עבור לתוכן

X1900XT 512MBIT יריץ לי כל משחק על הרזולוציה הכי גבוהה לא?

Featured Replies

פורסם

הכרטיס יריץ היום כל משחק בקלי קלות חוץ מ Oblivion ששם הוא צריך להתאמץ

לגבי שנה הבאה יהיה לו דיי קשה

הוא עוד יצליח להפעיל את UT07 ו CRYSIS בצורה טובה (בין האמצע עד כמעט המקסימום, זאת דעתי)

אבל כמעט בטוח לפי דעתי שיצא nfs carbon הוא יפעיל אותו על המקסימום

ה6600 הפעיל את MW בקלות וסדרת ה 7 בקלות יתר אז הפעם carbon יהיה ל6600 קשה

וסדרת ה 7 של אנוידיאה תפעיל אותו על המקסימום (מה שאומר שגם ה 1900XT) (המשחק קופץ לדור כרטיסים יותר מתקדם...)

^^

אותו הסבר גם לגבי GTA 4 כל עוד לא ישחקו בו ב DX10

זאת לפחות דעתי... (סתם הבאתי כמה דוגמאות...)

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יריץ כמו גדול...

אני עם ה-X800XL המעפן שלי מריץ

BTF2 ו HL2 EPISODE ONE על הגדרות מקסימום

ברזולוציה של 1280X1024 אז אני לא רואה סיבה למה

X1900XT לא יוכל לעשות את זה...

פורסם

לא לא קשור אבא שלי קרא על שני המעבדים האלה והוא מעדיף AMD וגם בגלל שקונרו זה ממש חדש הוא לא אוהב לקחת דברים שהם ישר חדשים כי הוא מפחד שיכול להיות איתם בעיות כי אין איתם עוד ממש נסיון ו-AMD הם אחלה

זה תרוץ :s05: מה שמצחיק עם האנשים האלה זה שאם היה להם את כול הכסף שבעולם ולפני שבוע השיקו לבורגיני חדשה הוא הראשון שקונה את זה . המעבדים של אינטל יותר אמינים מכול מכוניות שיצרו

פורסם

שמע רק בגלל שזה אינטל שווה להציא קצת יותר אתה קונה מעבד שהוא של אינטל מה יותר בטוח מזה?

אני האמת שקלתי ללכת על איי אמ די הוא הראה עד לפני חצי שנה - שנה ביצועים מעולים אבל עכשיו יש קונרו.

בכל מקרה הכרטיס של יריץ את הכל אבל כדאי לו ללכת על ספק אחר.

וחשבת אתה ואבא שלך שאולי מה שהוא קרה זה בעצם כתבה מגמתית לטובת amd או שהיא ישנה מדיי ממתי הכתבה כבר הקונרו חודש על המדפים ואין איתו בעיות.

ואיזה בעיות יכולות להיות איתו זה כולה מעבד.

ואסור לשכוח שהקונרו עובד על מתח נמוך יותר מה שאומר הוא פחות והוא אוברקלינג מעולה.

פורסם

godfather מה קשור חדש או לא חדש

אתה יודע מה זה מבחני ביצועים? אז יופי, קונרו E6600 מעבד ב2000 שקל אכל את fx62 בלי מלח שזה מעבד שעולה המון

E6300 מגיע לE6600 באוברקלוק עם לוח טוב

עכשיו תנסה להבין איפה אבא שלך אוכל אותה

פורסם

על איזה בעיות אתה מדבר? בדקו אותו מכל החורים כבר עם בנצ'מארקים מפה ועד הודעה חדשה, באיזה 30 אתרים מקצועיים, וחוץ מזה אנשים הספיקו לעשות לו כבר אוברקלוק לפי 2 יותר ממהירות הSTOCK, שמראה עד כמה הוא אמין ולא בעייתי משום בחינה... וחוץ מזה יש לך 3 שנים אחריות... מה אתה חושב, שאחרי חצי שנה פתאום הם יתחילו למות אחד אחד... ברור, הרי זאת משימה זדונית של החבר'ה שלנו מפתח תקווה(שפיתחו את הליבה)

הוא צורך פחות חשמל, הוא מתחמם הרבה פחות וכבר יש לו נסיון בצורת ליבת הYONAH כאשר הCONROE\MAROM הוא מעין שיפור שלה... הרי היונה אלה מעבדי הCORE הראשונים, והם בשוק הניידים כבר המון זמן ולאף אחד אין תלונות(להיפך)... אז מה הקטע?

פורסם

OMFG

לך תנבל את הפה בפורום אחר לא פה' date='ועוד על מעבד כל כך חזק לכתוב את המילה זין לידו..פשוט בושה.

[/quote']

אתה נעלב בשם המעבד?

הוא פגע ברגשותיו?

זה שאסור לקלל בפורום זה עניין אחד,

אבל מה אכפת לך שהוא מדבר לא יפה על חתיכת סיליקון?

פורסם

על איזה בעיות אתה מדבר? בדקו אותו מכל החורים כבר עם בנצ'מארקים מפה ועד הודעה חדשה, באיזה 30 אתרים מקצועיים, וחוץ מזה אנשים הספיקו לעשות לו כבר אוברקלוק לפי 2 יותר ממהירות הSTOCK, שמראה עד כמה הוא אמין ולא בעייתי משום בחינה... וחוץ מזה יש לך 3 שנים אחריות... מה אתה חושב, שאחרי חצי שנה פתאום הם יתחילו למות אחד אחד... ברור, הרי זאת משימה זדונית של החבר'ה שלנו מפתח תקווה(שפיתחו את הליבה)

הוא צורך פחות חשמל, הוא מתחמם הרבה פחות וכבר יש לו נסיון בצורת ליבת הYONAH כאשר הCONROE\MAROM הוא מעין שיפור שלה... הרי היונה אלה מעבדי הCORE הראשונים, והם בשוק הניידים כבר המון זמן ולאף אחד אין תלונות(להיפך)... אז מה הקטע?

בהחלט ברור שלי שמשכתם את הדיון למקום אחר, אך שאלה קטנה, פתח תקווה? מה יש בה שקשור לקונרו?

אני גר בפתח תקווה ולא שמעתי על קשר ביניהם

פורסם

מה נסגר איתכם?

מה אכפת לכם?

כסף שלכם?

שאל שאלה.. בא לכם תענו, לא בא, לא לענות....

בכל מקרה אתה עושה טעות :smile1: (או יותר נכון אבא שלך)...

בקשר לשאלה שלך בטח כבר הבנת...

ואגב..

תחליף:

ספק,

מארז,

צורב,

ולוח........

וזהו... אה לא... בעצם כבר אמרו לך לקחת קונרו?

פורסם

בהחלט ברור שלי שמשכתם את הדיון למקום אחר, אך שאלה קטנה, פתח תקווה? מה יש בה שקשור לקונרו?

אני גר בפתח תקווה ולא שמעתי על קשר ביניהם

הוא התכוון לחיפה, אבל מה הקשר?

פורסם
  • מחבר

מה נסגר איתכם?

מה אכפת לכם?

כסף שלכם?

שאל שאלה.. בא לכם תענו, לא בא, לא לענות....

בכל מקרה אתה עושה טעות :smile1: (או יותר נכון אבא שלך)...

בקשר לשאלה שלך בטח כבר הבנת...

ואגב..

תחליף:

ספק,

מארז,

צורב,

ולוח........

וזהו... אה לא... בעצם כבר אמרו לך לקחת קונרו?

מה רע במארז בלוח ובספק?......ודבר שני אבא שלי לקח בסוף לוח אם אחר כך בשבעים שקל יותר הלוח אם עלה 1100 נדמה לי שהוא אמר לי

פורסם

אני לא מבין למה הורים מחליטים להיות חכמים ולבנות מפרט.. מי הולך להשתמש יותר במחשב הם או הילדים?

הקורנו הרבה יותר חזקים בקיצור..

בקשר לספק קח ליברטי 400W..

אגב זה נשמע חנוני רצח "אבא שלי שינה" "אבא שלי קרא" חחחח למה שלא תגיד "אבא רצה" וזהו :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הוא לא בנה לי כלום וחוץ מזה אני רציתי AM2 אני מעדיף AMD על קונרו אבל הוא בכל אופן לא היה רוצה ממש קונרו אם הייתי רוצה אבל אם הייתי מתעקש על זה אז היה לי פשוט אני רוצה משהו חדש כל המחשבים שלי היו של אינטל

פורסם

הוא לא בנה לי כלום וחוץ מזה אני רציתי AM2 אני מעדיף AMD על קונרו אבל הוא בכל אופן לא היה רוצה ממש קונרו אם הייתי רוצה אבל אם הייתי מתעקש על זה אז היה לי פשוט אני רוצה משהו חדש כל המחשבים שלי היו של אינטל

כן זה מאוד חכם.....

אני כל החיים היה לי למבורגיני... בא לי משהו חדש לקחתי סובארו...

לוקחים לפי הטוב\משתלם באותו תקופה, בכל מקרה אם זה בחירה של אבא שלך אתה לא צריך להתנצל או לא יודע מה... בכל זאת אתה עדיין ילד וזה אבא שלך ואין בזה בושה, אז, זה לא חנוני ולא נעליים ושיפסיקו לבלבל לך את המוח.

בכל מקרה הבחירה של כל הרכיבים פה שגויה ואני במקומך הייתי עושה סקר שוק מדפיס כל מה שאפשר בכדי למנוע מאביך לעשות טעות זו, אני לא טוען שהמערכת שאתה הולך לקנות היא לא חזקה אלא ממש לא משתלמת....

פורסם
  • מחבר

למה?........והזמנו כבר עוד כמה ימים זה יגיע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים