עבור לתוכן

הקרב על הדור השלישי, איזה קונסולה תקבל יותר משחקים בלעדיים (התשובה בפנים)

Featured Replies

פורסם

....................והמנצחת היא Xbox360

באסה, חשבתי שה PS3 תקח

משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה

image003.gif

משחקים בלעדיים לפי קונסולה

exclusives.gif

ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת,

מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה

ל PS3 יש בלעדיים כמו

Devil May Cry 4

Metal Gear Solid 4

וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים

אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי

וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו

אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני

פורסם

82 משחקים שמחיצתם ממוחזרים

לעומת זאת 55 משחקים ל WII שכמעט כולם משתשים בבקר החדשני של נינטנדו ;D

פורסם

למרות שאני חולה על ה-Wii אני לא כל כך שמח לראות את הנתונים האלה.

חוץ מזלדה כמעט כל המשחקים של נינטנדו ילדותייםומיושנים כמו מריו, סופר סמאש ועוד...

פורסם

ואיך אתה מגדיר "משחקים לא ילדותיים"?

פורסם

לפי מקור אחר יש ל-PS3 כ-200 משחקים בפיתוח:

http://www.joystiq.com/2006/08/10/ps3-2-down-200-still-in-the-works/

המקור הזה לא הזכיר את זה שגם אטרי גם SNK דחו פיתוח לPS3 לגמרי ועוד חברה לא מפתחת תWWE 2007

לPS3

חוץ מיזה חלק מהמישחקים מאוד רחוקים כמו GTA4 לדוגמה

בעינין פתיחת הדיון -ה360 הרבה זמן בשוק ככה שזה צפוי שכרגע יהיו לו יותר מישחקים בפיתוח

אבל הבעיה הגדולה שלו שאם בודקים ציוני מישחקים מגלים ש2 המישחקים הראשונים יצאו גם לPC

ולWII ולPS3 חלק מהמישחקים שאמורים להיות גדולים לא אמורים לצאת לPC לפחות לא בשנה שנתים הראשונות

ובעינין התינוקיות של נינטנדו אז סבבה מי שחושב שמאריו הוא תינוקי ומיתהלם מיזלדה ומטרויד וכו הפעם

יש תמיכה הרבה יותר גדולה של חברות צד שלישי ככה שלא צריך לידאוג בעינין ויהיו מספיק מישחקים גם למבוגרים

פורסם

לא הייתי מתלהב מהמספרים במיוחד, הם ספקולטיביים ביותר

ולפי דעתי היתרון כרגע של ה360 פשוט נובע שיש לו הכי הרבה ערכות פיתוח בשוק (כי הוא כבר שנה ומשהו שמיקרוסופט שולחת ערכות פיתוח בשבילו)

בשנה הבאה המספרים יתיישרו למשהו שיהיה די אחיד (בהנחה שנינטדו לא תחזור על טעויות העבר כמו בקוביה, וסוני יצליחו לשמור על הקשרים שלהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים