עבור לתוכן

רק נדמה לי או שיותר לא יוצאים משחקים טובים?

Featured Replies

פורסם

על מה אתה מדבר? איזו בדיוק עלילה הייתה לדום? או קויק? או דיוק נוקם? או כל הסייד סקרולרים/פלטפורמות שהיו אז?

זה גם לא נכון

אתה פשוט לא זוכר, היה סיוט להפעיל דברים. היה צריך כרטיס מסך כזה ולא את ההוא לפנות זיכרון בצורה כזו להעביר לשם ואז אולי זה היה עובד

ועדיין היו משחקים שדרוש מעבד חזק יותר (כמו 386 במקום 286 וכן הלאה)

היה אולי שנתיים בין 94 ל96 קצת אחרי וינדוס וקצת לפני כרטיסי מסך בצורה המודרנית שכל מחשב הפעיל כל משחק

• תגובות 36
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל המשחקים של פעם הריצו משחקים של פעם יותר מהר ממחשבים שאתה קונה היום ומשחק במשחקים של היום אבל שטויות זה לא כל כך נכון אבל בכל זאת יש משהו בזה.... ודפקה היו משחקים עם עלילות לא הרבה אבל אלו שהיו היו ממש מושקעות אני לא ממש זוכר איזה בדיוק אבל זכור לי......

פורסם

אבל בדוגרי אם כבר מדברים על זה אין כמו משחקים של פעם......

פורסם

אל תרשום שתי הודעות ברצף, אם ברצונך להוסיף משהו השתמש בכפתור העריכה

וזה בדיוק הקטע, אף אחד לא זוכר איזה אבל זכור לך. זה יותר דימיון הילדות שהשלים לבד עלילות מורכבות ומפותלות למשחקי יריות חסרי עלילה כלל

פורסם

לא הבנתי, אתה חושב שלHL2/EP1 אין עלילה בדיוק ? הוא משחק מעולה, מצויין אין מה לדבר יש לו ת'עלילה הכי טובה כמעט שאני מכיר במשחק FPS, אני חולה על משחקי FPS אז לא יכול להגיד על משחקים אחרים אבל בFPS אין מה לדבר על HL2 ובכלל EP1 גם משחק מצויין, קניתי את כולם ועד עכשיו אני משחק בהם אפילו שסיימתי אותם כי זה פשוט כייף! :silly:

פורסם

אני חושב שהשוק היום הרבה יותר טוב

1-קודם כל בPC אפשר להריץ גם אמולטורים ואז אתה מקבל המון מישחקים קלסים ומהרבה סיגנונות

ו3 חברות הקונסולות הגדולות קלטו את זה ויציגו שרותי הורדה למישחקים ישנים (למיקרוסופט כבר יש)

2-יש מכשירים כמו הנינטנדו DS שמחדש תסיגנון של פעם

לדוגמה קבלו סירטון של מאריו החדש

http://www.youtube.com/watch?v=9u7slMwxbC8

וגם נותן מישחקים מקורים כמו-

http://www.youtube.com/watch?v=BvdpmK2wDMk

(כן ניראה מוזר אבל קיבל ביקורות טובות)

3-יש מולטיפליר

4-הגרפיקה הרבה יותר טובה

5-הציוד העיקפי ישתפר בהרבה

6-יש מכשירים נידים נורמלים ולא רק טטריס והמכשירים הישנים של נינטנדו (לפני הגימבוי)

כה שהיום אתה יכול לשחק במישחקים הרבה יותר איכותים מדום1 איפה שאתה רוצה

פורסם

על מה אתה מדבר? איזו בדיוק עלילה הייתה לדום? או קויק? או דיוק נוקם? או כל הסייד סקרולרים/פלטפורמות שהיו אז?

זה גם לא נכון

אתה פשוט לא זוכר, היה סיוט להפעיל דברים. היה צריך כרטיס מסך כזה ולא את ההוא לפנות זיכרון בצורה כזו להעביר לשם ואז אולי זה היה עובד

ועדיין היו משחקים שדרוש מעבד חזק יותר (כמו 386 במקום 286 וכן הלאה)

היה אולי שנתיים בין 94 ל96 קצת אחרי וינדוס וקצת לפני כרטיסי מסך בצורה המודרנית שכל מחשב הפעיל כל משחק

במשחקים מבוססים על ויזואליות העלילה נהיתה טובה יותר כי ניתן להבין יותר טוב מה העלילה אבל במשחקי אסטרטגיה העלילות והעומק היה הרבה יותר חזק ממה שיש היום

אבל אני מוכרח להודות שהיו בעבר משחקים מרמה אחרת למשל C&C לגווניה עד RAD ALERT 2 ששם זה כבר התחיל להיות עלוב(WESTWOOD ז"ל)

WARCRAFT 1 ו2 ו3 STARCRAFT WOW

DUNE

חבל בעיקר בRTS רואים תניוון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים