פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים על מה אתה מדבר? איזו בדיוק עלילה הייתה לדום? או קויק? או דיוק נוקם? או כל הסייד סקרולרים/פלטפורמות שהיו אז?זה גם לא נכוןאתה פשוט לא זוכר, היה סיוט להפעיל דברים. היה צריך כרטיס מסך כזה ולא את ההוא לפנות זיכרון בצורה כזו להעביר לשם ואז אולי זה היה עובדועדיין היו משחקים שדרוש מעבד חזק יותר (כמו 386 במקום 286 וכן הלאה)היה אולי שנתיים בין 94 ל96 קצת אחרי וינדוס וקצת לפני כרטיסי מסך בצורה המודרנית שכל מחשב הפעיל כל משחק
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אבל המשחקים של פעם הריצו משחקים של פעם יותר מהר ממחשבים שאתה קונה היום ומשחק במשחקים של היום אבל שטויות זה לא כל כך נכון אבל בכל זאת יש משהו בזה.... ודפקה היו משחקים עם עלילות לא הרבה אבל אלו שהיו היו ממש מושקעות אני לא ממש זוכר איזה בדיוק אבל זכור לי......
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אל תרשום שתי הודעות ברצף, אם ברצונך להוסיף משהו השתמש בכפתור העריכהוזה בדיוק הקטע, אף אחד לא זוכר איזה אבל זכור לך. זה יותר דימיון הילדות שהשלים לבד עלילות מורכבות ומפותלות למשחקי יריות חסרי עלילה כלל
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים לא הבנתי, אתה חושב שלHL2/EP1 אין עלילה בדיוק ? הוא משחק מעולה, מצויין אין מה לדבר יש לו ת'עלילה הכי טובה כמעט שאני מכיר במשחק FPS, אני חולה על משחקי FPS אז לא יכול להגיד על משחקים אחרים אבל בFPS אין מה לדבר על HL2 ובכלל EP1 גם משחק מצויין, קניתי את כולם ועד עכשיו אני משחק בהם אפילו שסיימתי אותם כי זה פשוט כייף!
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים אני חושב שהשוק היום הרבה יותר טוב1-קודם כל בPC אפשר להריץ גם אמולטורים ואז אתה מקבל המון מישחקים קלסים ומהרבה סיגנונותו3 חברות הקונסולות הגדולות קלטו את זה ויציגו שרותי הורדה למישחקים ישנים (למיקרוסופט כבר יש)2-יש מכשירים כמו הנינטנדו DS שמחדש תסיגנון של פעם לדוגמה קבלו סירטון של מאריו החדש http://www.youtube.com/watch?v=9u7slMwxbC8וגם נותן מישחקים מקורים כמו-http://www.youtube.com/watch?v=BvdpmK2wDMk(כן ניראה מוזר אבל קיבל ביקורות טובות)3-יש מולטיפליר4-הגרפיקה הרבה יותר טובה 5-הציוד העיקפי ישתפר בהרבה 6-יש מכשירים נידים נורמלים ולא רק טטריס והמכשירים הישנים של נינטנדו (לפני הגימבוי)כה שהיום אתה יכול לשחק במישחקים הרבה יותר איכותים מדום1 איפה שאתה רוצה
פורסם 2006 באוגוסט 1219 שנים על מה אתה מדבר? איזו בדיוק עלילה הייתה לדום? או קויק? או דיוק נוקם? או כל הסייד סקרולרים/פלטפורמות שהיו אז?זה גם לא נכוןאתה פשוט לא זוכר, היה סיוט להפעיל דברים. היה צריך כרטיס מסך כזה ולא את ההוא לפנות זיכרון בצורה כזו להעביר לשם ואז אולי זה היה עובדועדיין היו משחקים שדרוש מעבד חזק יותר (כמו 386 במקום 286 וכן הלאה)היה אולי שנתיים בין 94 ל96 קצת אחרי וינדוס וקצת לפני כרטיסי מסך בצורה המודרנית שכל מחשב הפעיל כל משחקבמשחקים מבוססים על ויזואליות העלילה נהיתה טובה יותר כי ניתן להבין יותר טוב מה העלילה אבל במשחקי אסטרטגיה העלילות והעומק היה הרבה יותר חזק ממה שיש היוםאבל אני מוכרח להודות שהיו בעבר משחקים מרמה אחרת למשל C&C לגווניה עד RAD ALERT 2 ששם זה כבר התחיל להיות עלוב(WESTWOOD ז"ל)WARCRAFT 1 ו2 ו3 STARCRAFT WOWDUNEחבל בעיקר בRTS רואים תניוון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.