עבור לתוכן

local ip תקוע ומונע ממני להיכנס לאתרים ולשחק ברשת..

Featured Replies

פורסם

לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר..

עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1

ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח..

עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר

403 Forbidden

Unauthorized IP address.

בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח :)

תודה רבה רבה מראש :)

פורסם

ה IP שלך לא תקוע, הוא סטטי (אתה יכול לשנות אותו לדינמי, אבל אז לא חושב שתוכל להתחבר לאינטרנט בכלל)

אני מניח שבאיזשהו שלב היה לך או שעכשיו יש לך מודם אלקטל שחור ישן שטוח עם 5 מנוורות (אחלה מודם)

אם אתה מצליח להכנס לאינטרנט (אתה מתחבר בחייגן ?) אז הכל בסדר

וה- IP הזה לא קשור לבעיות שלך.

אתה לא אמור להגיד לחבר שלך "תתחבר אלי ל IP 10.200.1.1. אלא שיתחבר ל IP החיצוני שלך, שהספקית נותנת לך

בקיצור, אם אתה רוצה עזרה, תהיה בן אדם ותגיד לנו איך בדיוק אתה מחובר

מחשב אחד מחובר למודם אחד (איזה מודם) ? אתה משתמש בחייגן ?

או שזאת רשת עם נתב וכמה מחשבים (איזה מודם, איזה נתב) ?

אתה מצליח להתחבר לאינטרנט ? רואה אתרים "רגילים" ? גוגל , נענע ואללה CNN ?

איזה אתרים בדיוק חוסמים אותך לפי IP ? אולי זה אתרים שחוסמים את הספקית שלך או בכלל את ישראל

פורסם
  • מחבר

ה IP שלך לא תקוע, הוא סטטי (אתה יכול לשנות אותו לדינמי, אבל אז לא חושב שתוכל להתחבר לאינטרנט בכלל)

אני מניח שבאיזשהו שלב היה לך או שעכשיו יש לך מודם אלקטל שחור ישן שטוח עם 5 מנוורות (אחלה מודם)

אם אתה מצליח להכנס לאינטרנט (אתה מתחבר בחייגן ?) אז הכל בסדר

וה- IP הזה לא קשור לבעיות שלך.

אתה לא אמור להגיד לחבר שלך "תתחבר אלי ל IP 10.200.1.1. אלא שיתחבר ל IP החיצוני שלך, שהספקית נותנת לך

בקיצור, אם אתה רוצה עזרה, תהיה בן אדם ותגיד לנו איך בדיוק אתה מחובר

מחשב אחד מחובר למודם אחד (איזה מודם) ? אתה משתמש בחייגן ?

או שזאת רשת עם נתב וכמה מחשבים (איזה מודם, איזה נתב) ?

אתה מצליח להתחבר לאינטרנט ? רואה אתרים "רגילים" ? גוגל , נענע ואללה CNN ?

איזה אתרים בדיוק חוסמים אותך לפי IP ? אולי זה אתרים שחוסמים את הספקית שלך או בכלל את ישראל

טוב דבר ראשון כן אני מחובר מחשב-מודם(האלקטל שציינת)-נקודה כמו שאמרתי

אני מתחבר דרך חייגן ומצליח להתחבר לאינטרנט אך לפעמים יש בעיות מהירות(גם זה מאז שחיברתי את הרשת..)

לא אמרתי לחבר שלי להתחבר אליי ל10.200.1.1 אבל לדוגמא אצלו יש רשת והיה רשום לו בתוך המשחק את האייפי שלו,בגלל זה זה מוזר

ניסיתי לגרום לכרטיס רשת לקבל כתובת IP אוטומטי אבל כמו שציינת אי אפשר להתחבר לאינטרנט כך

עכשיו האתר שחוסם אותי חוסם אנשים שלא פעילים בו תקופה מסויימת..בלי קשר לישראל כי כל החברים שלי רשומים אליו,ולחבר אחד הייתה בעיה זהה והוא אמר לי שהוא ניתק את הראוטר שלו מהחשמל לכמה דקות ואז האייפי השתנה והוא חזר לגלוש באתר כרגיל...הבעיה שאני לא מחובר לראוטר..

פורסם

קודם כל אין טעם וצורך לצטט הודעה שנמצאת בדיוק מעליך, זה די טיפשי, תחשוב על זה אני בטוח שתסכים איתי

דבר שני, שוב - ה IP הזה 10.200.1.1 הוא תקין לגמרי, ולא קשור לבעיות שלך

זה ה IP של כרטיס הרשת שלך, אתה צריך כזה IP בשביל שתוכל "לחייג" למודם (המודם הוא ב 10.0.0.138)

האתר שחוסם אותך - אם הוא חוסם לפי אייפי, אז זה אייפי חיצוני בלבד, אי אפשר לחסום לפי IP פנימי

ואם ניסית להתנתק ולהתחבר שוב (עם החייגן שלך) ועדיין אתה חסום שם, אז 2 אופציות שאני חושב עליהן :

- הם חוסמים את כל הספקית שלך או את ישראל באופן כללי

- הם חוסמים אותך בדרך אחרת, לפי מזהה מסויים מהמחשב שלך

פורסם
  • מחבר

כן אבל אתה אומר את זה אחרי שאני אומר שאצל כל החברים שלי זה תקין,וגם ציינתי מה שאתהר כותבת שהIP שלי לא מזוהה...

אבל עזוב את זה..

אז למה אני לא יכולתי להתחבר למשחקי רשת..בעבר יכולתי..ומאז שאני התקנתי תרשת זה כאילו משהו חוסם אותי מלהתחבר לאנשים אחרים

פורסם

ולחבר אחד הייתה בעיה זהה והוא אמר לי שהוא ניתק את הראוטר שלו מהחשמל לכמה דקות ואז האייפי השתנה והוא חזר לגלוש באתר כרגיל...הבעיה שאני לא מחובר לראוטר..

ניתוק ראוטר מחשמל + החזרה = ניתוק החייגן + חיבור בחזרה

זה בדיוק אותו דבר

אם זה לא פותר לך את הבעיה באתר, ראה את כל מה שכתבתי למעלה

חוץ מזה, מדובר פה על אתר אחד בלבד, מה שמראה שזאת לא איזשהיא בעיה כללית אצלך

בקשר למשחקי רשת - לאיזה IP אתה מנסה להתחבר בדיוק (אני רק רוצה לוודא שזה לא בטעות גם איזה IP פנימי של איזושהיא רשת)

והאם יש לך FIREWALL כלשהו ? ניסית לנטרל אותו ולנסות ?

שוב, צא מהסרט ש ה 10.200.1.1 גורם לבעיות, זה לא זה, זה דברים אחרים, במחשב, כנראה לא קשורים לרשת שהייתה או לא הייתה לך.

פורסם
  • מחבר

לא לא זה IP חיצוני חבר שלי כבר אירח עשרות פעמים באינטרנט זה לא זה...

אני באמת מתוסכל ואין לי שום פייר וול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים