכל מקרה..תתן ת'מפרט של החדש ואנשים יגידו לך אם זה יהיה שיפור גדול או לא..
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים הגרסא המלאה עד כמה שידוע לי היא לא חינמית....יש פה דמו באתר שאתה יכול להוריד ואני חושב שגרסא 05...בוא תגיד לנו את המפרט ויכול להיות שתוכל לשכוח מהבנצ'ים...לא צריכים בנצ'ים כדי לדעת שקונרו למשל הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהמעבד שלך
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר אני מבין שזה הרבה^6 יותר טוב אבל זה נחמד להשוות מספריםאין סיבה (פרט למשחקים ורינדור) להחליף את המחשב הוא עובד יפה גם ככהאיזה בדיקות עושים לזכרונות? (הישנים) ולמה משווים את הבדיקות?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר GA-965P-DS4 E6400PQI 1GB 667MHz PC5300 TURBOPQI 1GB 667MHz PC5300 TURBOGeForcePCX7300GTPoseidon מארזWD3200KS הרד-דיסק (יש לי עוד 2 כאלה ואני אעשה RAID 5)נראה לי גם ספק של ליברטי .....אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי עוד חודש-חודשיים אני אתחיל להתלמד בענייןכל השאר צורבים ועניינים יש לי ....
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים תריץ 3DMARK ותנסה...וזה שיפור גדול-לא צריכים בנצ'ים בישביל זה...לך לפורום "מפרטי מחשב" יתנו לך תשובות יותר ספציפיות אני חושב וגם אולי ילטשו לך קצת את המפרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.