פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים שלום לכם קהילת HWzone אני מחפש לוח אם לAGP 939 64 bit ATA/ide האם יש דבר כזה בכלל ? ואם כן איפה אני קונה אותו או כמה הוא עולהכי אני רוצה לקנות מעבד של Amd 3200 64 939 ואני צריך מעבד ד"א יש מישהו שמוכר בזול 3200 + לוח?שישלח לי הודעה
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר אין כסף :\ יש לי רק איזה 600 שקל לשיפור ואני לא רוצה לקנות עוד הרד דיסק כי יש לי של ATA /IDE
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים לגבי המעבד והלוח תבדוק ב-TradeZoneלגבי לוח יש את ה-ASRock 939Dual-SATA2, ביחד עם מעבד יד שניה צריך להיות מתחת ל-600 שקל
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר לגבי המעבד והלוח תבדוק ב-TradeZoneלגבי לוח יש את ה-ASRock 939Dual-SATA2, ביחד עם מעבד יד שניה צריך להיות מתחת ל-600 שקלאבל זה SATA אחי שניה זה לא משנה איזה הרד דיסק יש לי ? נגיד שיש לי ATA/ide אני יכול להתאים אותו ל SATA2 נגיד?
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים ATA\IDE יש על כל לוח בעולם(חוץ מלוחות פנטיום 1 ישנים מאוד).. גם היום הלוחות הכי חדשים שיש מצויידים בIDE. אז זה שכתוב SATA זה לא אומר שאין 2 ערוצי IDE...תבין - צורבי הDVD שיש היום כמובן בכל מחשב גם משתמשים בIDE - ולכן אין שום צורך להחליף את התקן הזה והוא יהיה קיים לעוד הרבה הרבה זמן.
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים מחבר ATA\IDE יש על כל לוח בעולם(חוץ מלוחות פנטיום 1 ישנים מאוד).. גם היום הלוחות הכי חדשים שיש מצויידים בIDE. אז זה שכתוב SATA זה לא אומר שאין 2 ערוצי IDE...תבין - צורבי הDVD שיש היום כמובן בכל מחשב גם משתמשים בIDE - ולכן אין שום צורך להחליף את התקן הזה והוא יהיה קיים לעוד הרבה הרבה זמן.סבבה תודה אחי עזרת לי מאוד גם אתה ליאור ;]עריכה : אז כאילו כל מה שאני צריך לדאוג זה אם יש לי כרטיס מסך agp אז אני צריך שגם הלוח יהיה כן??
פורסם 2006 באוגוסט 1019 שנים עריכה : אז כאילו כל מה שאני צריך לדאוג זה אם יש לי כרטיס מסך agp אז אני צריך שגם הלוח יהיה כן??נכון מאוד אך לוחות כאלה בודדים,אחד ששווה את המחיר הוא זה שהוצע ע"י ליאור, של Asrock.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.