פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים קניתי bf2 ועכשיו יש את ה קוד משחק שצריך להזין.. ואני כותב את הקוד בדיוק כמו שכתוב לי בכריכה שם וזה לא עובד לי... מה לעשות?
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר זה אומר שלא כתבתי את זה כמו שצריך ואני אומר לך כתבתי את זה בדיוק כמו שכתוב בכריכה
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים חח אין מצב ( אז איך נוכל לעזור לך תסתכל יותר טוב,תקליד מאתחלה ואז תעבור אם ה CD-KEY על מה שכתבת אולי תימצא משהו,או שאולי אתה מתבלבל בין אות למספר :coolman:
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר כתבתי את cd key לפחות 6 פעמים.. נסיתי לבדוק אפילו אם הקוד הפוך והקלדתי אותו הפוך... כלום לא עוזר
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מה אני אגיד לך תצלם אותו מהקופסא ותראה איך כתבת אותו סתם :alcoholic: או שתעשה את זה בפרטי על תדאג יש לי BF2 ואני לא צריך CD-KEY
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים מחבר איזה יופי... אני מתקשר למרכז תמיכה שם פעם אחת והם אמרו לי תשאיר שם וטלפון ונחזור אלייך (הם סוגרים עוד שעה בערך אז רציתי לראות מה קורה עם זה) ואז התקשרתי שוב ואמרו לי שרק ביום ראשון הם מתעסקים במשחק הזה...
פורסם 2006 באוגוסט 1119 שנים חחח אז תצלם את ה CD-KEY שלך על הקופסאתשלח לי לפרטי ואז תכתוב מה אתה כתבת ואז נראה מה הטעות!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.